Край морето ще играя, ще се пръскам с морска пяна, цяло негърче ще стана! - 51

• 21 223
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
Добро утро! Hug
И нашият БНД е в отбора на помагащите за криерата  Mr. Green. Беше ходил да настоява на началника ми да ме уволни  Crazy. И още изцепки имаме ние, ама тя не е за разправяне...

# 511
  • Ispania
Добро утро!
ХепиHugмерси 4е питаш как сме. Стоим си ние тук , 4акаме си топлото време.... Но като гледам скоро май няма да  дойде. Ина4е сега се подготвяме за завьршване на у4ебната година. Аз като вманиа4ена майка, у4а заедно с детето,за да мога да му правя контролни Joy... гледка голяма сме.

Моми4ета, не ви завиждам за БНД-тата, които имате. Sad.

# 512
Добро утро ! Hug

Искрено ви съчувствам за идиотските прояви на БНД-тата ви ... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Те , че няма да успеят е ясно , но защо да ви злепоставят на работното място ??? #Cussing out

Хубавото е, че няма никакъв шанс да ме злепостави пред колеги и шеф. Управителката ни ми е най- близката приятелка и точно тя ми помогна когато си изнасях багажа, беше моя психолог и душеприказчик. У нея живях лятото докато освободят квартирата ми... но той не предполагаше, че тя е станала шеф тук  Laughing а е дошъл с идеята да плюе по нея и мен на новия ни шеф. Та вчера е останал шокиран и потресен от новината  hahaha
Отделно вече на охраната долу е обяснено да не го пускат при нас, ако посмее да дойде отново.

Аз се успокоих и се заредих с търпение- така ще е явно докато е тук. Не е добре човека- факт е.
И децата го усещат това. Вчера ги чакал пак пред училище, заяждал се с тях. Сам гори и последните мостове.
Мисля днес да си купя нова чанта и обувки, да приложа малко шопинг терапия и да забравя за този неприятен индивид.

# 513
  • Не от София.
Мисля днес да си купя нова чанта и обувки, да приложа малко шопинг терапия и да забравя за този неприятен индивид.

Това действа безотказно  Peace
Дано си харесаш нещо...  Whistling

# 514
  • ...на безопасно
ехооо...как сте?
Лятото дойдеее  Hug  bouquet Crazy
Светна ми пред очите.
Моя снощи благоволи да се обади, казах му, че детето е болно / 70 лева/ дадох за лекарства. А той даже не попита какво и е. Май се сецна, че може да му ги искам  ooooh!.
Не, аз му бях казала, че повече няма да се циганя.
 Ще поискам от родителите му, да му обяснят със закъснение макар , какво в действия и факти значи да си ангажиран понеее малко с потомството си.

# 515
  • София
Тед, напълно те подкрепям за шопинга, голямо лекарство е........

# 516
  • На остров
Влизам да кажа привет  Hug!

Тед и аз мисля, че е е добра терапия шопинга, но и уморява Laughing.
Имам ужасно много да уча но се надявам да се вясвам тук там.
Хубав четвъртък на всички  bouquet

# 517
  • Не от София.
Айде,бееее...откога чакам да се вясне някой  Flutter
Как си,ОнчеHug

Бачкат ли другите,какво??Като мишки са се покрили...сега ми е такава скука,че взеха да ми минават едни скверни мисли - да изчистя къщата например  Joy

# 518
  • На остров
Фи седя в унито и си уча прилежно, тези мисли на мен са ми дошли от няколко дена но утре следобед ще се реализират. Нека работят хората и да има полза от това де.
Хубав следобед на теб, че не е лесно да си принцеса Hug

# 519
  • Не от София.
Хубав следобед на теб, че не е лесно да си принцеса Hug

Ми не е лъжа  newsm03
Мерси,че ме разбираш  Rolling Eyes
Мен обаче ме мързи нещо днес  newsm78 Даже не ми се готви.. Blush

# 520

Мен обаче ме мързи нещо днес  newsm78 Даже не ми се готви.. Blush
Фиф, давай една салата и айде.

Аз бачках до сега.

# 521
Ми края на месеца е, бачкаме  Laughing Айде, аз отивам да водя децата на зъбар и после ще се наградя с биричка. До шопинг не стигнах днес.

# 522
Чак сега видях бебетата котета на ТЕД.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Моята котка умря вече.  Sad Отърва се милата.

# 523
  • Не от София.
Моята котка умря вече.  Sad Отърва се милата.

Коя,бе?!?Тази,дето пусна във фейса ли??  Shocked

# 524
                  ТОРНАДО       Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт