Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим предложенията - Бургас - 3

• 23 231
  • 221
  •   1
Отговори
# 15
Нека всеки, който има желание да попълни анкетата, която е на линка по-долу. Не отнема много време. Благодаря предварително!
http://www.-spam170-/iwr.asp?project=COFFEE1

# 16
# 17
Имате ли отзиви за пицария "Нико Густозо"?Често пускат оферти,даже май и сега има една активна в Групо.бг...

Доволна съм от ресторант "Булаир"  PeaceИмаше оферта за крилца на скара,бяха много хубави,както и всичко друго,което поръчахме там.Ресторантчето е много непретенциозно,но кухнята е добра,както и обслужването!

Аз мога само да похваля бар Нико,пиците много ни харесаха .Вече за 3 път си взимам по 4 ваучера ,сега има и с палачинка оферта. Мисля ,че не ги приготвят там но това не е проблем казваш към колко ще отидеш и ти носят пицата топла ,топла. Аз се чудех за Булаир ,последното ходих с оферта за свински ребра ,бяха много малко като порция и отдавна изпечени ,сухи жилави .

# 18
Търся оферта за боядисване на коса
ММ Бюти гледах в Промоград.  Peace

# 19
Офертата я видях, но не ми вдъхва доверие това салонче

# 20
Офертата я видях, но не ми вдъхва доверие това салонче

Аз съм се подстригвала два пъти при нея. Преди ми беше много близо до работата. Момичето работи добре, мисля и че с боядисването ще останеш доволна.

# 21
  • Бургас
Аз пък мога да споделя, че съм доволна от студио Белисима. Ходих на кола маска с ваучер и останах много доволна, перфектно почистване. Ходих и на почистване на лице. Също останах много доволна, тъй като съм с много чуствителна кожа, нито посинях, много бързо се възстанови лицето ми; момичето много се старае.

# 22
# 23
# 24
Аз пък мога да споделя, че съм доволна от студио Белисима. Ходих на кола маска с ваучер и останах много доволна, перфектно почистване. Ходих и на почистване на лице. Също останах много доволна, тъй като съм с много чуствителна кожа, нито посинях, много бързо се възстанови лицето ми; момичето много се старае.

Лекси, къде пускат ваучери на това студио? Не съм срещала в Озо и Грабо. Другото, е че имам ваучер за кола маска на цялото тяло в Сим арт - изтича на 13.04  и няма да мога да го ползвам - ако някой го желае, моля  Hug

# 25
Обади се в Сим Арт и попитай можеш ли да ползваш ваучера след тази дата /13.04/ Мисля, че няма да има проблем Peace

# 26
  • Бургас
Аз съм купувала ваучер от всички оферта. В момента промоции вървят в Пиперки.бг

# 27
Момичета, не открих отзиви за Фирма Monly, а ми се струва, че и преди бяха ваучер за почистване
Разсъждавам върху тази оферта  newsm78

# 28
  • Бургас
Момичета, не открих отзиви за Фирма Monly, а ми се струва, че и преди бяха ваучер за почистване
Разсъждавам върху тази оферта  newsm78

На мен ми се струва доста скъпо - 18лв. да ти изперат няколко стола. За 20-30 лв мога да извикам жена у нас да изчисти много повече неща. А какво толкова има за чистене по столовете - трябва изцяло да са в някаква дамаска /плат, кожа/, за да си заслужава. Мое мнение, де  Peace

# 29
miss july , аз за прозорците, не за столовете
не знам колко би взела жена да ги почисти

Общи условия

Активация на акаунт