Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим предложенията - Бургас - 3

• 23 316
  • 221
  •   1
Отговори
# 75
Още един глас за Алекс и от мен. Педикюрът е 35 лв, маникюрът 20 лв.
Може би е с шилак или гелиш?
Защото ако е с Опи или Орли,ми се вижда малко скъпо  newsm78
Извинявам се, пропуснала съм да напиша  Crazy С шилак  Peace

# 76
LilaC, защо не харесваш Борсалино?
Лак,който се обели докато се прибера в къщи,а го правих за сватба.Изключително беден асортимент на лакове,ако знаех,щях да си нося мой.Криво оформен маникюр,добре,че маникюристката на булката ми го пооправи,колкото можа.Трудности в свързването и уговарянето на час.
Бях с ваучер,може заради това да ме е претупала.

# 77
  • Бургас
LilaC, защо не харесваш Борсалино?
Лак,който се обели докато се прибера в къщи,а го правих за сватба.Изключително беден асортимент на лакове,ако знаех,щях да си нося мой.Криво оформен маникюр,добре,че маникюристката на булката ми го пооправи,колкото можа.Трудности в свързването и уговарянето на час.
Бях с ваучер,може заради това да ме е претупала.

Ами да не пускат ваучери тогава. Това е бил техен избор да работят с ваучери.
Аз например от салона зад Грамофона останах повече доволна /въпреки че услугата и материалите бяха посредствени/, отколкото от Глорията. А ваучерът на салона зад Грамофона беше 2-3 лв, а на Глорията - 7лв.

# 78
Аз също останах доволна от салона зад Грамофона, ходих на педикюр миналото лято. Беше перфектен и издържа няколко седмици.
Ако пуснат ваучъри, пак ще ида.
Значи така за Борсалиното - отпадат. Същия филм съм го гледала и в други салони  Mr. Green

# 79
Има ваучер за салона зад Грамофона, но аз лично не бих повторила там
http://napolovina.com/offer.php?id=4849&utm_source=VsichkiOf … =oferti&aff=2

# 80
Има ваучер за салона зад Грамофона, но аз лично не бих повторила там
http://napolovina.com/offer.php?id=4849&utm_source=VsichkiOf … =oferti&aff=2
Какво не ти хареса?
Не съм ходила там,събирам мнения.Явно системата с ваучери няма да проработи и искам да си намеря постоянна маникюристка.
Предлагащите ваучери се оплакват,че фирмите Грабо и т.н. им взимат много голям процент и ваучера е вид тест преди покупка на реални цени.На тяхно място бих предлагала по-скоро намаления за редовни посещения,отколкото ваучери.Аз имам големи дъщери,които също като мен ползват тези услуги.Маникюр с педикюр,примерно,е 40-55 лв. и аз няма да плащам такава цена умножена по три два пъти месечно.Но ако ползвам намаление,бих се замислила.

# 81
1. Не ползва еднократни ръкавици, когато работи
2. Работи само с пила, а не ползва кюрета
3. Ноктите ги реже до дъно, а не ги оформя
4. Лаковете, които ползва са от 80ст /сигурно/ и няма никакъв избор

# 82
Gianna, аз не държа маникюристката да ползва еднократни ръкавици и честно казано, никога не съм виждала някоя да си върши работата с такива. За моите крака пилата беше достатъчна, нямам нужда от кюрета. За 3 и 4 моите впечатления категорично не са такива, но все пак нещата се променят за една година. Мен тогава ме лакира с Опи.

# 83
Аз отговорих на въпрос какво на мен не ми харесва

# 84
Както виждаш, и аз не се заяждам, просто споделям мнение и диалогизирам донякъде Simple Smile

# 85
Предполагам,че офертата зад Грамофона ще включва обикновен лак.Когато е с Опи,ши и т.н.те го пишат,защото придава тежест.Може да се пита.
Не ми се вярва обикновен педикюр там да е 35,след като на повечето места,където погледнах(Алекс,Бюти галерия)е по 25 лв.

# 86
От тази фирма ли бяхте доволни? Четох отзиви, че чистят добре, подаряват и препарати, но мебелите остават мокри. Само че за тази оферта ли ставаше въпрос, че ми се иска да я препоръчам, а има малко ваучери
http://grabo.bg/burgas/chisti-mebeli-07svu

# 87
От тази фирма ли бяхте доволни? Четох отзиви, че чистят добре, подаряват и препарати, но мебелите остават мокри. Само че за тази оферта ли ставаше въпрос, че ми се иска да я препоръчам, а има малко ваучери
http://grabo.bg/burgas/chisti-mebeli-07svu

Аз съм доволна - два пъти вече идват - диванът си остава мокър 4-5 часа, но пък се изчиства добре, старателни са Peace

# 88
# 89
  • София
Бих препоръчала маникюристката от RadRos на Левски 36, доволна съм много, не съм срещала нейни ваучери, но си върши добре работата. Тя се казва Радост, вече 2 пъти ми слага Gelish. Цената за ръце е 20 лв, а за крака-педикюр 35 лв.

Общи условия

Активация на акаунт