Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват контракциите и как да се справим с тях?
Какво е кърмене и кои са важните аспекти след раждането?
Какво представлява магнезитът и какви са неговите ефекти след 36-та гестационна седмица?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват контракциите и как да се справим с тях?
Контракциите са болезнени стягания на матката, които могат да бъдат предвестник на предстоящото раждане. За облекчаване на болката може да се промени позицията, да се отдъхне и да се избягва физическото натоварване. В случай на необичайно силни или редовни контракции е важно да се консултирате с лекар.
-
Какво е кърмене и кои са важните аспекти след раждането?
-
Какво представлява магнезитът и какви са неговите ефекти след 36-та гестационна седмица?
-
Какви са рисковете и важните аспекти на кърменето след раждането?
-
Как да облекчим коремната болка и контракциите?
Да продължава все така да расте 

))първо за в сряда мисля ,нали ще ми махат серклажа ,4е малко си ме е страх,като знам какво е
но така или ина4е ,няма как,и това ще трябва да премина!После и за раждането взех да се замисялм,как ли ще е..ама да идва вси4ко по-бързо!(само да е след сряда:)))
направо не можете да си представите какво озна4ава това за мен
..та нищо не се знае..не е казано, че ако първата бременност е била проблемна и втората ще е

прошава, ритка, ама като че ли няма много място. чудя се колко ли е порастнал вече 
Най- веселото е, че бебка я изкарва към 3500гр., което означава, че ме чака голяма забава
Такива страхотни болки в ставите и костите и такива гадни, непродуктивни контракции не помня да съм имала