Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим предложенията - Бургас - 3

• 23 208
  • 221
  •   1
Отговори
# 45
Отзиви за салон за красота ДЖИНА?Имат оферта за маникюр и педикюр за 17 лв.:
http://vo.grupo.bg/all-oferta-manikur-pedikur-samo-vmesto-otstyp … a-6790?aff_id=119

# 46
# 47
# 48
Имах ваучер за маникюр в студио Сим арт, но съм недоволна от отношението и изработката. Първо, за да си запазя час за маникюр трябваше да има на място, защото по телефона ми беше затваряно многократно. Когато ме лакираше не се стараеше изобщо  Tired и дори трябваше изрично да помоля и за декорациите, които бяха включени в сделката  Tired Не бих отишла отново там  Naughty

# 49
И аз не съм доволна от маникюра в Сим арт. Претупа ме за 30мин ши лак Rolling Eyes След това нямаше уж час да ми го свали, а свалянето влиза в цената и отнема 5-10мин. Ходих в друг салон да го махам...
За маникюр препоръчвам Алекс
http://grabo.bg/burgas/klasicheski-manikiur-s-cuccio-ili-shellac-0b6nmd

# 50
Аз наскоро ходих, останах доволна.  Мисля че работят няколко души.

# 51
  • Бургас
Не мога да изчета всички теми и затова реших да питам тук .....ползвали ли сте ваучери  за почивка и как да разбера преди това дали има някаква измама ?

# 52
  • Бургас
Не мога да изчета всички теми и затова реших да питам тук .....ползвали ли сте ваучери  за почивка и как да разбера преди това дали има някаква измама ?

За чужбина ли имаш предвид? На първо място изчети условията на офертата много добре. На повечето оферти се оказва, че предложението е валидно само за делнични дни или само за определен времеви диапазон или пътуването е със собствен транспорт и пр. Може да се обадиш и в самия хотел да попиташ дали имат свободни стаи за когато искаш и дори да прескочиш сайта и да платиш всичко директно на хотела. Ако става въпрос за чужбина провери за отзиви за агенцията, която предлага ваучера и погледни мнения и за хотела. И ако е много по-евтино от обикновено /например Малдивите за 500лв/ определено има уловка  Peace

# 53
Ползвала съм ваучер за почивка. На измама не съм попадала /до сега Tired/.
След като си резервираш ваучер трябва да се обадиш да питаш за свободни места в дните, които искаш даго ползваш. Тогава можеш да попиташ и за всичко, което те притеснява. Ако те устройва -плащаш ваучера, ако не те устройва или няма места за дните, които искаш няма да го платиш

# 54
  • Бургас
Ползвала съм ваучер за почивка. На измама не съм попадала /до сега Tired/.
След като си резервираш ваучер трябва да се обадиш да питаш за свободни места в дните, които искаш даго ползваш. Тогава можеш да попиташ и за всичко, което те притеснява. Ако те устройва -плащаш ваучера, ако не те устройва или няма места за дните, които искаш няма да го платиш
  Така и ще направя  , ще се обадя предварително.... за България става въпрос. Да споделя и аз , че взех ваучер за боядисване + подстригване от салон Неди и Гери в Лазур и съм доволна. Grinning

# 55
Здравейте ,
закупих си ваучер за маникюр и педикюр в Сим Арт , но едва сега открих темата и прочетох негативните мненитя на клиенти.Знаете  ли дали мога да го върна .А и няма свободни часове в близките 10 дена .Така и не разбрах дали ми записаха час на 5-тото позвъняване ,тъй като мацката работеше и не можеше да говори .

# 56
За моят ваучер ми върнаха парите, след като писах на Грабо, че не ми свършиха услугата в записания ми час.

# 57
  • София
Има ли някакви мнения за салон Джина? Виждам, че по-нагоре са питали, но никой не е отговорил. Искам да направя подарък с ето този ваучер: http://vo.grupo.bg/all-oferta-masaj-lice-shiq-dekolte-shokolad-k … a-7729?aff_id=119

# 58
Някой ходил ли е в салон Белисима, че са в центъра /което ме устройва/ и имат ваучер за кола маска

# 59
Това студио Белисима не го знам Rolling Eyes, дай линк към офертата, че тъкмо си търся за кола Hug

Общи условия

Активация на акаунт