На очакването иде край, ще гушнем бебчовците си през МАЙ !

• 28 253
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
Добро утро мамчета и шавливи коремчета,
днес съм в приповдигнато пролетно настроение в унисон с времето! Grinning
Честито на Nike family Hug  bouquet   Честита принцеса  Hug     
Благодаря на silver_moon, че ме добави към ФБ групата! Тука се чуствам по-добре, така че повече тук ще стоя..обещавам Hug
милееенка, silvianeikova,sistrata добре дошли Hug
Вчера бях на контолен преглед при лекъра, които ще ме изражда ( jos ще раждам последно при твоя лекър в МД). Та нашия лекър ще пътува по Великденските празници извън София. На теб термина ти не се ли падаше в тези четири празнични почивни дни? Преди месец бебето го изкара 1600 гр ( средата на седми месец), сега ехографа ме изкара че съм влязла в деветия месец и е вече 3 кг..40 дена преди термин. Simple Smile Та вървя 13 дена напред..абе знам си аз слонче чакаме Laughing Моята нагласа е че няма да се роди много преди термин просто ще бъде същата бузла-слонче като кака си. Grinning. Като си гледам корема ми е още малък в сравнение с това което беше с Неси. С Неси като влязох в деветия и все ми питаха.." Вие нали бяхте с близнаци?" Joy АГ-то каза, че ако тръгна извън София за празниците да си взема торбичката за родилното, защото е убеден че ще родя по път някъде. И като се прибрах от прегледа викам на мъжа ми..май ще ме израждаш в колата и той  каквато си е паника hahaha Crazy (и пари да му давам не иска да присъства на раждането).. е просто от вчера ме държи неговата реакция Joy
А иначе се мотам..и не си давам зор с приготовленията..утре ще идва майстор за един дребен козметичен ремонт..багажа за родилното ще го достегна утре..след два, три дена ще пера килими и чак после почвам детските дрешки. Аз никак не бързам..не искам да ставам много по рано готова и да се изнервям вкъщи.. Crazy Остава интуацията да ме подведе Crazy

# 481
Добро утро от мен  Hug
здравейте и на новодошлите момичета Hug
Мон,и аз съм като теб ooooh! ве4е много емоции ми се насъбраха,взех да се изнервям,в очакване сме всеки един ден ,а той бебко сега не му се излиза  Crazy Наистина ми се иска вече да раждам Praynig ..макар и страшола да ме е хванал малко Laughingно все трябва да излиза ,така 4е да е по-скоро  Peace
Нанина,ти винаи внасяш добро настроение тук Hugа виждаш че все повече се сдухваме колкото по-малко остава  Crazy така че вси4ки сме в кюпа  Laughing
Jos  Hug
Определено цялата активност е във ФБ ,там непрекъснато се пише,непрекъснато има новини и въпрос4ета ..Определно  се 4увства емоцията  Peaceне се полу4и тук с майската тема ,но е нормано сигурно,достъпа там е по-лесен и зарибителен .. Wink
Една мама май е в болницата,сутринта е писала ,4е има силни контракции и ще ходят към болницата .Но изобщо не знам дали пише тук..
Приятен ден  на вси4ки  Hug

Последна редакция: ср, 17 апр 2013, 10:29 от anni2002

# 482
здравейте тумбачета и млади мамчета!
да са ни живи и здрави първите бебешоци, да дадат положителен пример на всички останали....
Отдавна не съм се вкл. но честно от семейни тревоги не ми оставаше време дори да се поглезя и отпусна като бременна. Само набързо да споделя- свекъра ми получи някаква криза на сърцето и го приеха в болница , свекърва ми се тръшна че той е болен/ от нея ни говор ни картина/, в яслите при дъщеря ми има Варицела и току всеки ден ни казват да не я водим, да не се зарази. Мъжа ми го пратиха неочаквана командировка за една седмица - направо с всичко това на главата , да се готви чисти - болница, ясли , магазини, вкъщи и грижи за "три бебета" ми идва в повече, НОООООООО надявам се скоро всеки да си заеме мястото - свекитата да си отидат на село , а мъжо да се върне в къщи и да е дълго отпуска.
Остават ми още две седмици , а се чувствам сякаш съм в 5-6 месец без болки и тежест- направо забравих че съм бременна.
Това за сега от мен  Hug на всички . Да знаете всички че ви подкрепям и стискам палци на всички за едно както и да ви звучи ПРИЯТНО РАЖДАНЕ. Поне за себе си се подготвям за такова. А после ще споделяме, както направиха някой вече. Naughty

