Край морето ще играя, ще се пръскам с морска пяна, цяло негърче ще стана! - 51

• 21 120
  • 759
  •   1
Отговори
# 705
Не бих го определила като страх, по-скоро притеснение някакво е към нашето БНД.
Споделя примерно с мене, че не и е приятна компанията на кифлата на баща и, че не желае тя да се мъкне все с тях, но не сме е да го заяви на баща си. А когато в един разговор аз го споменах, бе изтълкувано, като "част от моята лудост"  Tired. Казах й спокойно да го каже и на баща си, за да не ме обвинява, че съм луда, а тя се разплака и не каза и дума.......
Пресен пример - чухме се преди час, били в парка на разходка в комбинация с онази и синът й. Милото звучеше толкова отчаяно, попитах я "Добре ли си" - "Не, ама скоро се прибираме".
 По кой да стрелям - не знам  #2gunfire

Само за сравнение - когато е с мен и моят Принц - нещата са коренно различни. Тя умира за него, виси му на врата буквално, и за миг не и е скучно и отекчено - само дявотии измислят и супер се забавляват  / тъкмо тогава си почивам  Flutter /

# 706
Бонго ми е чудно и на живо ли е такъв дървен философ. Това захващане за буквата толкова ми напомня на бившия, че всеки пост бонгов чета с присвити очи и смръщени вежди (а може да не е толкоз лош човека де  hahaha)
ами виж го тоя Бонго де....  Laughing той не се крие.
всъщност кое не ти харесва във философията ? това че не съм прав ли ?  Joy

Говоря по принцип за постовете ти. Уж си прав, на теория дори си прав, но реално не си  Joy Както и да е... странен ми се струваш, това имах предвид.

# 707
Говоря по принцип за постовете ти. Уж си прав, на теория дори си прав, но реално не си  Joy Както и да е... странен ми се струваш, това имах предвид.
не само на теория. дори и на практика съм прав. в много от случаите.  Joy

# 708
каква убава мома   hahaha

# 709
  • Cyprus, Пловдив

hahaha hahaha hahaha Убавица  Laughing

# 710
Здравейте и надявам се добре съм заварила!
Ей ме тук, сама, след 15 годишен брак и дете със тежки увреждания и умряла от страх. Още не мога да осъзная какво ми се случва.

# 711
  • Не от София.
Първо добро утро на всички и после-лека нощ....заспивам права  smile3507
Бързо трябва да спя,че ме чака боядисване на яйца после  Peace
Някаква интересна хватка в тая посока да споделите?  Thinking

Охи,добре си ни дошла....и дано всичко,което ти се случва е за добро!  Peace

# 712
Добро утро !  bouquet

Охи , добре дошла ! Hug

# 713
Добре дошла и от мен на Охи!  Hug

Ние боядисахме яйцата, малката отива с БНД при другата баба, а МНД Wink на плажче  Heart Eyes и на кафенце. Simple Smile

# 714
  • София
Ohi, добре дошла при нас! Горе главата и кураж, може би все още не подозираш колко силни сме жените!

# 715
Здравейте  waveySimple Smile и от мен ,надявам се да ме приемате в темичката,самотна мама на 6 месечно момиченце съм Simple Smile ,но живея с майката на таткото ,която много  ми помага,без нея незнам как щях да се справя  ....
 newsm32

# 716
  • ...на безопасно
Добре дошли на новите! То не е хубаво дето се множим, ама.... Hug

# 717
Момичета благодаря!
Просто ми се искаше да споделя. Мъжът ми иска да кажем на близките след празниците, да не им ги развалим  Crazy Но аз не издържам. Как да се преструвам, че всичко е наред, като душата ми се обръща отвътре.

# 718
  • Не от София.
Момичета благодаря!
Просто ми се искаше да споделя. Мъжът ми иска да кажем на близките след празниците, да не им ги развалим  Crazy Но аз не издържам. Как да се преструвам, че всичко е наред, като душата ми се обръща отвътре.

Ами не се преструвай  Peace

Наде 91,здравей и на теб... Hug

# 719
  • София
nade_91 , здравей и добре дошла!
Интересен е твоя случай, ако искаш дай подробности!

Общи условия

Активация на акаунт