Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 71

• 80 097
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
  • София

Мерси!

Грешно е пуснат от Елдо, за съжаление.
Предполагам, че скоро ще пуснат коректния линк.

# 346
# 347
Знам, че е тривиално вече, но не мога да почна да гледам преведената серия без да кажа едно : ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!  txtloves newsm76 Two Hearts

# 348

Мерси!

Грешно е пуснат от Елдо, за съжаление.
Предполагам, че скоро ще пуснат коректния линк.

При мен тръгна, малко със закъснение и по-бавно, но магнета, който е даден си работи. Благодаря за превод  bouquet

# 349
При мен тръгна, малко със закъснение и по-бавно, но магнета, който е даден си работи. Благодаря за превод  bouquet
И при мен тръгна без проблем  Peace

# 350
  • планетата Земя и по точно до морето
94 серия на "Великолепният век" в DOX.bg

Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Събота 27.04.13.
Файл : Muhtesem Yuzyil S03 E94 BG sub.avi
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=c5342cdab4

# 351
още един линк в DOX http://dox.bg/files/dw?a=6700546ba6 за 94 серия

# 352
Благодаря за превода и докс линчетата   bouquet

# 353
Дано в следващата серия Румейса най-накрая да я забележи по същество принца Blush
Това,че Шах е подменила документите беше много прозрачно Mr. Green

# 354
  • Пловдив
Интервю  на Дениз Чакър за списание “Vogue Turkiye”.
Скрит текст:
Интервью Дениз Чакыр с журналом “Vogue Turkiye”.

Дениз Чакыр, которая на данный момент играет в сериале “Великолепный Век”, в роли исторической персоны Шах Султан, сестрой Кануни Султана Сулеймана, рассказала о себе журналу “Vogue Turkiye”.
-Я немного помню из своего детства. Я выросла на руках своей бабушки, из-за того что мои родители все время работали. Мне становится немного печально, когда люди говорят про свое детство. Из-за того, что я не помню большую часть своего детства, я задаюсь иногда вопросом:”Может у меня была какая-та травма, из-за которой многого не помню?” Я из-за этого даже к психологу обращалась.

Если кто то спрашивает о моем прошлом, то я даю этому человеку DVD диск фильма “Любовь любит случайности”. У моей бабушки есть домик, в Анкаре, она купила его когда лечилась там. Весь фильм отснят в этом доме и имя главного персонажа “Дениз”. Девушка в фильме хочет стать актрисой и для начала пробовала себя в театре, прямо как я!

Поворотным событием в моей жизни, была съемка в сериале “Листопад” (‘Yaprak Dökümü’). Играть такую роль в сериале, учить все время сценарий, который был кстати очень большим, все это по началу, было для меня слишком тяжело.

После сериала “Листопад”(‘Yaprak Dökümü’), мне поступило много предложений из других сериалов, но то, что меня пригласили в сериал “Великолепный Век”- этому я была рада больше всего. Сыграть историческую роль меня приглашали только в театры, но в кино впервые. Я согласилась. И к тому же играть в этих костюмах просто великолепно! К тому же я люблю костюмы с узким верхом и свободной нижней частью.
Моя самая большая мечта – это иметь свой театр, в которым я в будущем смогу учить студентов актерскому мастерству. Еще одна мечта – построить семью, в которой меня поймут с полуслова, поймут с одного взгляда…
В нескольких словах: Я хочу быть счастливой. Иметь замечательную работу (она и так сейчас замечательна), иметь замечательную семью, и всего-то… Если я чего то хочу, усердно работаю над этим и добиваюсь своей цели и так всегда было и будет.

Раньше я хотела быть адвокатом или журналистом. Но увидев то, какими бывают журналисты (я видела это в некоторых фильмах), мне почему-то расхотелось.

Перевод: Рома не Подарок.

Дениз Чакър, която сега  играе в сериала “Великолепният  Век”, в ролята ма историческата  личност  Шах Султан, сестра на  Кануни Султан Сюлейман, разказва за себе си в списание  “Vogue Turkiye”.
-Не помня много от моето детство . Израстнах в ръцете на баба си защото родителите ми много работеха . Става ми малко тъжно когато хората говорят за своето детство . Заради това че не помня голяма част от своето детство понякога си задавам въпроса:”Дали не съм имала някаква травма и заради това много да не помня?” Заради това даже ходих на психолог.

Ако някои ме пита за миналото ми , давам му  DVD диск  с филма “Любовта обича случаиности ”. Баба ми има къшичка в  в Анкара,купи я когато се лекуваше там. Целия филм е заснет в тази къща и името на главната героиня е  “Дениз”. Момичето във филма иска да стане актриса и за начало се опитва в театъра точно както и аз !

Превратното  събитие в моя живот, беше снимането ми в  в сериала “Листопад” (‘Yaprak Dökümü’). Да играя  такава роля в сериал, да уча през цялото  време сценарий, които е много голям всичко това беше за мен много тежко

След  сериала “Листопад”(‘Yaprak Dökümü’), получих много предложения и за други  сериали, но това, че ме поканиха  в сериала “Великолепния Век”- ме зарадва повече от всичко . Да играя исторически роли до сега ме бяха канили само в театъра а в киното това ми е пръв път.  Съгласих се . Да се играе в тези костюми е направо великолепно  Обичам костюми с  тясна горна и свободна долна част
Наи- голямата ми мечта е да имам собствен театър – в които в бъдеще да мога да обучавам студенти по актьорско маисторство . И още  една мечта – да имам семеиство , в което да ме разбират от половин дума да ме разбират с един поглед
С две думи : Искам да бъда щастлива. Да имам чудесна работа  (тя и сега е чудесна ), да имам и чудесно семеиство и това е … Ако искам нещо работя усърдно за него  и постигам целите си  така винаги е било и ще бъде

Преди исках да стана  адвокат или журналист. Но като видях какви са журналистите  (видях това в филмите ), нещо ми се отщя.....

# 355
  • Пловдив
Обявеното  продължение  на сериала до  4-ти  сезон трябва да е с краи през юни  2014 год Трети сезон ще завърши със  102- серия на  5 юни .  А 103- ще е чак през септември . Четвъртия сезон ще е  последен . Заключителната  серия ще е  номер 141.

# 356
  • Пловдив
В 95 серия....
Скрит текст:
В 95 серии...

Мустафа паша тяжело болен. Врачи говорят, что это чума, от которой он умрет. В связи с болезнью Мустафы паши будет чрезвычайное заседание Дивана...
Шах хочет пропихнуть на место Мустафы Хюсрева. Остальные члены Дивана уверены, что место займет Рустем.

Подготовлено специально для группы vk.com/huremim
При копировании активная ссылка на группу обязательна

Мустафа паша е тежко болен Лекарите казват че това е чума и ще умре Във връзка с болестта на Мустафа паша има извънредно заседание на дивана Шах иска да пробута на мястото на Мустафа Хюсрев Останалите членове на дивана са сигурни че мястото ше заеме Рустем

# 357
Великолепният Век еп.94 е качен в Data-BG.ORG линк: http://data-bg.org/details.php?id=37291

# 358
явно затова ще искат да оженят Рустем за Михримах, за да бетонират включването му в Дивана

# 359
Здравейте Simple Smile Да се присъединя и аз към темичката... Само тук открих 94-та серия с бг превод и съм безкрайно хепи! Благодаря Ви! Да попитам от любопитство, кога се очаква 95-та с превод??

Общи условия

Активация на акаунт