# 483
katerica9, стискам палци свекитата да се оправят бърже Praynig Praynig Praynig..ох болести и болници  ooooh! и идея нямаш колко те разбирам Cry При мен сега сагата продължава с баща ми Rolling Eyes Пиши като има някакво развитие че ще те мислим  Hug Hug Hug Прегръдки Hug Hug Hug

# 484
katerica,  Hug
по-бързо да става както искаш, да се оправяте вкъщи.
и да не те хваща варицелата поне теб! че и другите  Praynig
по-скоро да идва положителния период. а това с командировката - много кофти, ММ трябваше понеделник да замине, отлагат им командировката за неопределено време и сега може всеки момент да ми каже - тръгваме  Crazy

reniboro, браво за мерките!
и  Hug дръж се
подозирах аз за нашия док, той по празниците е все някъде... ама такъв късмет, какво да се прави...
на 22ри ще се видим с него, предполагам, че ще е тук. не знам кога точно няма да го има, де.
аз и въобще не знам кои се падат точно празничните. ти около 5 май ли визираш или около цветница сега?
май трябва да видя календара кое кога е и да обясня на бебо  Joy

# 485
аа, видях календарчето-
1,2,3,4,5,6.05 са почивни,
2 се отработва на 11.05

около Цветница са само 27,28 - което си е уикенд.

# 486
Ей ме и мен  Grinning
Днес още си ме боли, аз си представям как преносвам и още 3-4 седмици ей такива болки.Накрая ще скоча на моя мъж, само и само да родя по-бързо  hahaha Той и без това само това чака.Аз съм като косатка, а той ме гледа и ми смига.  Нещо объркано има в този мъж  Laughing
Не се пренасяйте във фейсбук  Hug Знам, че си е удобно, но там е някак..фейсбуковско. На мен лично ми е скучно във фейсбук, а и нямам кой знае какво да правя.Изтрила съм приложения, изтрила съм почти всички приятели, дори паролата не си я помня  Rolling Eyes   И все си викам"Може да вляза да видя"..ама нещо ме мързи и не ми се занимава.

# 487
Здравйте, мили тумбачета! Всички болни да оздравяват  Praynig Praynig Praynig На всички, които чакаме - търпение... На новодошлите - welcome Аз съм добре. В петък ще имам окончателна дата за секциото. Миналия път ми казаха, че ще е някъде между 27-ми и 30-ти април. Аз много искам да е на 27-ми. Не знам защо, но така ми се е набила тази дата в съзнанието, че... Някакво вътрешно усещане е. Дано да стане  Flutter А и за Великден да сме си вкъщи... Тези дни ям прясно и кисело мляко като за световно... Какво е това чудо не знам... Желая ви усмихнат ден пълен само с добри новини и положителни емоции!  Hug Hug Hug

# 488
Здравейте момичета,следя темата още от самото начало но се престраших чак сега да се включа Embarassedпърва бременност ми е на 25 години съм.Терминът ми е 10 май очакваме момиченце Heart EyesВчера бяхме на преглед с тесен таз сам,но ако раждането тръгне тази седмица доктора каза, че все пак има вероятност да родя нормално Rolling Eyesа ако не стане тази седмица то другата седмица със сигурност ще определяме дата за секцио.
Честито на всички родили мами  bouquetда са живи и здрави и много да ви радват!

