Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 71

• 79 606
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • планетата Земя и по точно до морето
Заповядайте 93 серия в   DOX.bg ! Hug   bouquet

Линковете за достъп до файла ще бъдат активни до : Неделя 21.04.13.
Файл : Muhtesem Yuzyil S03 E93 BG sub.avi
Линк за сваляне  :  http://dox.bg/files/dw?a=ade69e7b15

# 91
  • Мюнхен
Кой беше казал, че Хюрем не чете?

# 92
ето 93 епизод с субтитри в български торент тракер http://data-bg.org/details.php?id=37087

# 93

Ari, мерси!  Hug

# 94
от вчера насам ми иде да го напиша: мноого елементарно ги показват - крадат парите и няма и час и Шах се появява със съндъци с пари

# 95
  • с/у ОколоМръсТното
Привет, момичета...  Hug
Невероятни сте, знаете си   bouquet

Помогнете малко... от повече от час ровя и търся момента, в който Валиде Султан разказваше историята си... Знам, че беше малко преди края на 2-ри сезон и малко преди тя да умре.
Но все удрям на камък в търсенето...

# 96
Ами,проточи се сериалът и темата затихва...
Критикуваме,ама сценаристите нали не ни чуват.... и така до края Mr. Green
Корделия,не пише,какво става с нея?Знае ли някой?

# 97
Привет, момичета...  Hug

Помогнете малко... от повече от час ровя и търся момента, в който Валиде Султан разказваше историята си... Знам, че беше малко преди края на 2-ри сезон и малко преди тя да умре.

http://www.vbox7.com/play:c399e9cec7   Дано е това което търсиш   bouquet

# 98
  • с/у ОколоМръсТното
Привет, момичета...  Hug

http://www.vbox7.com/play:c399e9cec7   Дано е това което търсиш   bouquet

хиляди и сърдечни благодарностиии  Heart Eyes  bouquet

# 99
Привет , великолепни Laughing в темата е тихо ,защото е неделя и защото е пролет... Heart Eyes
тази вечер от 20ч. по Диема фемили ще излъчат игрален филм с участието на Халит Ергенч, Джансу Дере, Сонгюл Оден - "Горчива любов" Hug

# 100
  • Пловдив
ОРИГИНАЛ от форума на "Приятелите на Турция"
Скрит текст:
События новой 94 серии (за достоверность не ручаюсь), трансляция которой состоится как обычно в среду на накале STAR TV. Так что, если Вы не хотите заранее знать что в ней будет интересного, то прекратите читать уже прямо сейчас!
Румеиса Султан на пути завоевания сердца Шехзаде Мустафы!

Лукреция - сестра Сеньоры Габриэлы, попавшая в гарем к Шехзаде Мустафе, согласно истории будет его Хасеки (главной, любимой женой), и вот уже в 94 серии сделает большой шаг к заложению любви в сердце Шехзаде! В новой серии, для Шехзаде Мустафы устроят вечернее развлечение - танцы обитательниц его гарема. Среди завлекающих наложниц будет и Лукреция, на которую "положит глаз" Шехзаде Мустафа.

Шах Султан - месть её страшна или Хюррем Султан умеет поквитаться!

Сестра Хатидже Султан - Шах, как мы видим, а особенно в последней 93 серии - открыто объявила войну Хюррем Султан! И как вы думаете какой будет её следующий шаг помимо документов, которые она хочет предоставить Повелителю? Ещё не догадались? Тогда читайте! Шах Султан начнёт избавляться от слуг Хасеки Хюррем! Для поклонников Селима Байрактара это может быть плохой новостью, т.к. ходят слухи о том, что актёр скоро покинет сериал, а то есть его персонаж - Сюмбюль-ага. Ну а теперь немного радостная новость для поклонников Хюррем. Мерджем-ага, со стороны Хюррем Султан посенёт наказание за каржу дворцовых денег
И ПРЕВОД

Скрит текст:
Събитията в  новата 94 серия (за достоверността не гарантирам), излъчването на които ше бъде както обикновено в сряда по канал STAR TV. Така че , ако вие не искате предварително да знаете какво в нея ще бъде интересно , то престанете да четете още сега !
Румеиса  е на път да завоюва сърцето на  Шехзаде Мустафа!

Лукреция - сестрата на Сеньора Габриела попаднала в харема на  Шехзаде Мустафа, съгласно историята ще стане негова Хасеки (главна, любима жена), и ето вече в  94 серия ще направи голяма крачка към залагането на любовта в сърцето на Принца! В новата серия, за Шехзаде Мустафа ще  устроят вечерна забава - танци на  обитателките на  харема му  Сред привлекателните  наложници ще  бъде и Лукреция, на която ще "хвърли око" Шехзаде Мустафа.

Шах Султан - отмъщението и ще страшно или Хюррем Султан умее да си го връща!

Сестрата на Хатидже Султан - Шах, както виждаме , а особено в последната  93 серия - открито е обявила война на  Хюррем Султан! И как мислите вие  каква ще бъде следвщата и крачка освен документите , които тя иска да  предостави на  Повелителя? Още ли не сте се досетили ? Тогава четете! Шах Султан ще започне да се отървава от слугите на  Хасеки Хюррем! За поклонниците на Селим Байрактар това може да бъде лоша новина,има слухове че актьора може скоро да напусне сериала, както и неговия персонаж - Сюмбюл-ага. А сега и малкорадостна новина за поклонниците наХюррем. Мерджан-ага, ще отнесе наказание от Хюрем за кражбата на дворцовите пари

# 101
Ми,хареса ми евентуалното развитие на действието в следващата серия-за всеки има по нещо,само за СС не? newsm78
Какво става с неговия поход и битки?

# 102
  • Пловдив
И още малко маитапи от същия източник alert 18 +
Скрит текст:
Нападат  Шах хора в черни камизолчици и шапчици:
-Даваи чумо важната хартиика, иначе тебе и пъдарите ти на клечки ше нарежем!
- И защо да съм чума,-разплаква се споменатата.- Аз междувпрочем съм била мис  Маниса!
- Добре тогава даваи хартииката кралице на красотата!-дере се  бандита.
- Щом сега правилно ме нарече взимаи хартииката , само не запомняи какво пише че , Хюррем ще се разсърди,- сдържаики сълзи изблеива кралската  красота.
- А защо ревеш сега ? -изревава черната шапчица в камизолчица
- Разтопи ми ти каменното сърце,- казва Шах Султан.- Залюбих те заради гласа ти силен гръмък.- простенва Династията, -Вземи ме със себе си , а?
- Ох как ме смутихте госпожичке,- почервенява черната шапчица. После  помисля секунда и изрича, - Хубаво ми се даваш ама , с тебе само проблеми ще имам.
После пошляпва  Династията  по бузките, захлопва вратата на  кабриолета и духва при стопанката си да носи документа..при това си мисли че  Династията съвсем  е очумяла щом предлага себе си на  първия срещнат...от такива трябва дълго после да се  лекуваш(в кожновенеричния диспансер)
По дяволите.......

# 103
# 104
  • Пловдив
КОИ НА КОГО ПРИЛИЧА

Общи условия

Активация на акаунт