Край морето ще играя, ще се пръскам с морска пяна, цяло негърче ще стана! - 51

• 21 229
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
  • Бургас
Либ, честит рожден ден!
Да си здрава, щастлива и много обичана   bouquet

# 496
На всички още веднъж голямо благодаря!

Теди, нито можеш да ме учудиш с нещо, нито нищо  Laughing. Светът се върти около БНД-тата, как така няма да го чака детето два часа? На нашият пък му е любимо да реши да не ги вземе в съботата, когато му е ред и дори да не благоволи да се обади. И те чакат, милите. Докато накрая не ми кипне на мен и не реша, че е крайно време да си планирам деня с или без деца и се обаждам, при което ми се заявява, че човекът си има работа и това, че е решил да не ги вземе без да каже нито на тях, нито на мен е най-естественото нещо на света... ooooh!

Сес, много са хубави маратонките и на много добра цена. За съжаление са много бели за моето прасе  Crazy. И аз нищо не му разбирам на ларедут...

Лъки, успех с обжалването!

# 497
  • Не от София.
Тед,щом е такъв,без твърда ръка няма да мине  Confused
Мен са ме обвинявали,че изказванията ми относно БНД-тата са по-остри,то и действията ми са такива..ама в крайна сметка повечето идват на моя акъл.На пръсти се броят БНД-та,които не заслужават подобно отношение,но твоят не е от тях,видя се.
Така че...не бъди от майките,дето цял живот си определят деня според кефа на някой мърльо.  Naughty

# 498
  • София
Lib, честит рожден ден и от мен! Здраве, късмет и любов по много ти желая!

Тед, успех с твоя БНД, да не кажа темерут..... дано не се ядосваш много!

# 499

Тед, успех с твоя БНД, да не кажа темерут..... дано не се ядосваш много!
Tемерут му е второто име  hahaha
Миии.... децата му се наситиха. Това беше. Дебила си е дебил!
Завел ги в Джъмбо да си изберат играчки до 20лв и нито стотинка повече!
Относно обещаните пари за шестиците (за двамата общо 280лв) , казал, че нали вчера има дал по 20лв, а днес им купил играчки за по 20лв... така че оставало да им дава общо 200лв.
Как не се е сетил да приспадне и сумата за пиците и бисквитите. Но и това ще стане до ден- два вероятно  Sick
А децата мечтаеха за таблет,  за хубава топка... все пак цяла година не се е грижил за тях, очакваха сега да го поглези.
Водил малкия при братовчедка си, говорил, че съм луда.
Хубавото е, че си направиха изводите сами и вече не горят от желание да се виждат с него.

# 500
  • На остров
Lib Честит рожден ден  Hug!!!Пожелавам много сбъднати мечти  bouquet  bouquet!

# 501
  • Cyprus, Пловдив
Sesana, чак сега видях маратонките, понеже от телефона не виждам всеки линк  Simple Smile И аз взех същите, но с много малка разлика и от СпортДирект, от там често пазарувам.

# 502
  • Ispania
Либ, и тук да ти пожелая 4естит рожден ден! Гледам ти като нямаща нужда от диети, какви вкуснотии пускаш... ммм.

Тед, стискай зьби още малко, щом индивида си отива след няколко дни(седмици), само тряба да издьржиш до тогава.

Сес, наистина са хубави маратонките! И на много изгодна цена! Аз ЛаРедут хи4 не ги харесвам, но определено за тези маратонки си заслужава. За голямият ми син купувах няколко пьти от там неща(когато беше мальк), но много се разо4аровах и от години не сьм взимала нищо от тях.

# 503
Добро утро ! Hug

Валче , как сте ? Hug
Торнадо дали се прибра от воаяжа ? newsm78

Хубав ден , девойки !  bouquet

# 504
  • Бургас
Всичко за децата взимам от там. За мен и мъжа само спортни дрехи и обувки. Дебна си и като падне нещо, хич не чакам. До сега проблеми с laredoute не съм имала. Забелязах, че много трябва да се внимава с качеството. Т.е има техни марки, които не заслужават и левче, но за сметка на това има доста качествени неща.
Само ако искам точно определен модел маратонки на хлапето го търся по други сайтове.
На Габи гащеризона е дънков и е измодерчен и ми струва само 4 евро/при редовна цена 20/.
Имала съм случай от разпродажба да си купя плетен потник за 1 евро и да дойде с етикет "Made in Bulgaria" Joy Но тази дреха в БГ за 1 евро няма как да я купиш.
Lucky_luck, ски екипировките ни са от Директа. Миналата година взех на Ванката екип, термо бельо, ски чорапи, каска, маска....за не повече от 70лв. Което е супер добра сделка. 
С една дума от магазин не съм купувала почти нищо от 2-3 години насам.

Изоставям ви за сега. Отивам да обувам дзвера с летни гуми.

# 505
Добро утро! Hug

Днес се очаква да е топло най-сетне и аз съм супер доволна  Flutter. Само да не ми се спеше толкова...

# 506
Аз да похваля пък СпортсДиректа- само от там пазаря на децата от няколко години- маратонки, якета, суитчери, зимни боти. Много добри цени! Аз съм фен на Пума и маратонките ми излизат по 25- 30лв.
Дано верно скоро да вземе да си ходи този индивид, че само нерви ми образува.
Якето, което подарил на големия (10г), вчера погледах- XL размер. И се оказа, че това било якето на БНД от есента, поносил си го човека и решил сега да го подари на детето. Нищо, че евентуално ще му стане след 5 години. Смятам директно да го изхвърля или детето да му го върне. Подигравка. Поредна.
На обед идва и в офиса...  ooooh!нямам думи вече. Докога ще ме тормози този кре*ен? Добре, че мен ме нямаше. Искал да пише жалба до управителя на фирмата, за какво- не е много ясно. Колегите го познават вече, и лятото идва- ама тогава вдига скандал. Ужасно е така да ме злепоставя. Той беше казал де, че ще идва и ще ме тормози докато ме уволнят. Само дето да ме уволнят заради неговите глупости няма как да стане. най- много да си изпроси дело от фирмата.

Последна редакция: ср, 24 апр 2013, 14:10 от * TED CAT*

# 507
  • Cyprus, Пловдив
Хахаха, * TED CAT* , как пише жалба на твоето работно място? Може да подава докуметни за назначаване  Laughing (черен хумор  Hug ) Много е зле този човек, верно  ooooh! Непонятно ми е как има сърце да се подиграва така с децата, то бива, бива, ама...  #2gunfire Hug
Sesana, точно и аз съм така- от тукашен магазин нищо не купувам  Laughing От Ларедута имах много добри попадения, но от както вдигнаха доставката не съм поръчвала от там  Crossing Arms

# 508
Тед Кат и моят търтей писа жалостиво-клеветнически мейли до човешки ресурси. Цял свят вее знае за моите проблеми...

# 509
Добро утро ! Hug

Искрено ви съчувствам за идиотските прояви на БНД-тата ви ... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Те , че няма да успеят е ясно , но защо да ви злепоставят на работното място ??? #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт