Re: Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 68~

• 36 005
  • 747
  •   1
Отговори
# 645
Не ваар  Hug
Петрова разбрала си ме какво искам да кажа , разбрах го впоследствие на постовете   ти  Hug
не искам да засягам никой, за мен ФЕмирската любов по един или друг начин, бе красивата и невъзможна любов , за да заживеят щастливи обичайки се имаше пречки между тях , които в реала щяха да ги огорчават ден след ден и едва ли биха издържали.(
ПЕ го приех като втори шанс и се зарадвах , че има хора мислещи като мен , след поста на Марги и след стотиците постове, че не приемат ПЕ, нямах предвид че сте неразумни и нетрезвомислещи  Hug В ПЕ видях един страдащ мъж, който исках с цялото си сърце да изживее любовта отново и се радвам , че нещата вървяха в тази посока. Аз спирам да коментирам защото се повтарям вече  Peace

Обичам ви всички, толкова ми влезнахте под кожата, че вече трудно намирам общ език с хората ми в реала и докато съм с тях си мисля какво ли става при вас и нямам търпение да си дойда и да ви прочета  #Crazy
чиниите си стоят мъжо ще си дойде от работа , манджата несготвена ама ей ме тук съм и се обяснявам  Rolling Eyes

Мятам манджата и ида да правя новата тема  Hug
Исках да пиша на доста хора ама забравих какво, благодаря на всички за положителната енергия , оправих се заради вас  Heart Eyes

# 646
Пепи,къде са кренвиршите не ги виждам  newsm78

# 647
  • Варненска клюкарка
Гледам,че обсъждате играта на Хазал...
 Аз я гледах в ЗП и там ролятя и на инфантилна малка лигла, вечно овесена на шията на тати(мечо това...слънчо онова) много ме дразнеше, докато не я видях в една от финалните сцени.... Помните ли момента в който красавицата Бихтер/Берен Саат се простреля с онзи пистолет?Чувайки изтрела Нихал/Хазал се свлече на стълбите с онзи страшен и изпълнен с нечовешка болка вик, сякаш наистина куршумът направил сърцето на на Бихтер на парчета, направи същото и с това на Нихал. А после в болницата тъжното и застинало лице, красивите и очи празни и невиждащи зареяни някъде в нищото и изобщо цялата безнадежност на ситуацията от самообийството на съперницата и предателството на любимия мъж представена ни без нито една дума при това от едно едва 19 годишно момиче.Уау!!! Толкова сила имаше в този момент, че за мен даже заличи силата на предишната сцена с Бихтер. Невероятен талант  Heart Eyes
Сцената:
http://www.youtube.com/watch?v=K0BM1hXLQvI
И всичко това на фона на прекрасното Адажио на Албинони  Heart Eyes

А тук в този сериал с един най-меко казано бозав и посредствен сценарий пълен с недомислици, бюджет среден и отиващ към нисък..... и въпреки това в невероятна хармония и химия с Ча създадоха истински шедьовър!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Невероятно се допълват във всяка сцена. Досега не съм гледала такова нещо!

За ПЕ Ще кажа, че го попрехвърлих с мишката....е няма такава простотия(най-вече моментите взаимствани от втория сезон).... Да не говорим, че актьорските умения на рижавата стигат само да играе ролята на трета пейка в парка- за повече не става  Naughty

Последна редакция: сб, 06 апр 2013, 13:52 от Беллора

# 648
Георгия-Йоана,  Grinning
Скрит текст:
Има някои тънкости за които трябва да се внимава и следи когато се ползва тази опция-скрит текст, но в процеса на ползване ще усвоиш и тях, те са до опит и практика. Peace
Например текст който е подравнен в ляво, в дясно или в център, не влиза в спойлера.

Това са бутончета...10, 11 и 12-то.

Аз също научих много тук в темите на форума, затова и ми е като "удобно" оправдание-придобити нови умения  Wink  да изкарвам една част от свободното си време. Peace Grinning Hug

Ани, Милена, Беллора,  Hug

# 649
  • Под Сините камъни
Миленче ето бе душо що не каза че искаш  hahaha
Скрит текст:
[/b]

# 650
Скрит текст:
[/b]
оха а така да апнем вадете и филийте с лютеница  Mr. Green Марги, Hug на мен пък точно обратното в Зп точно Хазал ми беше много сладка Берен ме дразнеше  #Cussing out

# 651
# 652
  • У Диспансера ...♥♥♥
Добро утро!

Ирка.84,много си добра в танците. newsm10

Аз
Скрит текст:
изчезвам,че много работа  ме чака  newsm79 wash hang Ще намина  по късно  да видя какво правите Simple Smile

Хубав слънчев ден на всички!  bouquet

Скрит текст:
 готова си,ама докато намеря клип с тая целувка Hug

# 653
  • София
Георгия-Йоана,  Grinning
Скрит текст:
Има някои тънкости за които трябва да се внимава и следи когато се ползва тази опция-скрит текст, но в процеса на ползване ще усвоиш и тях, те са до опит и практика. Peace
Например текст който е подравнен в ляво, в дясно или в център, не влиза в спойлера.

