На очакването иде край, ще гушнем бебчовците си през МАЙ !

• 28 254
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
И аз си мислех ,че като не ходя на работа ще умра от скука вкъщи. Но не е така. Все си намирам нещо за пране, за готвене , за чистене. Имам време да отида да платя някоя сметка ,да отида до банката. Еее, вярно чепо цял ден сме само  2та с кучето и си говоря само с него Simple Smile , но си е добре да си си вкъщи. Можеш да полегнеш когато се измориш, не ти висят на главата и не исикат хиляди неща за вършене. Само дето няма с кой 1 кафе да изпиеш през седмицата , но това е друга тема на разговор .
Аз свалих тапицерията на кошчето за колата, сега мисля да я пера, и тя е с едно странно покритие , дано после успея да го сложа отново Simple Smile
От няколко дни нямам глезени, или поне не се виждат , много ми отичат краката  и леко ме понаболяват.
Да се оплача- тази сутрин в лабораторията като давах кръв сестрата се изнерви ,че ми течала много бавно кръвта, рови с тази игла във вената ми  и сега и ръката ме боли  smile3518
Аз бебчо го усещам, много е активен и понякога така рита,че целия ми корем се тресе Simple Smile

# 241
  • Лудогорието
Syllvi не се тревожи, всичко ще е наред!  Hug На моят син му вливаха три пъти Имуновенин заради ниските тромбоцити. Беше на АБ и в кувьоз 9 дни. Важното при вас е, че наддава стабилно (пу-пу). Дано скоро се оправи детенцето  Praynig и да се гушкате у дома на спокойствие.
Аз се мъча да правя пролетно почистване у дома, с помощта на майка ми естествено. Тя работи в болницата и е на смени, та процеса се забавя.  Simple Smile Другата седмица момчето ми става на 4 годинки, та и за него имаме подготовка  Mr. Green Все още не съм прала дрешки, мисля че е рано. От 07.04 съм официално у дома  Grinning На 29.04 съм на преглед, ще ми правят изследвания и ще видим бебо  Heart Eyes Понякога и аз имам отоци по крайниците, но това било нормално според моята книга-все пак тежестта на бебето се увеличава и притиска вените. Така кръвообръщението се забавя и течностите не могат да излязат през бъбреците. Трябва да се раздвижваме по-често и аз поне за малко си слагам краката на по-високо. Абе, не е лесно, но скоро всички ще се отървем  Praynig

# 242
На мен хич не ми беше мъчно последния ден на работа.Направо вечерта като си тръгвам грабнах чантата и излетях  Laughing   Аз съм си мързелива и обичам да си седя вкъщи.И да ми доскучее е едно хубаво скучно 
Снощи ходих с една колежка до университета, че ни викнаха за някакви неща, после су киснах в парка и идях сладолед.Ей така самичка си се препичах.  Наминах и до апартамента да видя как върви работата, надявам се да стане преди да родя.То е ясно, че пак ще е недовършено, но поне да сме там.
Но ми  е съмнително, защото ще трябва и да се чисти.

Днес ще прибирам някои багажи .Че да не трябва тепърва да редя по сакове и кашони като тръгнем да се местим.

# 243
Здравейте,

И на мен ми е много хубаво да съм почивка. Не съм се спряла да щъкам по задачки 2-ра седмица и не ми остава грам време да скучая. Вчера търсих сутиен за кърмачки и като тръгна да ги меря тия грозотии направо се депресирам - презрамките дебели 2 пръста,отпред едни дълбоки, няма по-страстоубийствено бельо Simple Smile Само в H&M си харесах един модел, ама ги продават по 2 наведнъж, а като не знам какви размери ще придобия като дойде кърмата не ми се рискува с 2 сутиена.

# 244
Сутиените задължителни ли са? В смисъл...с друг вариант няма ли да се справим? Аз си мислех да си взема още бюстиета, такива безшевни и в тях да си слагам подплънките за кърмата, нали като ми тече.
Че аз вече не търпя сутиен, нося си бюстиетата.

# 245
Сутиените задължителни ли са? В смисъл...с друг вариант няма ли да се справим? Аз си мислех да си взема още бюстиета, такива безшевни и в тях да си слагам подплънките за кърмата, нали като ми тече.
Че аз вече не търпя сутиен, нося си бюстиетата.

# 246
  • Бургас
Сутиените задължителни ли са?

Не, аз първия път си карах с обикновени сутиени и подплънки. Не съм имала проблеми. Като се регулира кърмата даже и от подплънки нямах нужда.
Като дойде кърмата ще си прецениш как ти е удобно. Нищо задължително няма  Wink

Последна редакция: пт, 12 апр 2013, 13:13 от Мон...

# 247
Здравейте, тумбачета!  Hug
Сутиен за кърмачки няма да си купувам. Много са скъпи - по 35-40 евро. И са отвратителни. И аз ще карам с обикновен. И те се откопчават. Предпочитам да си купя 4-5 бр. от по 3 евро от някой китайски магазин и да карам с тях без хич да ме е яд ако се раздърпат от многото пране. А и няма да ме е срам да се съблека пред мъжа ми, защото моделите им не са лоши.
На всички много  Hug  bouquet

# 248
Mama Starlight si ima momichence ! Rodilo se e dnes, 2400gr., kazva se Eleonora Heart Eyes
Izvinqvam se za latinicata, pisha ot tel-a. Dnes me prieha v klinikata, imah lekichko iztichane na vodi Simple Smile Imashe I malko kryv, no bila ot nqkoi drug uchastyk po traseto, Slava bogu Grinning Do nqkolko dni vsichko shte e prikliuchilo, stisnete po edno palche za nas s Bela Wink
Celuvam vi :*

Последна редакция: пт, 12 апр 2013, 15:12 от Анум

# 249
  • Бургас
Честита рожба на мама Starlight , да е жива и здрава и бързо възстановяване и на мама!  bouquet Hug

Анум-че, стискаме, миличка, и ви чакаме с Бела скоро с добри новини!!! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Heart Eyes

# 250
  • София
Момичета,както Анум е писала,мама Старлайт си има момиче,родено със секцио,2400гр.И двете са добре,малката е на кислород все още,а мама е била под пълна упойка и още не е съвсем на фокус,но ще се оправи  bouquetда са ни живи и здрави!!!

Връщам се от последния си ехограф за тази бременност:))Врагалева каза,че вече няма смисъл от прегледи с ехограф,бебето е напълно доносено,водите са в норма,плацентата както обикновено,разкритието не се е увеличило.Оттук нататък наддаването ще е минимално на бебчо,а може и въобще да няма наддаване,но то и не е необходимо да е повече,днес го изкара 3365гр.Вероятността да си дочакам датата не е много голяма според нея.Каза да почивам и да пийвам магнезий,нищо ново.Вече ще ходя до секциото само на тонове,през 3 дни.

Последна редакция: пт, 12 апр 2013, 15:12 от Buena esperanza

# 251
Анум,  Hug пожелавам ти леко раждане и всичко да е наред  Hug
Starlight, честита рожба, да наддава бързо и ти да се възстановяваш бързо!

# 252
  • София

Ето ме и мен  Hug

Честито и тук на мама Старлайт. Да е жива и здрава малката сладурка и бързо да наддава   bouquet

Анум, знаеш че стискаме палчета за теб и Бела  Praynig

Буена, теб те чакаме, че съм заложила, че ще си следващата мама. Близо 3400 е супер за бебе, дори и при грепка около 3 кг си е съвсем нормално  Peace

Мен малката не ме оставя на мира. 8 месеца мирува, сега си наваксва  ooooh! Голям и тежък побой ми нанася, ама ще издържа още няма и месец  Mr. Green

# 253
Честито бебче на Starlight.Да е жива и здрава Елеонора.

И на Анум успех.Всичко ще е наред, няма как иначе.
Аз не давам  Laughing

# 254
Честито бебче на Старлайт,а на Анумчето стиснати палчета и леко и бързо да мине всичко!

Общи условия

Активация на акаунт