# 489
hami87  добре дошла и на теб Hug
Джос, под празничните почивни дни имам предвид периода 3-6 май  Hug, когато се падат Великден и Гергъовден. И той така намекна, че около 5-ти ..тия дати ще е извън София..Следващото ни виждане е уговорено за 07.05..така че на 6 вечерта ще се е прибрал Peace Разходихте ли се вече с Милица? И Неси доскоро гонеше гълъбите Hug

# 490
милееенка, silvianeikova,sistrata, hami87 добре дошли!
Мъничко остана. Но честно казанао на мен ми се иска до края на април бебока да не излиза , имам още доста неща да си върша из нас. Утре съм н апреглед да го видим колко е порастнал . Ох дано не се роди шишо като баща си 4.300кг  Praynig
Да ви се оплача влезнах  банята за 20 мин да си взема 1 душ и мъжа ми звънял 7 пъти, после на братовчедка ми и тя да ми звъни , че се притеснил ,че не си вдигам телефона. Човек на спокойствие вече не може да се изкъпе. Сестра ми и тя почна да ми звъни през деня когато е на работа. Тези хора са се побъркали. Ако има нещо ще се обадя. Какво ме проверяват . Ако ще е така до края ще полудея не е от чакането ,а от обажданията. Та сега дори ,когато влизам в банята трябва да се обаждам на мъжа ми да го предупредя ако звъни и не вдигна. smile3511
Някой беше писал за Доверие, честно казано мисля ,че и аз се осигурявах към доверие. Имам карта за ЗОФ Медико - 21. Но в договора с тях пише,че не покриват избора на екип.

# 491
добре дошли на новите мами, да не се местите от ФБ  Mr. Green
ham, стискам палци да излиза сега, повече разходки нагоре-надолу, напред-назад навънка и дано реши да излиза, щом ще е по-добре така  Peace

сега се прибираме с малката, поизморих се, добре че татко ми дойде по-рано, ще е при нея вкъщи, че след малко отивам на тонове и ме отмени на пързалката  Crazy
много гот, че има слънце.

reniboro, надявам се да не преносвам, ама и по-рано да родя ми се ще, ама да не е тая седмица  Whistling
einhorn, нормално е да се притесняват.
 уговори се, че ако има нещо ще им се обадиш или от вас, или от родилното Wink пък ако звънят и не вдигаш, не ти се притесняваш, а те, ще го преживеят дето се вика.

# 492
  • Някаде там
Здравейте Simple Smile
Да си живи и здрави първите бебчетата  bouquet
Аз вече си взех 45-дневния болничен. На последния консултация в понеделник бяхме 2600 - лекарката ми каза,че ще се роди към 4 кг сигурно и малко ме е страх как ще го раждам  Rolling Eyes

# 493
Здравейте  Hug
Добре дошли на новите момичета!   bouquet
Аз се върнах преди малко от разходка - нали вече наближава края на двете седмици, които ми казаха "да стискам" и си позволих по-дълга разходка. Малката си риткаше докато вървях, но коремът ми не се е стягал. Искам пак да изляза. Времето е чудесно!
Пожелавам ви усмихнат ден!  Grinning Hug

# 494
einhorn_bg, много кофти, че така не те оставят на спокойствие Hug И аз от вчера се хвърлих в едни размисли..къде и как се осигурявам.  newsm78 Мислех си, че съм към Доверие..ама им звъннах и се оказа, че не съм. За втора допълнителна пенсия знам къде съм, но не съм сигурна какво покрива пакета, че не си намирам договора Rolling Eyes Преди малко реших, че ще си взема ПИК от НАП ( става със заявление), и стози ПИК ще видя каквото ме интересува като се регистрирам в сайта на НАП..къде и как се осигурявам  Peace
Elisandra, добра дошла в клуба на ошашканите майки с големи очаквани бебоци Laughing
След час ще ходя да взема каката и да се разходим едно хубаво Heart Eyes Че преди малко се върнах от среща с една приятелка, но разходката беше доста кратка и недостатъчна.
Ох, днес прекалих с писането ooooh!..спирам Embarassed
Желая на всички слънчево настроение Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт