Край морето ще играя, ще се пръскам с морска пяна, цяло негърче ще стана! - 51

• 21 183
  • 759
  •   1
Отговори
# 630
  • Не от София.
Пуберът си е твой, проблемът също  Crossing Arms. Аз съм ти казала, че те чакам, измисляй го  Hug. Нещо явно обърках твоя баща и неговия, а  Crazy? Така е то, старост - нерадост... Tired

А,то туй най-лесно..да съм се оправяла  Crossing Arms
Ще те уволявам пак,ей..дамо!  smile3516
И без това сама си призна,че си дърта вече...за кво си ми?!?  Whistling

# 631
Да беше мойто дребното, да му кажа, че каквото реша - това е. Ама на твойто не мога да му заповядвам (все още). Обясни му, че тук има доста повече неща за правене, отколкото където и да било надолу или нагоре на разстояние стотина километра поне. Знам ли какво иска  newsm78?

# 632
  • Не от София.
Обясни му, че тук има доста повече неща за правене, отколкото където и да било надолу или нагоре на разстояние стотина километра поне.

По-точно?  Thinking
Той изкара миналото лято в басейна на хотела,обича аквапаркове..ей такива водни забавления.

П.П...виж като те заплаших с уволнение, как взе да ти работи мозъчето  hahaha

# 633
Обясни му, че тук има доста повече неща за правене, отколкото където и да било надолу или нагоре на разстояние стотина километра поне.

По-точно?  Thinking
Той изкара миналото лято в басейна на хотела,обича аквапаркове..ей такива водни забавления.
То аквапаркове тука има, ама иска кинта...

# 634
  • Не от София.
То аквапаркове тука има, ама иска кинта...

Е,аз ще го пусна един път..да не мислиш,че ще му броя всеки ден една сюрия пари за това?И плюс това няма как да е сам,трябва и аз да вървя с него и също да плащам вход,при положение,че не използвам тъпите им атракциони и само седя на шезлонга.
Така...един ден-на аквапарк.
Другите няколко дена кво да го правя?  Thinking

# 635
Наеми му детегледАЧ  Rolling Eyes
Хем и детето доволно, хем и ти  Embarassed Sunglasses

# 636
  • Не от София.
Наеми му детегледАЧ  Rolling Eyes
Хем и детето доволно, хем и ти  Embarassed Sunglasses

Дърт пергиш с детегледач  Joy
В интерес на истината като беше малък,беше много по-лесно да сме двамата на море..пусках го на плажа,кофички..лопатки..аз на шезлонга със списание.
Сега само "мрън-врън"..тъпо му било... Rolling Eyes
Ми направи си го весело,бе..келеменце  Whistling

# 637
Е, дърт - дърт, колко да е дърт  newsm78
Аз с моята коза проблемите си ги имам вече 12 год. - не се заиграва сама, не желае да се запознава с други деца, само с мама  ooooh!. Вместо по гаджета да върви - "МАМА" !!!
Какъв такъв саможивлек се извъди - не зная, определено тука не мяза на майка си.  Thinking

# 638
  • Не от София.
Моя пубер е на 11 години.Хем иска да е с приятели..ама не отказва и с мене..обаче съм длъжна да го забавлявам.Щото в противен случай се започва едно мрънкане как било весело с приятелите и как аз съм го подлъгала и му било тъпо...пък той очаквал нам-си-кво.
Господ ме съжали и свекърва нямам,ама пък тъпкано ми го връща с туй нещо,дето ми го даде в къщи  ooooh!

# 639
  • На черешата
 Joy Joy Joy Ха, ха и аз в отбора с едно 11 годишно мрънкало, вечно недоволно и ревящо за нещо. И на нея все и е тъпо-тук и скучно, там и скучно. Взема я някъде с мен "Е аз сега тук какво да правя? Боли ме глава, жадна съм, гладна съм, слънцето ми свети, скучно мии е..." , няма спирка.  ooooh!

# 640
  • Не от София.
Торнадо,радвам се,че намираш сили да се смееш...щото на мене след всяко излизане с него,ми иде да му врътна шийката!!
Всеки път се каня да не го взимам никъде с нас или с мене..ама ме извърта по някакъв начин и се хапя отзад накрая  Close

Аз не съм била такава,не!!!  Crossing Arms

# 641
  • На черешата
 Реве ми се понякога, ама какво да го правя, мое си е. Онзи ден една приятелка ми звъни да отида да я видя, реших поне за малко да се отбия. Влизаме и децата веднага заформиха игра с нейния син. След малко голямата довтаса с думите"Гладна съм". Еееее, щях да му извия врата. Казах, че си тръгваме. Но дружката се замоли да останем, готвела вечеря ще им сложи да хпнат. Ама това не спира, гладна съм, та гладна съм. Ейй, зор. Сложи им накрая, това опита два пъти и каза вече не съм гладна.  #Cussing out #Cussing out

# 642
  • Не от София.
Ми да...напълно в стила и на моя...и с къв акъл ще ида на "почивка" с него,не ме питай...не таралеж,ами...цяла орда таралежи си бутам в гащите  ooooh!

# 643
  • На черешата
 Е и аз си сложих този таралеж, отиваме заедно на море.  ooooh! Ще видим какво ще се получи.

# 644
Аз донякъде си реших проблема със "скуката" - двамцата с Принца са на един акъл    Sunglasses   Joy
Намират си все някакви дявотии за правене, миналото лято беше пълен релакс за мене - във водата висяха с часове, а аз на шезлонга   grinning039
Но определено като вашите  - през 5мин си мени настроението, мнението и заниманието....
Ей сега и обесняваме, че на 2.05 ще има възстановка на Априлското възстание в Копривщица и сме решили да я заведем........... не'мой ви опишем как ни изгледа  wait

Общи условия

Активация на акаунт