Край морето ще играя, ще се пръскам с морска пяна, цяло негърче ще стана! - 51

• 21 141
  • 759
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Свободата е сладко нещо  Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:

# 16
  • София
Наде, мерси за новата тема!

Кой откри топлата вода, че искам на север?  Joy Joy Joy Joy
Последното ми желание е в Норвегия....искам, искам, искаааам и все така заспиваааам.....Ама никой не ще да го чуе отгоре и да го изпълни! Обещавам да не роня сълзи, ако се сбъдне! Честно!  Wink Wink Wink

# 17
  • Не от София.
Морги,оня ден гледах някакъв филм-норвежки ли бешеее....шведски ли?!..Все тая!
Искам да ти кажа,че се депресирах за 2 дена напред  Sick
Ми то мрачно време-влажно,ми то мрачни,странни хора,ми то грозни деца... Shocked И къщите им депресивни,и събиранията им-всичко!
Отсега ти казвам-няма да ти идвам на гости,да не ме каниш!  smile3534

# 18
Мяуууу, и аз тука
 Ама ми е скапано и тъпо  Tired. На милото спряха днес половината заплата.
Заведе вчера дело, за да доказва платени сметки, и Бог знае само кога и как ще се развият нещата, че и да му възстановят парите. Иначе другия месец ще ходим до Париж....  ooooh! мислите ли, че се радвам ?!  Cry

# 19
  • София
Фиф, наскоро гледах един шведско-датски филм и през цялото време даваха есента там - е, няма такива цветове, ша ма прощаваш! И нищо не ме депресира..напротив! Това е моето място, жалко, че е твърде късно за смяна на местожителството.... ooooh!

# 20
  • Не от София.
Иначе другия месец ще ходим до Париж....  ooooh! мислите ли, че се радвам ?!  Cry

Разбираемо....ама дано ти поотмине малко дотогава-срамота да си проваляте нещо толкова красиво с нещо толкова..грозно. Confused

Морги,то и в този филм имаше есен,ама от влага не можах да я видя така цветно,както ми я разказваш  Rolling Eyes
Мани,тъкмо няма да правим навалица към там,сама ще се наслаждаваш  hahaha

# 21
  • На черешата
 Смехулка, ще се оправят нещата. Знам, че ти е тъпо, но към момента нищо не можеш да промениш. Не се ядосвай напразно.
 На мен на север ми харесва, но не и за да живея там. За дългосрочни планове предпочитам да лежа на някой плаж и да си пека дупето.
 Ей, това време е адски подтискащо. Всички около мен ходят посърнали и мрачни.  Confused

# 22
  • Не от София.
Ей, това време е адски подтискащо. Всички около мен ходят посърнали и мрачни.  Confused

Че какво му е на времето,бе?  newsm78 Аз умрях от жега днес  sweating
Торнадо,питах те къде ще идваш около мене,пък не ми отговори!  Crossing Arms

# 23
  • На черешата
 У вас де!  Mr. Green

# 24
  • Не от София.

Ама баш у нас ли?!?  Shocked
Брееее....захвана да се самопоканваш ли вече,мари?!?Зорно ти идва без моабетчета  Joy
Значи първо Хепи,после аз...ок,по случайност съм известена вече  hahaha

# 25
  • На черешата
 Ами ти нали в дворец живееш, ще има място. Аз Хепи просто ще мина да я ваема и после заедно ще се тропнем увас.  Mr. Green

# 26
Добър вечер  Hug

# 27
  • Не от София.
Щом ще минаваш през Хепи,предлагам тя да ти каже какво чувствам към предполагаемите си гости  Joy
Белким се върнете  Joy

Мери,жива ли си,душо?!?Какво става?  Hug

# 28

Знаех си , но не исках да издавам тайната ! Wink Wink Wink

Мери , как си ?

# 29
  • Не от София.

Знаех си , но не исках да издавам тайната ! Wink Wink Wink

Ти в оная тема за гостите нали писа?..Писа!
Аз там писах ли?...Писах!
Арееее... Joy

Общи условия

Активация на акаунт