Това са бутончета...10, 11 и 12-то.

Аз също научих много тук в темите на форума, затова и ми е като "удобно" оправдание-придобити нови умения  Wink  да изкарвам една част от свободното си време. Peace Grinning Hug

Ани, Милена, Беллора,  Hug

newsm62 е дам,тези неща се учат, благодаря ти отново  Hug викаш ето ти една доста добра причина да висиш във форума  Mr. Green

# 654
  • Под Сините камъни
 оха а така да апнем вадете и филийте с лютеница  Mr. Green
Ади   hahaha
Скрит текст:

# 655
  • София
Скрит текст:
[/b]
оха а така да апнем вадете и филийте с лютеница  Mr. Green Марги, Hug на мен пък точно обратното в Зп точно Хазал ми беше много сладка Берен ме дразнеше  #Cussing out

Мен и двете накрая ме дразнеха  yes

# 656
на мен пък точно обратното в Зп точно Хазал ми беше много сладка Берен ме дразнеше  #Cussing out
Meн Нихал от началото много ме дразнеше, не харесвам такива разглезени и лигави момиченца като нея и когато не стане на тяхното да се цупят.  ooooh!

# 657
на мен пък точно обратното в Зп точно Хазал ми беше много сладка Берен ме дразнеше  #Cussing out
Meн Нихал от началото много ме дразнеше, не харесвам такива разглезени и лигави момиченца като нея и когато не стане на тяхното да се цупят.  ooooh!
Скрит текст:
може да беше разглезена,но беше невинна,обичаща,а Бихтер омъжена за баща и и тръгнала да се вргаля под носъ му точно с човека,който има за свой син  #Cussing out мастия от класа

# 658
Гледам,че обсъждате играта на Хазал...
 Аз я гледах в ЗП и там ролятя и на инфантилна малка лигла, вечно овесена на шията на тати(мечо това...слънчо онова) много ме дразнеше, докато не я видях в една от финалните сцени.... Помните ли момента в който красавицата Бихтер/Берен Саат се простреля с онзи пистолет?Чувайки изтрела Нихал/Хазал се свлече на стълбите с онзи страшен и изпълнен с нечовешка болка вик, сякаш наистина куршумът направил сърцето на на Бихтер на парчета, направи същото и с това на Нихал. А после в болницата тъжното и застинало лице, красивите и очи празни и невиждащи зареяни някъде в нищото и изобщо цялата безнадежност на ситуацията от самообийството на съперницата и предателството на любимия мъж представена ни без нито една дума при това от едно едва 19 годишно момиче.Уау!!! Толкова сила имаше в този момент, че за мен даже заличи силата на предишната сцена с Бихтер. Невероятен талант  Heart Eyes
Сцената:
http://www.youtube.com/watch?v=K0BM1hXLQvI
И всичко това на фона на прекрасното Адажио на Албинони  Heart Eyes

А тук в този сериал с един най-меко казано бозав и посредствен сценарий пълен с недомислици, бюджет среден и отиващ към нисък..... и въпреки това в невероятна хармония и химия с Ча създадоха истински шедьовър!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Невероятно се допълват във всяка сцена. Досега не съм гледала такова нещо!

За ПЕ Ще кажа, че го попрехвърлих с мишката....е няма такава простотия(най-вече моментите взаимствани от втория сезон).... Да не говорим, че актьорските умения на рижавата стигат само да играе ролята на трета пейка в парка- за повече не става  Naughty

в ЗП гледах само любовните сцени  Mr. Green...ама то за мен нормално...ноооооооо точно това със сватбата и самоубийството ГО ГЛЕДАХ  Shocked бях ей така..не за това че Берен се гръмна  ,а за израза на Нихал....направо ми спря и моето сърце...горкото момиче си казах....както и в болницата после-Хазалчето само ни е загатнала за какво иде реч...и в АФК ме плени тази нейна игра....тресеше ме до последно..може би само оощеееее малко ми трябваше за нейната смърт на сватбата....да тъжна беше...но някак не се получи  newsm78....синия лак....камерата се отмести към земята и финито  Whistling  пфуууу

# 659
В този свят, пълен с толкова хора,
аз разбрах, за добро или зло,
че делим все еднакви простори,
и сърцето е също едно,
че не сме врагове или чужди,
а пък хляба е свиден на всеки,
и мечтите еднакво са нужни,
до последния дъх на човека...
Аз разбрах, че небето е същото,
и е покрив за мен и за всички.
И по същия път се завръщаме,