Край морето ще играя, ще се пръскам с морска пяна, цяло негърче ще стана! - 51

• 21 120
  • 759
  •   1
Отговори
# 720
  • Атина
Привет  и от мен,дами..и Бонго..
Да наместя и аз сред вас,макар и малко неочаквано за мен.В момента съм щастливо разделена и се гледкаме съвсем сами със сина ми на 2г,10м...То било много хубаво... Wink
А темата е страхотна...
Хубав Велики четвъртък...

# 721
Nade91, Маркиза, добре дошли и на вас в този прекрасен Велики четвъртък! Hug

# 722
  • Не от София.
Какъв е този наплив при нас днес?!  Joy
Абе,я ме изгонете да си боядисвам яйцата!!!  ooooh!

# 723
  • Атина
Real women,благодаря,добре заварила...
Принцесо Фиона,наистина е тъжно,че се приобщаваме в този форум../е,на мен ми е спокойно в момента,все едно съм на почивка.../
А иначе предполагам,че наплива е в следствие на многото свободни дни и евентуалното изпращане на деца при бащи или баби и дядовци...
А аз моите ги нашарах рано сутринта-така е по традиция...
  bouquet  bouquet  bouquetза всички

# 724
  • Не от София.
Принцесо Фиона,наистина е тъжно,че се приобщаваме в този форум../е,на мен ми е спокойно в момента,все едно съм на почивка.../

А,тъжно..да,бее..на мене ми беше тъжно,докато си губех времето с БНД  Peace
Сега е лекото и веселото.. Whistling Дай,Боже,всекиму  Wink

# 725
Мда, наплива май тепърва предстои. И аз ще остана самичка точно по Великден, но ми се случва тооолкова рядко да съм без децата, е ще се възползвам да се наспя и намързелувам.
Добре дошли на новите попълнения  Hug
Да си покажа яйчицата Laughing
http://farm9.staticflickr.com/8130/8700857149_04ae0b0887_z.jpg

Отиваме след малко да си набера люляк, е не ми се ходи до борсата за лалета.

Последна редакция: чт, 02 май 2013, 16:33 от * TED CAT*

# 726
  • София
Малеее, днес за трети път пиша тук добре дошъл на поредния член на групата ни, marqissata, уелкъм!
Важното е да се чувсваме спокойни.... като че ли по време на празници се избистрят и катализират тези процеси, поне аз така го чувствам.
Аз няма да мацотя яйца, мама ще ги боядиса, отдала съм се на козунако - правене!

Скрит текст:

Тед, много са ти сладки юнаците, да са живи и здрави и ти покрай тях да им се радваш!

# 727
alpha_beta , много добре изглежда козунака- браво! Аз май събота вечерта ще се заема с тази дейност.
Забравих да покажа и великденската ни котка  hahaha http://farm9.staticflickr.com/8560/8700936937_85d0d06a88_z.jpg  Този мъник е роден с късмет. Беше изхвърлен на улицата, едно момче го намери и донесе при котката- майка, която беше настанена у нас, тя го прие като свое- оцеля и расте щастливо и обгрижвано. А сега ще го осинови адвокатката ми- прекрасна жена, та живот ще ви живее мъника.

По празници май най- много семейни скандали има, поне при нас е било така. Като се наложи малко повече време да прекараме заедно и откачахме - любов ли бе да го опишеш  Laughing

# 728
Тед, много се зарадвах за котарачето.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

При нас скандалите по празниците идваха от това, че се налагаше той да си поседи вкъщи. Ама пич в къщи седи ли.  Tired

# 729
  • Не от София.
Тед да идва да ми боядиса яйцата,пък Алфата да ми омеси козунак!!Аз принцеса ли съм или лукова глава,та ще се плескам тука и ще се мъча  Crossing Arms

П.П...че за какво толкова се карате по тия празници?!  newsm78 Аз си празнувах..и сега си празнувам.. bowuu

# 730
  • София
Фиона, готово бе мацка, ъъъ ... пардон.... ваше височество!  Joy  Joy

# 731
  • Не от София.

Ако ми хареса козунака,те правя втора придворна дама...Либ е първата,ама що съм я поставила начело,нямам спомени  newsm78

Тед с яйцата кво ми се крий!!Нея чакам  Crossing Arms

# 732
Засрамвам се веднага    Rolling Eyes  -  още не съм боядисала нищо, в събота ще да е.
Днес цял ден хайманосвахме - първо в Копривщица на възстановката на въстанието, после през с. Житница и конната база за първия урок по езда на щерката.
Като и е влезнал бръмбара в главата, че искала жокей да става, всяка седмица да язди, че и кон да й купим  ooooh! и после цял свят по състезания щяла да обикаля .  smile3540
Замъкнахме я днес / тайничко си мислех, че ще се разочарова и откаже /,.....  така се амбицира, че не знам сега какво ще п'раим  Thinking

# 733

Ако ми хареса козунака,те правя втора придворна дама...Либ е първата,ама що съм я поставила начело,нямам спомени  newsm78

Тед с яйцата кво ми се крий!!Нея чакам  Crossing Arms

А, извинявайте много, Ваше Височество Simple Smile позволих си да ида до рекичката да избеля кЮлотите  Mr. Green Ама веднага се захващам с боядисването на Вашите яйца  Laughing (между другото, ако яйцата са домашни, няма ли аз да се класирам за втора придворна  Rolling Eyes)

# 734
  • Не от София.
А, извинявайте много, Ваше Височество Simple Smile позволих си да ида до рекичката да избеля кЮлотите  Mr. Green Ама веднага се захващам с боядисването на Вашите яйца  Laughing (между другото, ако яйцата са домашни, няма ли аз да се класирам за втора придворна  Rolling Eyes)

Да пробвам първо козунак и яйца,после ще давам титлите...не се бутайте,място има за всички  Joy

Смехулче,почвайте да събирате пари за конЬ!! Солидна инвестиция било  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт