Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим предложенията - Бургас - 3

• 23 199
  • 221
  •   1
Отговори
# 30
  • Бургас
miss july , аз за прозорците, не за столовете
не знам колко би взела жена да ги почисти

Един познат казва, че са наели жена да чисти апартамента за 20лв, но не знам точно какво прави за тези пари. Всичко зависи и колко прозореца и тераси имате. Ако имаш голям апартамент с много прозорци+остъклена тераса може да си заслужава ваучера, защото нищо не пишеше за ограничения в кв.м зна прозорците.

# 31
. За запис и аз .

# 32
# 33
# 34
  • Бургас
Благодаря,Gianna.Но мен ме интересува фрузьорката на този салон,отдавна търся такава оферта с бамбуковата терапия и ми е на 5 минути  Peace

# 35
  • София
Благодаря,Gianna.Но мен ме интересува фрузьорката на този салон,отдавна търся такава оферта с бамбуковата терапия и ми е на 5 минути  Peace

Ходила съм няколко пъти при нея, казва се Радост, доволна съм много, точно инфраред преса ми е правила единия път. За НГ прическа с плитки ми прави, мисля, че ще останеш доволна.

# 36
# 37
.

Последна редакция: чт, 18 апр 2013, 19:31 от Gianna

# 38
Имате ли някакви отзиви за този салон и по-специално за подстригването? Търся си някакъв ваучер с добър фризьор за подстригване.
http://grabo.bg/burgas/prolet-v-kosite-izmivane-seshoar-difuzer- … i-s-ampula-0g26bf

# 39
Отново се появявам с оплакване от салон Сим Арт, когато си купих ваучъра за кола маската/за който вече писах/ си взех и за маникюр и педикюр, който трябваше да ползвам днес, но уви. При записан час за 10 часа, салонът си беше добре затворен, след 15 мин. звънах на девойката, която ми каза "А така ли стана", след което след още 10 мин. ми се обади някаква друга да съм се разходела и да съм се върнела към 11, да ама аз не съм си взела отпуска за да ги чакам и  разбира се, че си тръгнах, сега ще правя рекламация на Грабо и ще чакам да ми върнат парите.

# 40
# 41
# 42
Някой хапвал ли е скоро на ресторант Бохем да каже как е положението?

# 43
Някой хапвал ли е скоро на ресторант Бохем да каже как е положението?
Аз ходих в сряда ,много доволна останах. Ползвах предния ваучер (салата с основно) този път е по добре цената на половина ще се възползвам пак. Вкусно уютно и собственика е готин ,тъкмо даваха Столичаните ,как ли не ни въртя телевизора и лампата та да можем да гледаме .Чудя се защо не сме сядали досега там ,препоръчвам с две ръце..

# 44
Monika Ivanova колко ти плащат от Грабо за нескопосаната реклама, която правиш??? Не за пръв път те питам

Общи условия

Активация на акаунт