Край морето ще играя, ще се пръскам с морска пяна, цяло негърче ще стана! - 51

• 21 235
  • 759
  •   1
Отговори
# 480
  • Бургас
Добро утро и от мен!
Тази монахиня от доста време се коментира тук, та ще взема и аз да я пробвам.
Либче, айде моля ти се да го оправиш това време вече! И на мен ми се ходи на плаж!

# 481
И аз искам на море Simple Smile Точно сега обожавам да се разхождам покрай морето. Жегите не ги долюбвам. А и винаги по това време на годината сме били по морския край, само тази година ще пропуснем май... минуса да си без кола.
Либче, да, нормални са засега нещата, но съм на тръни- не знам кога ще изтрещи! А и на децата се радва, но скоро ще му писне. Винаги се е изнервял от шумотевица или ако искат да ги заведе в парка.
Относно споразумение- моите искания никак няма да са много, то аз само издъжка 100-120лв на дете искам и да си плати със задна дата издръжката- от есента до сега (а реално от май месец миналата година не е давал нищо за тях). Но като го знам колко е стиснат, няма да се съгласи нито на такава издръжка, нито да плати нещо със задна дата. Имущество няма да делим. Аз исках само детските легла и един диван- получих ги на привременните мерки и си ги взех със съдия изпълнител. Колите и апартамнета си остават за него, както и цялото обзавеждане.
Много пъти говорих и убеждавах да подпишем споразумение, но не иска и  това е. Той изобщо не иска да се развеждаме, нали затова бяха и мейлите със заплахи за убийство- ако не спра делото за развод.
Та ще си се съдим, няма как. Като не става по лесния, ще стане по трудния начин.
Днес пак ще вземе децата след училище. Щом те искат да прекарат известно време с него, няма да ги спирам.

# 482
  • На остров
Добро утро Hug,

Принцесата ми се струва уморена Laughing, много миткане не е лесно а  Hug!

Сес хубав е сладкиша, но според моите вкусове много сладък бих намалила захарта на половина и в трите части.

Тед предиииииии много години когато аз се развеждах съда постанови издръжка с задна дата от датата на подаване на иска, което беше близо година. Поради невъзможност да си ги получа в пари и понеже съм добра душа си избрах нещо от нещата останали при него на тази стойност.

Хубав ден желая на всички!

Либ не забравяй времето както написа Сес Heart Eyes!

# 483
  • Не от София.
Днес съм малко пооправена вече,понаспах се  Hug
Добър ви ден,мен ме чака пак тежка програма...ама в нея този път има и чистене,та не се шегувам.И само на едно кафенце ще ида,но то и време няма да има,че довечера съм на работа  Confused

Абе,някой няма ли новини от Морги?!Толкоз време да не пише нито ред...нещо не ми харесва тая работа.  Thinking

# 484
Добро утро! Hug
Скрит текст:
Да ви почерпя, че одъртявам... Crazy

Сес, Онче, времето днес съм си го поръчала и гледам, че засега изпълнява  Mr. Green.

Теди, и нашият не искаше развод, ама в един момент му светна, че така или иначе няма как да не се разведе и склони да е по лесния начин. Пожелавам ти го, дано се случи и при теб!

Фифи, Морги е ок  Peace. Явно не и остава време да влезе тук.

# 485
ПОтекохме, ЛИб  Wink Wink Grinning Grinning Grinning

Честито порастване !!! Жива и здрава и много да слушаш.  Wink Wink Wink

# 486
  • София
Честит рожеден ден и от мен! Пожелания за здраве, щастие и спокоиствие   bouquet  bouquet  bouquet

# 487
Добър ден ! Hug

На Либчето , честит Рожден Ден и тук !
Много здраве , любов , късмет и пари !

С Принцесата днес сме си разменили ролите - понеже аз съм напред с чистенето , днес с чиста съвест отивам на кафе ! Grinning

Теди , радвам се , че сравнително спокойно се представя БНД . Peace

# 488
  • Бургас
Дано да се оправя вече това време. Аз бързо, бързо се погрижих за дяцата и себе си от ларедута. Ей сега сколасах да взема на Ванката едни маратонки Найк, на Габи дънков гащеризон и играчка, а на мен едно рокле. И тази работа успях да я взема на 24 евро с доставката. Как да не се похвали човек  Laughing

# 489
Благодаря на всички!  bouquet

Сес, сподели повече за тези маратонки, че и моят дребният има нужда!

Отивам да се почерпя Simple Smile.

# 490
  • Cyprus, Пловдив
Либ, Ч.Р.Д ! Да си много здрава, щастлива и обичана Simple Smile  bouquet
Тед, дано до края на престоя на БНД всичко върви гладко, без ексцесии  Hug
Ние починахме няколко дни на вилата и между другото си взех един изпит, остава още един до държавните  Grinning
И аз чакам дата за обжалването му след празниците  Simple Smile

# 491
  • Не от София.
Фифи, Морги е ок  Peace. Явно не и остава време да влезе тук.

Ех,радвам се!Да я поздравиш  Peace

С Принцесата днес сме си разменили ролите - понеже аз съм напред с чистенето , днес с чиста съвест отивам на кафе ! Grinning

Аааа,то моето чистене е едно чистенееее...нищо общо с твоето  Rolling Eyes Пуснах една миялна,оправих леглото и вече съм приключила  Whistling Утре повече  Crazy Но пък разходката и кафето си бяха качествени-няма да се излагам,я  bowuu

Тед,успех с бившия  Peace
И на Лъки също   Hug

# 492
  • Бургас
Благодаря на всички!  bouquet

Сес, сподели повече за тези маратонки, че и моят дребният има нужда!

Отивам да се почерпя Simple Smile.
ето ги матаронките Допълнително си ги намалих с код до 9 евро.

# 493
  • Не от София.
Много са хубави!!Ама тоя сайт ми е толкоз тъмен,чее..пробвах съвсем в началото да се регистрирам,омотах се като пате в кълчища и се отказах..то на мене не ми трябва и много,де  Whistling

# 494
Либче, честит рожде ден, миличка!!!   bouquet

Моя си показа рогата. Уговорили се с малкия да го вземе на обед от училище и да не ходи на занималня.  Позволих... чух се и с класната да потвърдя. Малкия дал купона си на брат си, с идеята, че ще яде с баща си. И... стоял и го чакал 2 часа!  Обажда ми се и аха да ревне. Онзи даже не си вдигал телефона. казах му да влиза в занималнята, но не ме е послушал и малко след това баща му дошъл. Обади ми се да ми каже, че баща му е дошък и тръгва с него, онзи взе телефона от ръцете на детето- казах му как така го кара да чака два часа и половина. Имал бил работа. Викам- не е обядвал да стои да те чака. - Ами сега ще обядва! и ми затвори. Бясна съм и тая няма да я бъде!  Добра ще бъда, ама друг път! Има си дни, в които да ги вижда и това е всяка първа и трета събота и неделя от месеца. Да си чака първата събота и неделя на май.

Общи условия

Активация на акаунт