Край морето ще играя, ще се пръскам с морска пяна, цяло негърче ще стана! - 51

• 21 146
  • 759
  •   1
Отговори
# 690
Торнадо, явно тази случка доста е уплашила детето.  А ако наистина я гледа злобно и й скърца със зъби, е разбираемо защо не иска да ходи с него и чуства дискомфорт. Защо временно не преустановят контакт, да си починат един вид един от друг...
Моя така дели децата и все големия го отнася (подозирам заради външната му прилика с мен). Преди 3 години всичко, което правеше детето го дразнеше, държеше се с него все едно не е негово дете. Един път големия ударил малкия и онзи така наби детето, аз докато отида в детската стая да видя какво става и да го оттърва... удряше му дупето с юмруци с все сила. А това 100 кила мъж да удря така 6 годишно дете, цяло чудо, че не му счупи таза.  Нашите дойдоха на другия ден и взеха детето за месец при тях. Беше в детската градина и не беше проблем да отсъства. След този месец малко поне се нормализираха отношенията им. Но и сега има напрежение между тях.  Каквото и да стане, все големия е виновен, все той е нахокан. И понеже аз защитавам детето като орлица, онзи се озлобява още повече и сега като е сам с тях, използва да се държи злобно и гадно с него, а гушка и лигави малкия. Поредната гадна черта на БНД. Не че има вероятност да изгубим приза за най- кофти БНД, ама да споделя.... Simple Smile))

# 691
  • На черешата
 Ти и при нас така, злобата определено е към каката. Винаги само нея си е позволявал да бие, малкото никога. Тя обаче е и по-страхлива, малката е като таралеж. Веднага настръхва насреща и хич не мълчи.

# 692
Ти и при нас така, злобата определено е към каката. Винаги само нея си е позволявал да бие, малкото никога. Тя обаче е и по-страхлива, малката е като таралеж. Веднага настръхва насреща и хич не мълчи.
Именно- и при нас същото. Малкото е като лъвче и го захапва яко само да му се изрепчи, а големия се свива. Явно насилниците така правят- нападат по- страхливите и слабите.

# 693
  • На черешата
Да си изкажа притесненията, че ми е безумно нервно. БНД взе децата и тази сутрин трябваше да пътуват към майка му /на около 350 км. от тук/. Трябваше да се обадят като пристигнат- ама ТЦ. Неговият телефон е изключен, на малката също, на каката и звънях 10 пъти през последните 2 часа и не вдига.  Sick Shocked И не знам какво да правя.  newsm12

# 694
Честит празник !  bouquet

Торнадо , дано всичко е наред , мила ! Praynig Hug
И аз на твое място бих си изкарала акъла ... Sad
На майка му нямаш ли телефон ? На някои съседи ?

# 695
Той може ли да тръгне да ме съди, че не съм му дала децата при положение, че те самите не искат да отидат с него?
ако иска  - ДА. процедурата не отнема много време и средства.  Laughing

# 696
И не знам какво да правя.  newsm12
Нищо. в буквалния смисъл НИЩО.  това е неговото време за контакт с децата. не са длъжни да дават инфо  , както и ти не си длъжна да го правиш когато са при теб.

# 697
  • На черешата
 Нямам телефон на родителите му.  Cry Все още не мога да се свържа с тях. Confused

# 698
Честит празник !  bouquet

Торнадо , дано всичко е наред , мила ! Praynig Hug
И аз на твое място бих си изкарала акъла ... Sad
На майка му нямаш ли телефон ? На някои съседи ?
ооо душка , как си ? кръстчето минава ли ?  Joy

# 699
Нямам телефон на родителите му.  Cry Все още не мога да се свържа с тях. Confused

Hug Hug Hug Ще се обадят ! Praynig

Бонго , благодаря , мина даже , оказа се настинка вероятно . Peace

# 700
Бонго , благодаря , мина даже , оказа се настинка вероятно . Peace

то всяко нещо минава и отминава  hahaha

# 701
  • ...на безопасно
Торнадо, аз на твое място бих откачила, особено като знам на моя изпълненията... ooooh!
Най-вероятно всичко е наред Hug и са се отплеснали.

# 702
  • На черешата
 Успях да се свържа. Децата си забравили телефоните у баща си, а хубавеца легнал да спи и си изключил телефона да не го събуди някой. Децата ми се обадиха от неговия телефон след като баща им се събудил.  ooooh!

# 703
Радвам се, че всичко е наред, че сега прочетох и се притесних.  Като си познаваме бившите и какво ли не ни минава през ума.
Бонго ми е чудно и на живо ли е такъв дървен философ. Това захващане за буквата толкова ми напомня на бившия, че всеки пост бонгов чета с присвити очи и смръщени вежди (а може да не е толкоз лош човека де  hahaha)

# 704
Бонго ми е чудно и на живо ли е такъв дървен философ. Това захващане за буквата толкова ми напомня на бившия, че всеки пост бонгов чета с присвити очи и смръщени вежди (а може да не е толкоз лош човека де  hahaha)
ами виж го тоя Бонго де....  Laughing той не се крие.
всъщност кое не ти харесва във философията ? това че не съм прав ли ?  Joy

Общи условия

Активация на акаунт