Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 71

• 80 098
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
Дано в следващата серия Румейса най-накрая да я забележи по същество принца Blush
Това,че Шах е подменила документите беше много прозрачно Mr. Green

аз още го доглеждам, кой документ е подменила? Нали Хюрем сама взе от Венецианката парите, а Шах го откупи за да я натопи пред СС - до там гледах снощи?

Михи много ми хареса в началото на епизода - майчичка! Heart Eyes

И най-после малко по хитра интрига - да я принудят да вземе пари от венецианка, като са във война с тях.  newsm78 Като се замислих: Хю взема пари от тях, не им дава т. е с техните пари във войната в тях - обратното щеше да излезе,че Хю им дава пари за да се въоръжават, нали? Т.е, не е много виновна - нали е любимка!

# 361
Добро и слънчево утро!

Подмененият документ е полицата от венецианката за взетите пари-компромат,че Хюрем взима кредити от врагове.

CUCHICHEO-сладурана Heart Eyes
Филмът в момента се снима-сряда онлайн гледане,а с бг.суб.,когато пчеличките сварят Wink

# 362
Добро утро!
Снощи късно изгледах серията,мисля че Хюрем бързичко ще се прибере, наложница която всъщност е убийцата може би ще я разкрият Сюмбюл и Ди !
А и честно казано Мерджо по нощница и без чалма не е зле! Joy Joy

# 363
много хубави нощници имат мъжете -къде мога да купя таква? Wink

# 364
Да не забравяме все пак,че фрагманите са заблуждаващи Embarassed
О този към последната излъчена серия излизаше,че Хюрем успява да си получи полицата,но се оказа ,че това не е така ooooh!
Не бързайте да я пращате Хюрем на заточение-нищо не е сигурно,освен,че пак ще чакаме и гледаме сериала Hug
Хайде по едно каФе,за кеФ Joy

Редактирам се-за мъжките ношници не знам,ама предпочитам мъжете без такива премени Joy Joy Joy

# 365
  • Пловдив
Добро утро!
Снощи късно изгледах серията,мисля че Хюрем бързичко ще се прибере, наложница която всъщност е убийцата може би ще я разкрият Сюмбюл и Ди !
А и честно казано Мерджо по нощница и без чалма не е зле! Joy Joy

Прилича на мотика дълъг и тънък с голям нос Simple Smile

# 366
Ааа, добре, добре Simple Smile Нямам търпение и ще Ви следя с интерес. Хубав ден от мен засега!

# 367
само един фрагмал ли има излязъл за новия епизод?

# 368
  • Пловдив
само един фрагмал ли има излязъл за новия епизод?

Да Simple Smileвтория в понеделник

# 369
Здравейте! С магнита за сваляне на 94 серия миналата серия се изтегли още нещо Rolling Eyesи успях да си прецакам лаптопа! Сега и посмъртно не иска да изтегли 95 и блокира целия комп! Някой може ли да ми помогне??

# 370
# 371
  • Истанбул
Участници във ВВ се засекли напълно случайно и напълно независимо един от друг, в истанбулския квартал Етилер... Семейство Ергенч влезли в един ресторант да обядват и сварили там Паргалъ, да разговаря с един режисьор или продуцент newsm78 Учудени от случайната среща, Окан и Халит се разговорили на крак... През това време пък Ебу Сууд минал пред ресторанта с половинката си, тръгнали на разходка... В същото време, в друг ресторант, в същия квартал Малкочоглу хапвал дьонер, с приятелката си Crazy
 Hug

# 372

Много моля ако някой може да направи превод. Благодаря ви предварително!   bouquet

# 373
Мистик  smile3525 Краси  smile3525 благодаря за снимката и превода за великолепната среща Heart EyesPeace

# 374

За 4 дена - толкова много информация, снимки, преводи, поезия... Party Party
Благодаря на всички за участието и приноса към интересната ни тема. Hug Hug Hug
А трейлърът обещава поредния интригуващ епизод. Thinking

Хюрем изглежда сериозно обезпокоена - играта с Шахвампир загрубява. Mr. Green

А султанът отново е огорчен - но не е ясно от кого... може и да не е от Хюрем... newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт