Край морето ще играя, ще се пръскам с морска пяна, цяло негърче ще стана! - 51

• 21 166
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
Привет,

Онче, и ние в групата на ескимосите, 7-8 градуса. Ми писна ми вече, искам 20 - 22 градуса да е, и нито градус повече, поне това лято  Mr. Green

Утре почиваме, вдугиден работим и петък и понеделник пак почиваме  Mr. Green Да не се преработим нещо. Другта седмица пак така - четвъртък и петък почиваме... Слава Богу, че пътуването всеки ден ми натежава вече и съм си поставила за цел да избутам до края на Юни (детето да завърши учебната година) и после да изляза в болнични. Не се виждам до средата на август да го добутам.

# 661
Шамсова, не можаха ли и утре да ви дадат, пък после да отработвате като нас? Великден как се пада там тази година? Нещо съм се омотала...

# 662
  • На остров
Lib не знам при шамсова, но при нас не се отработва съответно не се сливат празници.
При нас Великден беше в края на март, но аз си седя с великденска украса до Бг Великден и после ще я махна.

Шамсова защо петък и понеделник почивате Rolling Eyes? Ние другата седмица четвъртък и петък почиваме. Вие ще гледате ли пола или ще чакате да се изненадате Hug?

Хепи   bouquet приятно е да, ако нямаш да учиш Rolling Eyes!

# 663
  • Бургас
Сес стискам палци да се оправи бързо Пипин Hug, имате ли застраховка, ако се наложи лечение?
Не. Плащам си на кучешкия доктор. Но подозирам, че маймуната е яла нещо и сега си има проблеми. Ще варя ориз с пилешко филе и така ще се лекуваме.

# 664
Онче, вярно, че мина Великден по другия календар. Преди няколко години се бяха уцелили на една дата с нашия, как стана номерът така и не разбрах  Rolling Eyes. Ама беше приятно, защото с приятелите от чужбинско празнувахме заедно Simple Smile.
Шамсова я остави, при нея почивки дал Господ  Mr. Green. Избяга тя без да ни отрази... Полът им е женски - добре, че съм аз да ти кажа вместо нея (ще си чакам хонорара за адвокат по-късно  Wink).

Сес, ако е от храна би трябвало бързо да мине. Дано сте добре до утре!

# 665
Шамсова я остави, при нея почивки дал Господ  Mr. Green. Избяга тя без да ни отрази... Полът им е женски - добре, че съм аз да ти кажа вместо нея (ще си чакам хонорара за адвокат по-късно  Wink).

Полът ни беше мъжки на 80 процента, стана женски на 98 процента  hahaha Joy В края на септември ще се разбере със сигурност  Mr. Green

Ние пък едно име не можем да измислим, пълна скръб сме... Таткото само отхвърля, принос градивен няма. Горкото дете, не е случило на родители  Joy

# 666
Привет! Много странни жеги, ей!
Поздравче с едни влюбени калинки, които снимах на село онзи ден - https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10201169556069255&se … ype=3&theater
Такива бяха смешни- клатеха яко клона  hahaha

При нас има сравнително затишие, със спорадични пристъпи на нагли искания от страна на БНД. Вчера беше решил, че трябва да му дам тлъста сума за ремонта на колата, която  не съм виждала вече година, понеже му трябвала спешно, а била за ремонт  Joy
Споразумение не сме подписали. Лъже, че не бил в София. В неделя лъга децата, че е на работа и няма да може да ги вземе, а се оказа, че е при кума на барбекю, празнувайки имен ден. И понеже кума го натискал да ходи да вземе децата ... им се обади мънкайки разни неясноти и дойде да ги вземе.
Познатата история- реално не иска децата, но реве на света, че аз не му давам  Mr. Green

Весели празници на всички!

# 667
Теди, не мога да ти видя снимката на клатещите клона калинки  Crazy. Може би защото е във фейса, а не съм ти сред приятелите  newsm78. БНД-то ви е класика в жанра просто, няма какво да му се коментира...

Шамсова, не сте казали, не съм ви измислила име  Flutter. Само да не ме карате после и кръстница да ставам, че не съм убедена доколко съм достойна за духовен пример за подражание, колкото съм изкукала вече... Mr. Green

# 668
Lib-че, съвсем забравих, че албума е само за контактите ми. Ето, качих я и във фликър:

https://cdn.bg-mamma.com/cj84/9535e86e.jpg

А бисерите на БНД трябва да ги записвам, че станаха прекалено много и ги забравям. Сега се обажда да ми виjavascript:void(0);ка, че съм настройвала големия да му се обажда да се виждат! При положение , че съм знаела, че не е в София... и топка му искал! Колко нагло! Той лятото им бил купил топка! Това, че са я били спукали си бил техен проблем! Той нямало всяка година да купува топка  hahaha
Ако не беше толкова противно злобен и психо, би бил забавен бивш.

# 669
Айде и от мен вклЮчване с новото от нашия психар. Цъфнал е в училището на детето, прегръщал го, детето ревнало и той му казал "майка ти сега ще дойде да те вземе" и си заминал. Това е разказ на дребното, учителката не е счела за необходимо да ми се обади и в четвъртък ще се разправям и с нея, и с директора по повода. Това училище ли е или хан, в който всеки влиза както иска. Детето е разстроено...

# 670
  • София
Тед, жестока снимка ди направила!
 smile3501

# 671
  • На остров
Тед уникална снимка прати я за някой фото конкурс тип NG или нещо от сорта Hug

Шамс, вярно  много безотговорна постъпка от страна на училището.

# 672
Тед уникална снимка прати я за някой фото конкурс тип NG или нещо от сорта Hug

Шамс, вярно  много безотговорна постъпка от страна на училището.
А, те NG до моите калинки опрели Simple Smile Но, благодаря  Hug Радвам се, че ви харесват.
Утрото е чудесно.. ще се отдадем на мързел и почивка днес.  Mr. Green

# 673
  • Не от София.
Добър ден,дами   bouquet
Прочетох ви,наясно съм с терзанията и радостите ви  bowuu
Сега ще си пия кафето и отивам на обяд  Party

# 674
  • На черешата
Здравейте, момичета!
Децата заминаха с БНД за празниците. Тази сутрин се събудих сама и самотна.  Cry Имам да върша някои неща, но с нищо не ми се захваща, много ми е скапано.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт