На очакването иде край, ще гушнем бебчовците си през МАЙ !

• 28 254
  • 731
  •   1
Отговори
# 405
Добро утре! Честити бебчовци на всички!!!   bouquet  bouquet  bouquet
Аз се чудя нещо... Гледам другите бременлинки, с които нямаме почти никаква разлика в седмиците, имат вече подготвителни контракции... А при мен - ТЦ! Нищо. Възможно ли е да не ги чувствам?  newsm78 Нещо се филмирах...

# 406
Stefkaki не се притеснявай и при мен няма  Simple Smile но доктора каза,че не е проблем  Simple Smile

# 407
добро утро Simple Smile
как сте днес?
didoliniq, още малко търпение имайте, ще наддадат и всичко ще се оправи, ще видиш! носиш ли им кърма?

Стефкаки, може и да нямаш, може и да не ги усещаш, няма проблем, със сигурност ще различиш предродилните  Peace
аз с миналата бременност да съм усетила една-две такива контракции, дори в деня на раждането карах кола и то с 3-4см разкритие без да усетя нищо, добре, че същия ден ми се падна на преглед да съм.
сега съм усетила два пъти такива конракции, преди няколко седмици един път и онзи ден 2 такива.

аз утре съм на запис на тонове, сега ме хвана и една кашлица...
ужас.
от МБ ми излязоха гадини и тях трябва да моря.. знаех си аз, че на джакузи не трябва да ходя, ама.

и искам слънцето днес да е повече, че е много неприятно това развалено време.

# 408
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Добро утро и от мен, ех че е хубаво у дома  newsm44
didoliniq, тъкмо снощи се питах къде се изгубихте със Силви. Стискаме палци и всичко ще се нареди   Hug
jos, какви са тия джакузита от теб  #Crazy въобще вода остана ли като влезна?  Joy
Шегувам се, разбира се, въпреки че аз ги избягвам попринцип тези бацилници, ама нали му се иска на човек да си угоди, пусто.
Stefkaki, на мен с първата бременност директно ми се пукнаха водите 10 дни преди термин - без тапи, без контракции, без нищо. Така, че спокойно - няма да останеш неродила
Хайде слънчев ден желая   bouquet

# 409
  • Бургас
Стискам палци на двамата юнака да наддават бързо и да дишат добре самички  Hug Hug Praynig И кураж и сила на мама  Hug

Нанинка, и мен ме боли кръста ... особено като ставам ако съм стояла седнала или съм лежала по-дълго... надявам се след раждането да премине, че аз по принцип си имах преди проблеми с единия прешлен...

Stefkaki , не се филмирай, щом лекарите ти казват, че всичко е наред, щом се чувстваш добре и бебчето си шава, няма проблем.

jos, дано ги умориш овреме гадовете  Mr. Green  Hug може и от самата бременност да е, не само от джакузито...

# 410
Стефкаки, не се притеснвай, изобщо не е здължително да ги усещаш, и аз нищо не бх усетила до скоро.Има момичета, които са от край време пък с контракции.Мама като е раждала брат ми изобщо не  е разбрала, че ражда, хем той е втори.Мила прозорци цял ден и я заболл кръстът и все пак решила да иде до болницата и се оказало че е с 7 см ракритие и след 10 мин се родил той Simple Smile БЕз контракции, тапи или води.А с мен е видяла адския зор- 9 часа мъки и изобщо не съм искала да излизам.
Джос, ще ги умориш, споко.Аз пък имам някакво криво усещане като за екстри отдолу, ама МБ ми е чиста.Доки каз, че било нормално знам ли и аз вече.

Мон, аз сега като не съм на работа и вчера не се спрх може и за това да ме боли.Ама вече и място не мога да си намеря, докато записвахме тоновете вчера направо хем ми стана лошо от лежането, хем и кръстът ме скова едвам станах от кушетката.А само на страни като лежа ми се схващат бутовете #Crazy
Луда работа Simple Smile Важното е бебоците да са добре.През нощта хем спалнята новата ми е висока и матрака също, не можах да стана до тоалетната бях като Хъмпти Дъмпти чак се разсмях и събудих ММ без да исам, но мн ми стана смешно и успх с клатукане едвам едвам да се дигна Simple Smile

# 411
  • Между Пирин, Рила и Родопите
бях като Хъмпти Дъмпти
Вчера на двора, малкия си хвана една калинка. Донесе я, да ми я покаже и тя се обърна по гръб. Само като я видях как безпомощно размахва крачета в опит да се обърне - си представих себе си на спалнята, опитвайки се да стана hahaha

