Край морето ще играя, ще се пръскам с морска пяна, цяло негърче ще стана! - 51

• 21 242
  • 759
  •   1
Отговори
# 465
При нас му се вика "ненаситната калугерка".  Laughing Wink Wink
Жива да не бях  Crazy Не съм го чувала  Laughing

Онче, там където е мястото за текста, но трябва да сложиш линка в това:[имг][имг] (на латиница изписани -тук ги пиша така, защото иначе няма да ги видиш).

# 466
Добро утро !  bouquet

Онче , честито ! Heart Eyes Това от вашето езеро ли е ? Wink

Бонго , ако искаш нов аватар , веднага ще ти намерим , само кажи ! Joy

# 467
  • София
Добро утро!  Hug Hug

Записах си рецептата и ще го пробвам, но след почивните дни!

А сега успешна седмица в очакване на празниците  Mr. Green Mr. Green

# 468
Добро утро! Hug

Пожелавам ви успешна и слънчева седмица!

# 469
Добро утро!
Пожелавам и минимум 25 градуса среднодневни температури  Grinning Grinning

# 470
  • На остров
Добро утро и от мен Hug!

Един прекрасен ден на земята пожелавам и много успешна седмица на всички!

Риълче мога само да ги сънувам тези 25 градуса средно дневни но благодаря от сърце  bouquet!

Хепи, да вчера синковеца се проявяваше като фотограф с този красив гостенин Heart Eyes.

# 471
Онче , браво на фотографа !  bouquet
А то всъщност е море , нали ? Wink
И лед ли има ? Rolling Eyes

# 472
Ха добър ден! Моя БНД си дошъл в БГ... Обади ми се да вземе децата да ги води на пица и сега седя и чакам да ги върне и умувам... какви ли гадости и простотии ще измисли. Тъкмо се бях успокоила и започнах да си подреждам живота. Сега пак кроя план B, C, D ... като  онзи филм с Джей ЛО.
Изтръпвам да не се качи до нас и да настоява да влезе.

# 473
  • На остров
Ted не го мисли предварително, а изчакай да видиш как ще се стекат обстоятелствата. Относно влизане Hugто във Вас категорично му отказваш, няма какво да прави той у вас след като на теб не ти е приятно. С теб сме   bouquet!

Хепи почти се е стопил леда навсякъде само тук там още по малко се държи. Езеро е това  Simple Smile.

Риълче цял ден си мислих за твоите пожелания и за дъжда, който ни гостува  Sunglasses.

# 474
Тед, а с делото какво става?

Онче, вие чак и лед... Sick Тук не вали, но сме с десет градуса надолу от пожеланията, така че не ни завиждай много  Wink.

# 475
Ох, не напираше да влиза, даже не го видях изобщо. Оставил децата пред блока. Тез дни пак ще ги взима след училище за час- два (поне на тях казал, мене не ме е питал, но нямам против, стига да се държи добре с тях). Яли пица, дал им по 20лв ... а те милите въодушевени, превъзбудени. Все пак не са го виждали повече от 9 месеца.
Явно ще остане 2-3 седмици и пак ще заминава (а дано!)
Обещал на големи да му даде по 2лв за всяка шестица и милото брои, смята. Че и на малкия щял да даде толкова, колкото на големия. Изкараха ги две по 140лв. И сега си гледат в нета и избират- телефони или таблети. Накрая ще получат едно голямо нищо ми се струва...
Той издръжката за април не е платил, ще им дава пари за шестици.
Делото.. чакаме дата за него. Надявам се скоро да имаме най- накрая дата. Споразумение надали ще подпишем. Ако изобщо се съгласи на такова, ще иска да плаща минимална издръжка, а аз не съм съгласна. Ще се боря децата ми да получават някаква що годе нормална издръжка за БГ. Има доказан доход, имам документ, така че съда най- вероятно ще ми удовлетвори искането.

# 476
  • На остров
Тед Hug, добре звучи като цяло, казах ти да не се тревожиш предварително! Сега си сипи чаша вино и се отпусни.

Либ, леда почти навсякъде се стопи в нашата околия само тук там още държи.

# 477
Теди, и на мен ми изглеждат съвсем наред нещата Simple Smile. Децата може би ще се разочароват малко ако си останат с празните обещания, но пък по-добре по този начин да разберат колко може да му се вярва, отколкото да хранят празни илюзии. За споразумение аз все пак съм оптимист, защото при обстоятелствата, които описваш, дори собственият му адвокат би трябвало да му каже, че няма как да плаща минимална. Ако не прекалиш с исканията (което предполагам), може пък да се съгласи.

Онче, и тук-там лед пак ми звучи зловещо по това време на годината  Crazy. Моята малката на плаж иска вече да ходи и така ми го заявява, все едно аз съм виновна, че не е края на май, примерно, или че температурата не е 30 градуса  Laughing.

# 478
  • На остров
Либ аз я разбирам госпожицата Laughing, и на мен ми се ходи на плаж Heart Eyes!

# 479
  • Не от София.
Ко си прайте,банда??  smile3507

Общи условия

Активация на акаунт