На очакването иде край, ще гушнем бебчовците си през МАЙ !

• 28 254
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
Didoliniq, иобщо не се чувствай виновна.Много бебчета се раждат по-рано, още повече близначета, но аз ти казах= после по-малките дечиа дърпат много напред и наваксват страшно бързо.А за другото , което се притесняваш, съм повече от убедена, че всичко ще е наред.Важното е да си до тях и да им пращаш колкото се може повече любов и скоро като си ги гушнеш, ще видиш как бързо бързо ще пораснат малките сладури.Те са силни Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 211
  • София
Didoliniq, миличка, само можем да гадаем през какъв ад минаваш, но съм сигурна, че всичко ще е наред с твоите юнаци – виж само как се справят милите. Прави са момичетата, че в нет-а повече лоши неща ще прочетеш, отколкото позитивни. Още един пример да дам: моя колежка роди дъщеричкаа си 730 грама...дълго време след изписването ходеха на изследвания, наблюдаваха я - съвсем нормално, но сега е едно прекрасно и в чудесно здраве 2 годишно момиченце, така че вярвай, че всичко ще е наред.  Heart Eyes
Камбанчо, честит рожден ден! ДА си жива и здрава.
Нанинка, аз също нямам проблем с WCто, но хемороиди ми се появиха. В случая са от увеличения поток на кръв, налягането и тежестта, която оказва бебето, отслабване на вените...така че възможно да са си хемороиди, късметлийка си че не те боли, че е адски гадно.

# 212
Фелисити, аз си мисля, че от малко преди да забременея го имам проблема.Но си мислих, че по-скоро като имам затруднения от напъването съм се цепнала , не знам ooooh!Ще видим доки какво ще каже във понеделник или вторник като ида

# 213
Нанинка, Фелисити, благодаря ви за подкрепата, много ми помагате наистина  Hug Hug Hug

# 214
Didoliniq,Затова сме тук- да се подкрепяме и помагаме.Съжалявам само че не можем по друг начин да помогнем, но сме с теб, а и като гледам и двамата сладури са борци още от сега и ще пораснат големи и силни момчета.Само им давай любов и хубави мисли, до колкото можеш сега, и скоро резултатът ще е налие, и недей да мисли, че имаш ти вина за нещо, моля те Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 215
fanagoria,  Hug как си сега?
и anni как си?
Kamban4o, честит рожден ден и да се радваш на пухкаво и здраво бебче! весел празник!
  bouquet
naninna, виж се с огледалце ако искаш може да е слаб кръвоносен съд по-назад на срамните устни, някъде бях чела, че може да се получи. както са ти писали, щом не е по-напред, по-спокойно е.

аз съм ок горе-долу.
Скрит текст:
днес ми е тежък ден, че е РД на майка ми, а нея я няма.
бяхме навън с малката до преди час.
хемоглобина ми е 108 и док вчера ми изписа малтофер, 30те ще ги дъвча, пък докъдето стигнем, че
сега чух от една майка в групата ни имало варицела... от друга на концерта разбрах, че в групата на долния етаж имало, та май навсякъде...
а като питах вторник има ли нещо, карантина, болни от заразни болести деца да ми кажат предвид състоянието ми, сестрите отрекоха... а са знаели тогава. явно са чакали да мине концерта....
спрях я от градина от вчера малката, без да знам, че имаше много деца с Т и кашлица миналата седмица, но това няма значение. не съм я карала и сега съм на тръни...

# 216
Джос, съжелявам, знам, че ти е много тежко и гадно Hug Hug Hug Hug Hug
Дано ви се разминат поне другите притеснения Praynig Praynig

# 217
Мили момичета Hug, радвам се за всички вас, дидолиния Hug...
Милите те  Hug... При мен няма промяна...снощи моят доктор беше на смяна в родилното и отидох да ме види. Пуснаха ми запис на тоновете, имам някоя и друга сериозна контракция, предписаха ми ношпа и диспорал, но тази болка отляво така и не разбрах от какво е ooooh!, а си ме боли и цял ден лежа и през нощта беше ужасно. От време на време ме отпуска, но си ме боли, особено като се раздвижа, дано ми мине скоро, че хич не ми се лежи. След малко ще ходя да си взимам малкия от градинка и незнам как ще се дотътря до там.
Снощи като отидох в родилното и всички спомени се върнаха отпреди 4 години и такъв страх ме обзе изведнъж, че ще ме оставят там и ще родя Sick, добре че не стана така...
jos,Kamban4o Hug
Дано всички сте добре...

# 218
благодаря ви  Hug
fanagoria, представям си какво ти е било, че аз оная вечер като почуствах болки в кръста и стягане на корема за пръв път тая бременност, ама през 15мин и казвам на ММ и той, ми айде де, то му е време, а аз така се шашнах, някак не бях готова вътрешно, ама си сложих личната карта в багажа   Mr. Green
ама няма как, ще ни изненадат бебчовците да излизат някой ден или нощ...

# 219
Фанагория, да не те подпира нещо бебчо? И мен ми се случва понякога напрво да не мога да ходя, ама после като се размести и спира.Онзи ден направо имах чувстовто че ми стиска единия яйчник и така няколко часа и изведнъж си мина.Недей да си мислиш кофти неща, ще си чакаме до май  Hug Hug Hug Hug Hug

# 220

Jos Hug Hug Hug
Преди малко се върнах от ЖК, всичко е нормално..върви си седмица напред и вече е главично..нямам разкритие все още, но съм с гъбички...е нормално Laughing . От днес и аз влизам в  45 дневен  болничен Whistling Party и вече съм снабдена с всички документи за раждането Grinning Каза ми, че няма проблем да пътувам по Великден, да не се шашкам, че ще родя в колата Laughing
Прегръдки на всички Hug Hug Hug

# 221
reniboro,  Hug
гъбите ще ги умориш за важния момент.
и аз днес трябваше да се обадя за резултатите от МБ, ама забравих, сетих се в 5часа... така ме е яд  ooooh! щото и аз си мисля, че имам нещо още от джакузито и искам да взема мерки макар да нямам оплаквания кой знае какви.
ти къде мислиш да пътуваш? да не те лашкат по много завои и на почивки, ако сте с кола.

# 222
 Аз да се разпиша, че още сме 2 в 1  Crazy Стоя си вкъщи със адски ставни и костни болки и гадни контракции, ама родова дейност- йок  Mr. Green Ама, викам, да се обадя, че само ме критикуват, че се скатавам и съм станала тотално некомуникативна  Mr. Green
 Много прегръдки и целувки за всички ви  Heart Eyes Дръжте се, не остана  Hug

# 223
Анум, радвам се, че си добре  Hug Още много малко ти остава.

От гъбите всъщност какво може да стане,а ко все още ги има при раждането    Rolling Eyes  Казвали са ми, че могат да причинят възпаление на очите при нормално раждане, но за друго не знам  Rolling Eyes

# 224
зДРАВЕЙТЕ И ОТ МЕН, да се отчета малкия Алекс наддава доста добре вече сме 1,880 с по 40 гр. на ден качваме  Mr. Green  Но още сме с данни за инфекция днес ни излезнаха резултатите и още сме на антибиотик  ooooh! писна ми от тая тъпа инфекция вече 15 дни и не се маха има значително подобрение в кръвните проби но още си я има незнам вече това нормално ли е толкова много време да е на антибиотик и да не минава напълно!?! Почвам да се отчайвам вече  Cry

Общи условия

Активация на акаунт