# 412
Сигарет, точно ахахахахаах много добре го описа и ти  Laughing Laughing Laughing

# 413
Благодаря ви, момичета!  Hug Аз принципно съм с планово секцио, ама знае ли човек... Аз да си питам  Mr. Green Относно другото - аз също се чувствам като баба Меца  hahaha Снощи докато се мъчих да се завъртя в леглото... Едно пъшкане беше, едно сумтене... Като парен локомотив  Joy

# 414
Здравейте.
Аз съм си на линия. Пих но-шпа през нощта и ме отпусна. Но ако така ще ме боли до май месец  предпочитам сега да раждам  Laughing 
Днес моята племенница става на годинка и трябва да се мобилизирам, че сме на РД. Времето е изключително противно, но така или иначе сме на закрито.

# 415
Белл, значи май не са били тези , които чакаме .Радвам се че си по-добре и приятно изкарване на Рд-то  Hug Hug Hug

# 416
Cigarette, Nanina, Мон, разсмяхте ме в тая тягостна утрин 
благодаря ви  Hug

джакузита, глезотия, угодия, малко да се почуствам бял човек.

голям смях с това ставане, док затова винаги ми подава ръка да стана след преглед или тонове, че голямо пъшкане и въртене иначе... и коремът ми щръква смешно нагоре.

оф, някаква гъбична инфекция имам ми каза док по телефона, утре ще ми пише рецепта.
не знам дали ще имам време да ги уморя, а аз нищо не усещам освен дето ми се появи малко
Скрит текст:
парцаливо-споливо
по 1-2 пъти на денонощие, та затова се усъмних и ходих на МБ  ooooh!

искам днес с малката да изляза за повече време, дано не вали следобяда да се поразходим малко.

# 417
Честито бебче на мама Буена! bouquet Да и е жив и здрав малкия Боян и бързо възстановяване на мама!   Hug Hug Hug
Да се разпиша и аз, че сме ок Simple Smile Благодаря ви момичета  за подкрепата Hug Ходих сутринта за последен път да давам кръв, петък съм на запис на тонове Peace
Вчера стоях до късно на работа да си доподредя нещата на работното място! Бях скапана като се прибрах и ме домързя да пиша  Embarassed За сега никой няма да ползва компютъра, бюрото и секцията ми така че ако ми се доработи винаги мога да отскоча да си поработя Laughing
Stefkaki..С първата бременност нямах подготвителни контракции или поне нищо което да реша, че е подготвителна контракция. Обаче родилните нямаше как да не ги усетя..почнаха след 3 см разкритие Peace и след 3-4 часа родих. Peace
Amen ..ще има и бебоци през май..аз май ще съм една от последните родили..поне такава ми е нагласата и усещането Hug
Аз вече съм +20 кг, така че изобщо не ми се коментира ставането от леглото. ooooh! А и аз спя под каката ( мушнали сме спалнята под двуетажнато легло на Неси). Така, че за да стана трябва да се извъртя настрани и като си преставите, че не съм от нисичките ( 1.80) ooooh! Казах на ММ да се сменим местата и да съм от другич край на спалнята, за да ми е лесно ставането..но разбиране йок ooooh! Малко ни е тесничко, нали сме в двустаен..но ще се справим Flutter
didoliniq  Hug

# 418
Здравейте момичета.
Честити да са бебчетата на Анум,Постер и Буена.Да са им живи и здрави и бързо въстановяване на мамите.
Дидолиния стискам палци,дано в най-скоро време да си приберете у дома двамата юнаци. Hug
Рениборо и аз съм вече почти + 20кг,та най-добре те разбирам. Mr. Green
Джос дано да ги умориш бързо тия гадове.Моята МБ ще е готова утре,та да видим и аз дали не си "отглеждам" нещо. newsm78
Бел да ти е жива и здрава племенницата и весело изкарване на РД.

# 419
Здравейте и от мен. Честити бебчета на родилите мами да са живи и здрави и много да ги радват!
Алекс напредва вече е 2,040кг  Mr. Green /минахме заветните 2 !!!/ от вчера не е на антибиотик няма данни за инфекция в последните изследвания  smile3501 храни се добре вече само с биба махнаха му сондата очакваме тези дни да изключат кувиоза за да видят дали може сам да поддържа телесната си температура и ако всичко е наред ще го преместят на креватче за няколко дни да стигне кг и ще си го взема  Hug

Общи условия

Активация на акаунт