Край морето ще играя, ще се пръскам с морска пяна, цяло негърче ще стана! - 51

• 21 219
  • 759
  •   1
Отговори
# 540
Искам и аз на пикник, ама нейсе....моичкия замина три дена на морето  Cry
Викали му сега тиймбилдинг - демек ядене, пиене и  ***** тези три неща  Rolling Eyes
И като се сетя, че можеше да ме вземе, все пак сме в една фирма, к'во като ходят само шефовете, но не пожела  Crossing Arms
Няколко мацки-колежки от централно управление ми викат "Идвай", той обаче - "Нее, оставаш си тука, като ти се ходи и тебе някъде, имаш пари - забавлявай се" !!!!!!  #Crazy

Днес цял ден не се е обадил, при положение, че друг път звъни по 10 пъти на ден  Confused

/ в чантата с багажа  без да види  му сложих и кутийка с кондоми / Joy

# 541
/ в чантата с багажа  без да види  му сложих и кутийка с кондоми / Joy

Ти хубаво ще го изненадаш, ама да не те изненада и той, като ти ги върне преполовени  Joy Joy

Кой смени Сесана, искам да знам  Mr. Green Такава кротка душа беше, все за примирие радетелстваше... Който я смени, добре направи  Mr. Green Много харесвам новата по-бойна Сесана  Hug

# 542
Смехулка, що си вкарваш такива мисли  Laughing на нашите тийбилдинги никога не е ставало нещо между колеги и колежки, ми то сме си като братя и сестри  hahaha
Скрит текст:
Да дам отчет - мина много добре срещата

Трия след малко обаче поста, за всеки случай.

Последна редакция: пт, 26 апр 2013, 20:59 от * TED CAT*

# 543
  • На черешата
 Ей ме на. Кой каза, че ме нямало !?  newsm78

Тед, дано наистина се вразуми и да ви остави да живеете спокойно, че този стрес не е на добре.
  Смехулка, що се вкарваш в приключения бе, мила ? Я не се занимавай с глупости. За мен тийм билдинга е такъв, когато е само колектива. Peace  Twisted EvilТи си се ядосла, той се е ядосал и сега сте като малките деца. Правите си напук и никой на никого не звъни.
  Сесана, моят горчив опит показва, че БНД-тата не се вразумяват. Говорих, говорих и пак говорих на нашия, но не. Нямало да дава повече пари, да съм го съдела ако искам. И какво стана, осъдих го. Плати увеличението със задна дата, плати на адвокат, плати на моя адвокат, плати лихви и всякакви държавни такси. Похарчи толкова, колкото е издръжката на децата му за една година. И какво спечели - грозни сцени и тъжни деца. Мама и тате не се разбират, а постоянно се съдят.  Sad

# 544
  • На остров
Ted радвам се за благополучното стечение на обстоятелствата  bouquet!
Сес на вас пожелавам приятни емоции на пикника Hug!
Смехулка аз бих се разсърдила, ако бях на твое място, точно защото работите на едно място. Да се надяваме да е благоразумен  Crazy!
Хепи сложила съм нови снимки в котешката Heart Eyes!
Торнадо радвам се да те видя Hug, нашия БНД е увеличил издръжката 3 пъти от делото, но то по мое настояване и последния път беше преди 4 г.

Хубава петък вечер на всички ние ще хапваме барбекю Heart Eyes!

# 545
  • На черешата
 Аз утре съм на барбекю, закъсняло празнуване на РД.  Laughing

# 546
Оххх, успокоявате ме вие, ама аз си знам  ooooh!
Като знам какви "озверели" каки ще има там, нали се сещате - от онзи тип кифли, дето само чакат момента да ги "отвържат" и да полудуват няколко вечери  Embarassed Embarassed Embarassed
Та, ако на него вяра имам, като пийнат всички по едно-две, ела да видиш к'во става  newsm19

Ей за това му сложих предпазни средства, да не ми лепне после  нещо, само дано се сети да ги използва  Rolling Eyes

# 547
  • На черешата
 Ооооо, я стига, вземи се в ръце, че лично ще дойда да те нашляпам. Малко доверие бе жена.  Hug

# 548
  • На остров
Така е Смехулка подкрепям Торнадо. Ако той не може да си държи нещата по местата и след две ракии е готов на всичко то направо да не си губи времето човек. Смятам, че всеки разумен човек може да каже НЕ и затова е взаимното доверие  bouquet!

СМехулка сипи си винце и не го мисли  Hug!

# 549
И аз не вярвам бившите ни да се променят... затова и много не се радвам. Дори да се разведем и всичко стане по мирния начин, след това не съм застрахована от изцепки. Спасението ми е да замине пак за чужбина, което усещам, че ще стане  Laughing
Сега и аз си сипвам биричка, а утре се каня да идем до село. Казах ли ви, че ще ми върне колата? Тя може за нищо да не става повече де, цяла година е стояла на трупчета нейде.

Онче , отивам да видя в котешката. Само да вметна, че моите бебоци са станали едни дебели, сладки кюфтета и само ходя да ги целувам, а майка им ръмжи  hahaha Онзи ден наби Сушата, ама и Сушата си го изпроси- все ходи да ги зяпа, да й пие от водата, опитва се в тоалетната да й ходи- нахалитет голям. Ама мамата е два пъти по- едра от нея и добре я ступа.

# 550
Ооооо, я стига, вземи се в ръце, че лично ще дойда да те нашляпам. Малко доверие бе жена.  Hug
теб ако те засърби няма ли да се почешеш ?  newsm78

# 551
Оххх, успокоявате ме вие, ама аз си знам  ooooh!
Като знам какви "озверели" каки ще има там, нали се сещате
днес те са колежки , но утре може и ти да си колежка  Joy

# 552
Добър вечер ! Hug

Торнадо , мила , със закъснение да ти честитя и тук !

Не съм те забравила , във фейса сигурно бях първа , но тук не ми стига времето да огрея напоследък ,  Crazy , ти обаче си знаеш , че те обичам  Heart Eyes , пожелавам ти да си здрава и много щастлива !  love001  love001  love001
На Тед на разбрах какво точно е направил БНД-то #Cussing out , но стискам палци да му свият перките от съда ! Naughty
Онче , ще ходя да гледам в котешката тема ! Heart Eyes
Смехулка , успокой се , мила ! Hug
Аз пък съм против на тиймбилдинг да се ходи семейно . Ако сте в един отдел или с равни позиции , да , но само защото ти е партньор - не . Peace

# 553
още ли не си в леглото ?  #Cussing out

# 554
Лягам си !  Blush

Общи условия

Активация на акаунт