Край морето ще играя, ще се пръскам с морска пяна, цяло негърче ще стана! - 51

• 21 177
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
Потърпете още година - две , после изобщо няма да ви искат ! Mr. Green

# 646
  • София
  Peace Гаранция!

Joy   Joy Да са ви живи и здрави малките дразнители!

# 647
  • Не от София.
не'мой ви опишем как ни изгледа  wait
Нема нужда от описание..туй го изживяхме  Joy
Беше нещо средно между  Rolling Eyes doh smile3527  tiptoe Rolling Eyes fiuuuuuu Scream

На другия ден пък каза "То туй сигурно ще ми е интересно,давайте да вървим"  ooooh!

Хепи,нека..тъкмо с половинът ще си хойкаме заедно и ще си правим релакс! Crossing Arms
Откога си мечтаем да останем сами   Whistling

П.П...и като стане,ще ми е гадно..нали??  Embarassed

# 648
  • София
П.П...и като стане,ще ми е гадно..нали??  Embarassed

Да да! И шЪ си рИвем заедно тогава! Буквално за реване ви говоря!

# 649
  • На остров
Привет Hug,

Гледам добре си живеете тук, а аз се мъча като... Crazy. Да, имам изпити в края на седмицата Rolling Eyes.

Гледам за децата си говорите почакайте да станат 14/16 г и пак ще се говорим  Twisted Evil. Това пубертета е възраст, която нито се води нито нищо, само търпиш докато отмине и се надяваш да не залитне в грешна посока. това принципно иначе винаги има изключения, аз не мога да се оплаквам много като цяло, но винаги има какво да се желае Sunglasses. Вчера се научи да глади  Laughing, ми така де иска да ходи с изгладени ризи, значи трябва да може да си ги глади bowuu.

Хепи, стискам палци да ти се оправи кръста Hug!

Сес за тази порода кучета е много типично, че са много много активни и игриви, но и много изобретателни и умни. Пак в Бг сме либерални за законите, че ако трябваше и на  кучешка градина да го водиш всеки ден Hug!

Последна редакция: вт, 30 апр 2013, 00:17 от One11

# 650
Добро утро! Hug
За пубертета сте коментирали... Моите са малки още, но се започва с проявите на характер вече и не ми се мисли по-натам какво ще се случва  Crazy. Силно се надявам да успея да ги науча на нещо до тая заветна възраст и да успяваме да се разбираме някак, ама както са с малка разлика си представям като ги тресне и двамата, какво чудо ще е вкъщи  ooooh!.

Онче, успех на изпитите, ще ти стискаме палци!

Днес действително се налага да поработя сериозно, колкото и да не ми се иска. Поне после идват празници  Flutter.

# 651
Добро утро ! Hug

Онче , мерси , моят кръст ще се окаже настинка , от вчера съм с температура . Crazy
Поздравления за твоя младеж , че се е научил да глади .  bouquet
Аз пробвам същото с девойката , но без резултат . Twisted Evil
Не й било цел номер едно да ходи с изгладени дрехи ! Crazy
Случва се да изпера вечерта , тя на другия ден си взема тениската от простора и я облича така , за мой ужас ! Rolling Eyes
Пък после нека някой да ми говори колко е важен личния пример . Naughty
Аз й гладя всичко , дори и гащите , но тя няма да го прави явно ?! Crossing Arms Crossing Arms

Хубав ден на всички ! Hug
Либче bouquet

# 652
  • На остров
Хепи много неприятно точно по празниците да си болна Hug, дано се размине леко  bouquet! И престани с чистенето сигурна съм, че няма една прашинка у вас!
Ти понеже гладиш, а аз го правя чат пат и той реши, че е много му харесва ризите да са му изгладени и аз му връчих ютията и му показах и така Simple Smile. Както се казва да е научен, един ден да не тормози жена си Sunglasses.

Либче работи, работи, а може като са с малка разлика да го изкарат по леко знам ли. Както казва Хепи личния пример в тази възраст не се котира много. Много благодаря за стиснати палци Hug!

Как е времето при вас? Тук е 7 градуса, облачно и е половин работен ден - празнува  се http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%92%D0%B0%D0%BB%D0%BF%D1%83%D1%8 … D0%BD%D0%BE%D1%89.

Аз си правя едно кафе и почвам!

# 653
  • София
Пече като през юли месец, след няколко часа ще е 28 градуса!  Shocked
Днес съм по сандалки и боса!

# 654
Хепинце, да се оправяш бързо! Настинка все пак е по-добре от проблеми с кръста, но си дай почивка  Hug!

Онче, викингски обичаи, а? Колко интересно Simple Smile! Вие включвате ли се, има ли някакви всенародни прояви? При нас е топло, но засега само 14 градуса, като се очаква да станат до 25, но подухва. По къс ръкав сме де Simple Smile.

# 655
  • На остров
Направо ми е трудно да си представя на 30 април да е толкова топло Crazy, сестра ми каза онзи ден, че са си пуснали климатика защото не се издържало, но на мен ми се строи, че преувеличава, но явно наистина е много топло.

Либче да празнуваме навсякъде се палят големииии огньове, ние ще сме си тук зад стадиона, сдружението за опазване на традиции и т.н. организира програма с голям огън, след това има едни артисти с вид на викинги, които правят огнено шоу, много е красиво. Вечерта завършва с барбекю и сладки приказки с (приятели) роднини при нас.

# 656
  • Бургас
Добро утро!
Аз тази сутрин бях кучешка медицинска сестра. Моето момче не е добре. Явно го боли корем. Кротък е, не иска да яде, върви бавно и пасе трева.
One11, моето кюфте не е от активните ръсели. Той е кротан. Не лае, бяга само когато му кажа, че може...Но понякога е прекалено лош към всички. Само при мен винаги е добричък. Мога да му бръкна в устата и да извадя храна от там, да му мия зъбите, но само аз. Ревнив е до безумие. Бях гледала бебока на една приятелка, докато беше на изпит и Пипин откачи. Бях го затворила на терасата, за да не уплаши бебеока и той подивяваше всеки път когато ме видеше да държа бебето. Ужас просто. Не дава на Ванката да се гуши в мен. Като го види, идва и ляга между нас. Сега го уча, че детето е по - важно от него и мисля, че има ефект. Явно е забравил мястото си в домашния ред и е време да го припомним с техники.
Ванката от 2-4 е при баща си, а аз ще се отдавам на чистене. Смятам да извадя летни обувки, да почистя гардеробите и т.н. Забавна почивка ще да е.

# 657
В неделя беше 30 градуса в 16ч. следобед. Тогава погледнах, а към 14ч. може и по-голяма жега да е било. По потник ми беше горещо... Аномалии някакви.
Завиждам благородно за празника, барбекюто и сладките приказки Simple Smile. При мен последни напъни и после подобно великденско размазване, ама нали чуждата кокошка е патка...  Joy

Сес, дано да се оправи бързо кучо! И вземи си почини малко, гардеробите няма да избягат Simple Smile.

# 658
  • На остров
Ми завиждам ви за топлината, ние тук правим сметки и се надяваме след две поредни студени лети да ни се случи тази година да се задържи няколко дни към 25 гр.

Сес стискам палци да се оправи бързо Пипин Hug, имате ли застраховка, ако се наложи лечение?

# 659
Онче , наистина е много топло , нетипично за сезона . Но на мен ми е супер . Grinning
И при  нас вече някои са пуснали климатиците на студ . Crazy

Много задушевно описваш вашия празник , прииска ми се да съм там . Grinning

Валчето пак се загуби ? Thinking
Сигурно и те имат някакъв подобен ? Joy

Либче , успешно приключване , после релакс ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт