На очакването иде край, ще гушнем бебчовците си през МАЙ !

• 28 253
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Забравих да се похваля , почти приключихме с монтажа на детската стая , утре след работа  ще мия гардероба и започвам wash hang 1ironing на бебешките дрешки

# 511
Анум, браво,  Hug
julieto, да пишеш после как сте след второто мнение, дано всичко е наред!
kanye, опитай другия път на запис да легнеш в друга позиция или ако бебо пак така шава, явно не му е удобно и иска да се намести, поразмърдай се наляво-надясно накъде ще е ок, ако акушерката е там.

# 512
  • Варна
Забравих да се похваля , почти приключихме с монтажа на детската стая , утре след работа  ще мия гардероба и започвам wash hang 1ironing на бебешките дрешки

kanye , с какъв препарат ще миеш гардероба? Наскоро ни докараха скринчето и кошарата и се чудех как да ги почистя. Обрах най-мръсното с препарат за стъкла /стори ми се най-малко агресивем/, но не съм сигурна дали е достатъчно. А също и повивалника, дали да не го забърша и с едни антибактериални кърпички  newsm78

# 513
Добро утро , момичета Simple Smile
Анумче, наявам се оттук нататък да ви чакат само хубави и щастливи моменти и млката красавица да ви радва много Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Белл, как си ти?
Кание, не се притеснявай, мани ги акушерките какво говорят, ваното е че бебка е добре. При мен подритна само венъж, аз не знам трябва ли да се движат не трябва ли, докато правим записите.Аз и не лежах много време де 10-16 минути май някъде.

Дидолиния, Силви как са малките сладури?

Бях казала на Дидолиния преди време, че ще кажа колко струват записите на тонове- за нея вече няма значение, но да споделя- аз платих 10лв, моята прителка априлка каза, че в Медлайн плаща по 20лв, а в Окръжна взимали по 50, мисля, че толкова бяха взели и на Дидолиния.Защото там го водили блнична манипулация #Crazy

Снощи ме скъса кръстът отново, мисля днес пак да се поразходя солидно, докато е хубаво времето
Елиз, аз отвън мия и аз с препарат, като Кание, но отвътре с мокри кърпички реших да го забърша

# 514
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Добро утро и от мен!
Нанинка, ех че си раннобудна.
Аз вече свикнах да сомнамбулствам между 4 и 6 и после да си доспивам до 8. Добре, че Никола си е в къщи тези дни, та не се налага да ставам по-рано заради него.
Гледам, обсъждате препаратите и по този повод да попитам: някой ползвал ли е от био-пастите?
Аз цяла зима страдам от контактен дерматит, хем миялната доста често ме замества. Препаратите направо ме съсипват - пробвах и с ръкавици - с тях талкът ме дразни и така. Иначе да се похваля-аз вчера приключих с почистването - жива и здрава да е сестра ми Heart Eyes колко много ми помогна само.
И мен вече явно ме друсат хормоните щото снощи и аз бая си поревах - ей така, изведнъж, както си гладех пердето и се сетих, че то беше подарък за рождения ден на свекървата и като ревнах  #Crazy Тя милата много ми помагаше, беше много добра жена, но почина преди 3 години.
Анум,спокойно и слънчево гледане ти желая с бебка в къщи  Hug
Очертава се отново слънчев ден - дано да е усмихнат за всички ви  Hug

Последна редакция: чт, 18 апр 2013, 08:33 от Cigarette

# 515
Цигарет, аз си ставам много раничко, хич не мога да спя до късно Simple Smile Нормално е да си  поплакваме от време на време, не само заради хомоните.Аз често се сещам за дядо, който почина седмица преди да забременея и не успяхме да му кажем, а той много ни обичаше.Направо умираше за ММ, много му се радваше, даже ММ ми каза веднъж- Много ми е мъчно , че не можахме да зарадваме дядо ти Sad Любимите ни хора ни липсват, особено ако са стойностни Hug Hug Hug

# 516
добро утро и от мен, аз съм ранобудн за сега, успявам вечери да спя, но тепърва другата седмица влизам в девети месец. Може би на това се дължи. Но пък следобедите поспивам по 2-3 часа задължително, т.к.не ми стига съня през ноща.

# 517
  • Лудогорието
През последните няколко вечери и на мен съня ми не е качествен. Имам чувството че просто си лежа със затворени очи и си мисля, че спя  Rolling Eyes Имам да свърша 100 неща, но не ми се започва нещо. Когато малкия е в къщи и аз поспивам с него следобед, но сега нещо  сън не ме лови.
nanina_87 моята баба почина през май 2008, а през юли аз забременях със сина ми. От четирите си внука, само от мен не можа да види правнуци. Когато беше жива направих два спонтанни аборта и това много я тормозеше. И ето, тя си отиде и ми изпрати моето безценно момче.  Heart Eyes  Да го кажем, че е кръговрат на живота-един си отива, а друг идва на този свят  Peace

# 518
Маймунка, и аз така го приех, даже като подарък от него Simple Smile

# 519
  • Бургас
Добро утро  Hug

Спирам пак магнезия от днес, бебката много шава, дано изкараме още няколко дни 2 в 1  Praynig Mr. Green

И аз не мога да спя, боли ме кръста и повечето кокали, едва издържам вече ...
Не ми се говори много рано сутрин, та по-късно пак ще намина  Mr. Green

# 520
Мон, в понеделник ли ти е датата за сексиото? Ще изкарате дотогава, още малко и дветет сте борци.Ти през какво мина тази бременност, направо ooooh! още мъничко и ще я гушнеш Hug Hug

# 521
  • Бургас
Мон, в понеделник ли ти е датата за сексиото? Ще изкарате дотогава, още малко и дветет сте борци.Ти през какво мина тази бременност, направо ooooh! още мъничко и ще я гушнеш Hug Hug

За  сексиото ще има да почакам поне 2-3 месеца  Laughing

Иначе, сериозно, да - в понеделник е, стига да изкараме дотогава.
От целия тоя тормоз, направо не знам къде се намирам вече ... изцедена съм психически тотално... ама като няма накъде, търпим, продължаваме напред и това е ...

Мерси, Нанинка  Hug

# 522
Хахахахах , извинявай много, ама брат ми ми заля лаптопа  с кола и сега не всичко работи както трябва по клавиатурата .Съжялвам Blush
Ще изкараш до понеделеник, знам,че не ти беше никак лесно, но още съвесем мъничко само 3 дни Hug Hug Hug Hug Praynig

# 523
kanye , с какъв препарат ще миеш гардероба? Наскоро ни докараха скринчето и кошарата и се чудех как да ги почистя.
Не съм kanye, но ще си кажа аз как процедирам. Има един препарат на Фрош, водят го универсален. Нови мебели съм почиствала с него, с него мия и пода Peace И за пране на ръка дори съм го ползвала.... но аз съм малко изкривена на тема еко и био продукти Crazy
Опитах се да сложа линк, но явно е забранено от политиката на този форум, съжалявам. Ако напишете в Гугъл "frosch универсален препарат" излиза в първите резултати, ако някой се интересува

# 524
Привет и от мен  Hug
 Честито на родилите мами, бъдете мноооого щастливи и да са ви живи и здравички малките сладурчета  bouquet

Оххх, аз бях на преглед днеска, мериха зверчето, което дръпнало с килцата и докторката каза, че ако си стои до термина, нищо чудно да ми се размине естественото раждане и да водя преговори с бебока да излиза вече....и май леко се сдухах Crossing Arms

И мацки, да знаете при туширането, колкото и да ви е трудно опитайте максимално да се отпуснете, наистина помага. Днеска ми излезе "късмета" за такова чудо, но ме бяха предупредили какво да очаквам Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт