Край морето ще играя, ще се пръскам с морска пяна, цяло негърче ще стана! - 51

• 21 303
  • 759
  •   1
Отговори
# 435

Линка не се отваря Sad

# 436
Редактирах с началната страница, оттам в новините или състезанията има линкове към задачите. Когато сложих първия линк работеше, не знам какво стана  Rolling Eyes.

# 437
Добро утро! Hug
===Толкова го мързеше поне малко да се подготви, че се чудя какво изобщо да очаквам  Confused...
няма на кой да се метне  Joy

Добро ви утро !!!

Прав си, Бонго, няма на кого... Crazy

приличате си , нали  ?  Joy

# 438
Добро утро! Hug
===Толкова го мързеше поне малко да се подготви, че се чудя какво изобщо да очаквам  Confused...
няма на кой да се метне  Joy

Добро ви утро !!!

Прав си, Бонго, няма на кого... Crazy

приличате си , нали  ?  Joy
Визуално повече на баща си прилича, но по мързела на който и от двамата да е, все е къса клечката... Mr. Green

# 439
  • На остров
Добро утро Hug,

Спешна молба, линка от 23 страница на рецептата на жадната монахиня не ми се отваря. Много моля ако някой може да го отвори и копира рецептата тук Praynig.

Математиците са умни деца, браво на всички които са били на състезание   bouquet.

# 440
Онче, и аз не успявам да го отворя. Явно са ограничили достъпа  Thinking. След час, обаче, имам среща с Фионата. Ако може да помогне ще ти я постнем в движение  Wink.

# 441
  • На остров
Супер   bouquet, много благодаря  Hug! Цяла седмица обещавам как ще направя днес един специален сладкиш и сега  Crazy. Весело изкраване и си направете снимки да се порадваме и ние после!Специални поздрави на Фи!

# 442
Благодаря! Ще я поздравя непременно, а и снимки ще има сигурно Simple Smile. Ти фейсбук използваш ли? Защото ние там се гледаме основно... Flutter

# 443
  • На остров
имам ФБ да, макър че не съм му голям фен ще ти пиша на лични  Hug!

# 444
Онче, оказа се, че Фионата не знае рецептата, но пък виж какво ти намерих сега: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=466991.0
Има я и на други места из нет-а.
Успяхме да изпием по едно кафе с Фифи и Риъл, документирано е скромно във фейса  Wink. Едва се прибрах и хапнах местния специалитет (много ми харесва), но за жадната монахиня остана на теб да чакам... Crazy

# 445
  • На остров
мерси Либ Hug, ще ти пратя едно парче по пощата обещавам  bouquet! Браво че сте се видяли на кафе докато аз се трудих в градината Sunglasses!

До довечера от мен  bouquet

# 446
Ще си чакам парчето  Mr. Green. Дано стане вкусен сладкиша! Може и аз да се реша да го направя по някое време...

# 447
  • София
Черпя ви виртуално с една жадна монахиня

# 448
  • София
Черпя ви виртуално с една жадна монахиня

Скрит текст:

Ама дай рецепта - страхотно изглежда  Hug

# 449
Либче , честита ти пролетна промяна !  bouquet

Онче , ми аз долколкото си спомням , твоите прозорци май бяха към 40 ? Crazy
Как се справяш , не знам ? Rolling Eyes