Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват контракциите и как да се справим с тях?
Какво е кърмене и кои са важните аспекти след раждането?
Какво представлява магнезитът и какви са неговите ефекти след 36-та гестационна седмица?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват контракциите и как да се справим с тях?
Контракциите са болезнени стягания на матката, които могат да бъдат предвестник на предстоящото раждане. За облекчаване на болката може да се промени позицията, да се отдъхне и да се избягва физическото натоварване. В случай на необичайно силни или редовни контракции е важно да се консултирате с лекар.
-
Какво е кърмене и кои са важните аспекти след раждането?
-
Какво представлява магнезитът и какви са неговите ефекти след 36-та гестационна седмица?
-
Какви са рисковете и важните аспекти на кърменето след раждането?
-
Как да облекчим коремната болка и контракциите?

Честита принцеса
Та вървя 13 дена напред..абе знам си аз слонче чакаме
АГ-то каза, че ако тръгна извън София за празниците да си взема торбичката за родилното, защото е убеден че ще родя по път някъде. И като се прибрах от прегледа викам на мъжа ми..май ще ме израждаш в колата и той каквато си е паника
(и пари да му давам не иска да присъства на раждането).. е просто от вчера ме държи неговата реакция
ве4е много емоции ми се насъбраха,взех да се изнервям,в очакване сме всеки един ден ,а той бебко сега не му се излиза
..макар и страшола да ме е хванал малко 

При мен сега сагата продължава с баща ми
А и за Великден да сме си вкъщи... Тези дни ям прясно и кисело мляко като за световно... Какво е това чудо не знам... Желая ви усмихнат ден пълен само с добри новини и положителни емоции!
Вчера бяхме на преглед с тесен таз сам,но ако раждането тръгне тази седмица доктора каза, че все пак има вероятност да родя нормално 

Мислех си, че съм към Доверие..ама им звъннах и се оказа, че не съм. За втора допълнителна пенсия знам къде съм, но не съм сигурна какво покрива пакета, че не си намирам договора