Край морето ще играя, ще се пръскам с морска пяна, цяло негърче ще стана! - 51

• 21 220
  • 759
  •   1
Отговори
# 525
  • Не от София.
Торнадото да се яви и да почерпи!!Аз си го поисках и във фейса  Flutter

# 526
REAL_WOMAN, съжалявам за мацинка  Cry
Тонадо, честит рожден ден!!!   bouquet

Още ме боли главата, и кръвното няма да спадне скоро.... споделям тук набързо и след малко ще изтрия всичко да не пълня хубавата тема с моите глупости.

Последна редакция: чт, 25 апр 2013, 22:00 от * TED CAT*

# 527
  • София
Леле леле Тед, ужас, тоя твоя екс верно е ненормален,.....  Shocked
Много съжалявам, дано бързо се успокоиш и ти и децата, милите!

# 528
  • Не от София.
Егати кошмара!!..Тед,какво ще правиш с тоя луд??Кога ще си ходи?

# 529
Не го знам кога ще си ходи, днес беше с гащеризон работен, ако е започнал работа тука може и да не се върне там. Не знам как ще живея, но няма да се дам. Ще викам полиция и ще го съдя, няма да се дам да ме мачка и психира.

# 530
  • Не от София.
Ха тъй!Тоя тип са страхливци общо взето и като види отпор и вземе да се среща с органите на реда...ще даде заден!
Стискам ти палци!  Hug

# 531
  • Cyprus, Пловдив
Тед, не успях да те прочета, но ти пращам много  Hug дано да си ходи по-скоро  Praynig и аз бях така на тръни нашия БНД като беше в БГ, то беше викане на полиция, то чудесии...единия път аз виках полиция, на следващия ден, той им се обади  hahaha Mr. Green  
Иначе за пари и аз си казах, че няма да се циганя, халал да са му  Stop
Момичета, дайте идея за подарък за момиче на 7 год  Praynig Голямата ми племенница в събота има рожден ден и съм в голяма чуденка, дали ще намеря нещо в Хиполенд например?  newsm78

# 532
  • На остров
Ted  bouquet и аз не пречотех, но ми харесва, че няма да се предаваш!

Торнадо честит празник и от мен  Hugbouquet!

Lucky_luck моите племеници са момчета, но за момиче бих купила нещо розово и момичешко тип диадема или някоя дамска детска чанитчка Heart Eyes. http://www.hm.com/se/product/07230?article=07230-B#article=07230-B

# 533
Моята котка умря вече.  Sad Отърва се милата.

Коя,бе?!?Тази,дето пусна във фейса ли??  Shocked
Не, Фиф. Другата. Която гледахме в къщи. Тая от фейса е на вън и за сега е добре.  Simple Smile

ЧРД на Торнадо! Много здраве и късмет.   bouquet

# 534
Последно искал споразумение и следобед ще се срещаме с адвокатите. Може да се е стреснал от срещата с полицията снощи. Според мен ще е жив фарс тази среща напъни за споразумение, но ще видим....стискайте палци!

# 535
  • Cyprus, Пловдив
ТЕД,  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Да кажеш как е минало  Hug

# 536
Тед, стискам палци  Praynig Моят опит показва, обаче, че споразумение може да се постигне единствено между адвокатите, без присъствието на засегнатите страни (това в нашия случай, когато си имаме работа с психопат). Най-вероятно ще вземе да се пъне и ще предложи съвсем неприемливи неща...

Надявам се да греша  Praynig

# 537
  • Ispania
Не 4е Торнадото се мярка много тук Laughing, но отново да и 4еститя хубавият празник. Бьди все така мила и 4аровна госпожица Wink Hug.

REAL_WOMAN, много сьжалявам за котето Sad.

Lucky_luck , аз бих купила дрехи или всякакьв вид шноли, фиби, панделки..... Тук моми4енцата на тази вьзраст са едни изтьн4ени кукли. То са едни шноли, едни ластици.... Говорим за хубави естествено, не тези които ги продават на пазарите.

Тед, дано се оправите с този " младеж" най-сетне, да спре да ти тормози живота.
А котенцетата са много сладки Mr. Green.

# 538
  • На остров
Тед и от мен стиснати палци Praynig!

Риъл и аз съжалавам за котето Hug!

Вал как сте Вие тук всеки ден показват колко е зле положението в Испания. Надявам се да не сте засегнати от кризата.

# 539
  • Бургас
ЧРД на Торнадо и от мен. С пожелания за много радост, щастие, успехи и любов.   bouquet
Сега ще ме извините за изразите: От де се взеха толкова ненормално тъпи БНД-та? Колко трябва да си ограничен, за да надробиш такива мизерии?
Чак на садизъм ме избива като чета. Имам си и подозрения как ще протече срещата, но стискам палци да не се случи. Ще има абсурди за издръжка и претенции.
REAL, много съжалявам за котето.

Трепем се от работа и не пишем ей. Аз днес си занимавам главата с безбожни глупости пак и се чудя, кое в главата ми не е наред. Продължавам да си седя и да се чудя кога бащата на Ванката ще благоволи по собствено желание  да вдигне издръжката. Защо просто не ми се иска да се обърна, да му изтряскам едно дело и най - безобразно да го спечеля? Защото точно това ще стане ако вляза в съда. И не мога да се начудя на мозъка си и това стаено чувство, че все ще се усети.  newsm78 Най - вероятно ще си почеша тиквата още някой друг месец и решението ще ми цъфне у главата само.

Реших си проблема с кучето и булките. Ще го кастрирам. Мислих, чудих се и до този извод стигнах. Нрава му е малко инатлив и хаплив. Надявам се да омекне малко. А и при такъв нрав, който при кучовците се предава наследствено не ми се рискува. Малкото същество е толкова проклето и ревниво, че нямам думи. А някой е пипнал "мама" по - рязко, а го е изял  hahaha Изпълняват се само мой команди, все едно у нас няма други хора. Чудо на чудесата. Говорих с доктора му за най - нова упойка и почистване на зъбен камък, докато правят кастрацията и ще го уредя другия месец. Вярно е, че е страшно красив, но нрава му е отвратителен. Само дъщерята на мъжа ми не закача, защото е мъничка.

Утре ще ходим на пикник на едно страхотно място, което не е никак познато на други хора. Природа, река, костенурки....Чудо.

Общи условия

Активация на акаунт