Край морето ще играя, ще се пръскам с морска пяна, цяло негърче ще стана! - 51

• 21 353
  • 759
  •   1
Отговори
# 420
  • Cyprus, Пловдив
Ааа, Бонго, мен на работа вече официално ме признаха за повече ящна от един средно ядящ мъж  hahaha hahaha

# 421
мен на работа вече официално ме признаха за повече ящна от един средно ядящ мъж  hahaha hahaha
хахаха, това аз сама си го признавам за себе си. Как да си изкривя душата и да кажа "ма аз цял ден ям 2 солетки".  Wink Wink Wink Wink един човек яде ли без мерак, всичко му е без мерак  Whistling Whistling Wink Wink Wink

# 422
Добро утро ! Hug

Лъки , с Либчето трябва да си обявите състезание по надяждане ! hahaha hahaha hahaha

# 423
  • София
Добро утро на всички

Днес имам повод да почерпя - синчето става на 15 години. Как бързо си минаха  Rolling Eyes Rolling Eyes като че ли вчера го водех на детска градина и играеше в двора.

Това е за големите  Mr. Green

Скрит текст:

А това - за всички  Laughing

Скрит текст:

Усмихнат и слънчев ден

# 424
Наде , да ти е жив и здрав синът !

Много здраве , щастие и късмет в живота , успех навсякъде и във всичко !

Аз взаимствах на Фиф идеята , дадох на девойката 5 лв. да слезе да чисти пред блока . Grinning
Тя беше доволна , аз си измих последния прозорец , взехме участие в инициативата и всички са щастливи !  bouquet

# 425
  • София
Надя, да ти е жив и здрав рожденника, дъълги години да те радва!

# 426
  • На остров
Наде честит рожденик и от мен  bouquet! Да е жив и здрав и много да те радва, акоп може и да слуша  Hug! Мерси за почерпката Blush!

Хепи дне гледах прозориците и си мислих за теб Hug, но съм се отдала на градинарство сега и нямам време за тях. Поздравления, че си завършила целия процес!
Моя синковец получи ново яке днес и го спретнахме след като си научи да помога в градината Twisted Evil!

Морги не се е мяркала скоро, надявам се да се добре  bouquet!

# 427
  • София
Добро утро и благодаря за пожеланията!

Hug Hug

# 428
Добро утро ! Hug

# 429
Добро утро! Hug
Наде, честито и от мен на патерица Simple Smile!
Моят синковец е на състезание по математика... Толкова го мързеше поне малко да се подготви, че се чудя какво изобщо да очаквам  Confused...

# 430
  • София
Добро утро! Hug
Наде, честито и от мен на патерица Simple Smile!
Моят синковец е на състезание по математика... Толкова го мързеше поне малко да се подготви, че се чудя какво изобщо да очаквам  Confused...

То на генийчетата не им е нужна подготовка  Mr. Green Mr. Green то всичко им идвало отвътре. Така че очаквай най-доброто ....

Моят вчера беше на великденското състезание без подготовка  Laughing Laughing

# 431
Добро утро! Hug
===Толкова го мързеше поне малко да се подготви, че се чудя какво изобщо да очаквам  Confused...
няма на кой да се метне  Joy

Добро ви утро !!!

# 432
Добро утро! Hug
===Толкова го мързеше поне малко да се подготви, че се чудя какво изобщо да очаквам  Confused...

Добро ви утро !!!

Прав си, Бонго, няма на кого... Crazy

Наде, и ние на великденско бяхме. Твърди, че е решил всичко и нямало трудни задачи  Crazy. Да се смееш ли, да плачеш ли... Със самочувствие до небето сме колко сме умни... ooooh!

# 433
  • София
Добро утро! Hug

Добро ви утро !!!

Прав си, Бонго, няма на кого... Crazy

Наде, и ние на великденско бяхме. Твърди, че е решил всичко и нямало трудни задачи  Crazy. Да се смееш ли, да плачеш ли... Със самочувствие до небето сме колко сме умни... ooooh!

И ние сме така - решили всичко, а после червеното повече от синьото  #Crazy #Crazy Ние си лежим на стари лаври от миналата година  Shocked

Вие кой клас сте? А намерихте ли ги качени задачите някъде?

# 434
Втори клас сме ние. Видях вече задачите, има грешки - очаквано  Wink. Заповядай: http://sou-ivanvazov.eu/

Смешното в случая е, че при нас тази година, по неизвестни за мен причини, го провеждат с едн ден по-късно, отколкото в другите градове и още вчера е можело да видя задачите и да ги решим вкъщи. Реално погледнато, обаче, е по-добре да се издъни, отколкото да се представи добре с измама и да си повярва още повече без покритие.

Последна редакция: нд, 21 апр 2013, 10:57 от Lib

Общи условия

Активация на акаунт