Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 71

• 80 097
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
Точно така: На нея всичко ще й лепнат!
 Сигурно докато е в  Одрин, сама ще изработи и печата,на който пише "Султан Мустафа" и после грозно ще му Wink го подхвърли, и айде изгоре момчето! Mr. Green Joy

# 301
vvi=чудесно си се справила,благодаря smile3525

Значи отрицателните черти от характера на Рустем паша са главно заслуга на поета Ташладжъ-явна за това във филма са съперници за сърцето на Михримах Heart Eyes

# 302
# 303
vvi - благодаря за превода, благодаря и за фрагмана. От легендата ми стана ясно, че султана много е харесвал Рустем, но от филма не оставам с това впечатление по-скоро илиза, че султана неможе да го понася. А що се отнася до усмивката на Рустем  във фрагмана, май е разбрал, че ще го женят за Михримах и "точи зъби", за агнешко.

# 304
  • с/у ОколоМръсТното
vvi - и аз благодаря   bouquet

Чудя се, като чета легендата, дали пък Рустем не е бил по-велик везир от Ибрахим? Като гледам какво е правил, знаел и можел... и не на последно място, какво е притежавал?

# 305

vvi Благодаря за превода  Heart Eyes

# 306
Не съм гледала последните 4-5 серии, записала съм си го до време, в което видя че Хюрем е реабилитирана.... много разочароващ сезон  #Cussing out

# 307
Добро утро Великолепни!

По едно кафе за ведър ден,моля

Относно сравнението между Ибрахим и Рустем-за мен всеки паша си тежи на мястото .Може би у Рустем го няма ренесансовия дух и усет към изкуствата-цигулката,статуите,изрисуваните стени на двореца.

# 308
  • Най слънчевото място в БГ, 360 дни в годината
.

94 серия & 95 фрагман 1
Специално за темата в бг-мама

Снимката е специално за мамата48 !

ЕЕЕЕх Тренди притесних се, че си ни зарязала, а то каква била работата , за Шугърчо нощница си шила и рими наредила.  love001

Фантазирам си разни неща, да ли пък в Одрин няма да се появи отново Гюлчо и да подсили армията на Хю, а докато тя отцъства от Топ капъ да не вземат да отпратят в неизвестна посока Сюмбюл. newsm78 newsm78

# 309
 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm44 newsm44

newsm51 newsm51 newsm51  love001 Трогната съм от все сърце! Туй двама мъже да те чакат , и то любимият с нова нощница! Колко малко му трябва на човек да бъде щастлив...Да се разходи из Търновския вилает по стъпките на Рустем, да хапне горнооряховски суджук, да пийне лясковско винце,Сосчето да му направи кафенце в събота наранина, Тренди да разкаже филмчето в рими, да се порадва на премяната на великолепните момичета в темата...Еееех...Усмихнахте съботата ми. Да сте ми живи и здрави! Hug Heart Eyes

# 310
Уф,  Whistling този трейлър ме хвърли в тъча! Защо е ядосан толкова СС на Хюрем??? newsm78
Заради парите на Шах - не ми се вярва толкова да е 'подпалил моторетката".

Дано по-скоро видим с какво го е разлютила толкова.

# 311
Еееех...Усмихнахте съботата ми.

Да,сега ако се появи и серията със бг.суб.-щастието ми край няма да има Hug

# 312
  • Сливен
Vvi едно огромно благодаря за преведената легенда Hug
Прочетох я с интерес. Не мисля, че в сериала Сюлейман не харесва Рустем, по-скоро някаква предпазливост, според мен.
И аз се чудя, кой накара Аяз Паша да предложи на Султана женитбата. Мисля, че Хюррем. Не иска да го изгуби като съюзник.

# 313
Добър да е денят ви.  Hug
Благодаря за фрагмана, превода, резюмето, снимките и инфото, и прекрасните рими на Тренди.
Сосче, твоите премени са радост за очите.

newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm44 newsm44

newsm51 newsm51 newsm51  love001 Трогната съм от все сърце! Туй двама мъже да те чакат , и то любимият с нова нощница! Колко малко му трябва на човек да бъде щастлив...

Скрит текст:

# 314
Щом се говори за сватлък с Рустем, значи Нигяр е пътничка вече и той е свободен...

Общи условия

Активация на акаунт