На очакването иде край, ще гушнем бебчовците си през МАЙ !

• 28 115
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
  • София

Най-сетне и аз имам нет.. урааааааааа..... 4 дни и направо откачих.
Преместихме се в новата квартира... само дето трябва да се подрежда.. мРън.

Рениборо- съжалявам за случилото се  Tired

Силви, ехххххххх колко мило да си гушнеш бебчето  Heart Eyes Да продължава все така да расте   bouquet

# 91
И нашето матраче е кокосово, сега баткото спи на него, но още малко докато стане неговата стая. Много сме доволни-твърдо е както си трябва.

# 92
здравейте,моми4ета  Hug
Силви,4удесни новини!Браво на Алекс 4е ве4е наддава!скоро ще си го гушкате на спокойствие вкъщи ! Hug
Нанинка, Hug
мен ве4е ме е обзел страха Simple Smile))първо за в сряда мисля ,нали ще ми махат серклажа ,4е малко  си ме е страх,като знам какво е  ooooh! но така или ина4е ,няма как,и това ще трябва да премина!После и за раждането взех да се замисялм,как ли ще е..ама да идва вси4ко по-бързо!(само да е след сряда:)))
нашето матра4е си е оригиналното с кошарката..не знам какво е то4но??
рениборо  Hug
рейни,4естито преместване! Hug
моми4етааа,ве4е съм 37 пълни седмици  newsm44 направо не можете да си представите какво озна4ава това за мен  Hug

# 93
Sylvi,браво на малкия мъж, само така Hug Hug Hug Hug
Ани, сигурна съм, че си на въха на щастието, особено след предната беменност.Ще се оправиш, няма да боли много, мисли само за бебока Hug Hug Hug Hug
Аз сега съм вече последна седмица на работа, до петък се разбрахме с шефа и вече ще си почивам вкъщи.Другата седмица живот и здраве,мама ще мие прозорци а аз ще помагам, че не ми дават да се катеря по столове да си ги измия аз.Свърши ми фолиевата киселина и бая се чудих да пия ли още ама викам айде да си попия докрая Simple Smile

# 94
Филийка,
ето за кой продукт с калций става въпрос: http://wohl.wellnet.me/page36a.php
ани, хей честити 37 пълни седмици..говорих преди час с една жена и тя ми разправи за децата на сестра си..Първото било недоносено 2 600, а второто се родило около термин - 4800 Party ..та нищо не се знае..не е казано, че ако първата бременност е била проблемна и втората ще е Hug Hug Hug Физическата болка отминава, а добитото съкровище остава за цял живот Hug Hug Hug
rainy..., честит нов дом..много топлина, любов и разбирателство там Heart Eyes

# 95
Рейни, честит нов дом.Да го изпълните с много любов и щастие, и скоро с детски смях  Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet

# 96
  • Бургас
Апък вчера ми отвориха кувиоза и ми дадога да си го погаля  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green за първи път го докосвах толкова мекичък и толкова мъничък чувството беше невероятно много съм щастлива и нямам търпение пак да си го погаля моя малък юнак!

Милата ми тя  Mr. Green Mr. Green Mr. Green скоро ще можеш целия да си го гушкаш, спокойно  Simple Smile Hug Hug Hug Толкова хубави и силни емоции са това  Heart Eyes

Най-сетне и аз имам нет.. урааааааааа..... 4 дни и направо откачих.
Преместихме се в новата квартира... само дето трябва да се подрежда.. мРън.

Аре бе  Mr. Green точно се чудих къде си и какво става  Hug Честита ви квартира, много хубави емоции и моменти да имате в нея, любов и хармония  Mr. Green  Heart Eyes

Рениборо - съжалявам Hug

Анни, с теб нали сме с термин 1 май, нали сме 36 и 5 дни? Не че е проблем 2 дни повече или по-малко, просто се замислих, че сме заедно, а ти говориш за пълни 37г.с.
Иначе, да, за всички ни това е голям успех, но за теб, предвид първото раждане, сигурно е още по-невероятно Hug Стискам палци бебчето да си стои на топло и да не боли много като ти го махат среклажа  Hug

Аз бях на поредния преглед, тонове и консултации с анестезиолог и т.н. Всичко е ок за момента, другият понеделник - пак на преглед. Доста взе да ми се стяга коремът и питах може ли пак да пия магнезий /с идеята уж да не се бунтува матката и бебка да си стои вътре... знам, че ако тръгне раждане нищо не може да го спре, ама все пак... не мога да отида да прибера детето от у-ще, така ме стягаше днес.../. Казаха ми, че може по малко още 1 седмица. Основният проблем било, че в моя случай може да има по-голяма кръвозагуба ако го пия до последно, иначе не пречи нито на бебето, нито на мен. Отделно на мен и кардиологът ми каза да го пия заради сърцебиенето и т.н.

Последна редакция: пн, 08 апр 2013, 16:25 от Мон...

# 97
  • София
Привет,мацки Hug

Днес бях при доки,който ще ми прави секциото и се разбрахме да постъпя на 22ри сутринта и следобяд ще е ме оперират Heart EyesРазбира се,това в случай,че не тръгне по-рано.Подновявам магнезия с цел да си дочакам спокойно плановото секцио,ще пия магнерот 2 по 2,аз също съм със сърцебиене,така че не е лош вариант Rolling Eyes

И така,обратното броене официално започна...

На всички ви голямо гуш Hug

# 98
  • Бургас
Буена, и аз съм на магнерот /имах една цяла опаковка и не ми се купуваше нов Нутри-маг или Диаспорал/. Аз си го самопредписах още преди прегледа и бях почнала да го пия на своя глава  Mr. Green, но добре че и лекарят го потвърди.
Значи, ще раждаме заедно с теб Mr. Green стига да устискаме дотогава Praynig Praynig Praynig Аз обаче съм сутринта.

На теб казаха ли ти кога да спреш магнезия, било хубаво 2-3 дни преди операцията да не съм го пила аз.

# 99
привет,

rainy, честит нов дом и много детски смях в него!

Buena, за сърцетупа помага магнезия, така че + са повече от - при теб във случая.
предполагам не до деня на раждането.
и аз на 22 съм на "сгледа" при докторите, ако издържим и ние дотогава  Peace
ЖК мина, имам чуството, че на бебо вече му е тесничко... Wink прошава, ритка, ама като че ли няма много място. чудя се колко ли е порастнал вече  newsm78

# 100
здравейте и от мен,
днес бях на ЖК,само теглиха и слушаха тоновете на бебо....които са добре
доки каза ,ако искам да раждам по рано ,предния ден здрав секс  Mr. Green и на другия ден да съм раждала...каза ,че сперматозоидите на мъжа,предизвиквали отделянето на хормон който предизвиква раждането.....та така
уговорих се, ако бебо е по голям от 3800 да пристъпвам към секцио,иначе нормално за което силно се надявам..
забравих да го питам за магнезия ,днес не пих ,но вечерта ще глътна едно,,,много ми се втърдява корема
браво на алекс,голямо момче .....видях и даниел в фейса мишка сладка малка
забелязвам ,че към 22 ще има бум на бебоци....тези планираните .....

# 101
  • Между Пирин, Рила и Родопите
Хайде, привет и от мен  Heart Eyes
Рениборо,  Hug Съболезнования и кураж
Рейни, честит нов дом. Със здраве да си го редиш и ползваш и с бебешко гукане да го осветиш  Peace
Силви, всеки ден с хубави новини да ни пълниш темата Praynig
Момичета, благодаря ви за пожеланията.  bouquet
Елизабета, аз имам и кокосов и обикновен матрак - еми обикновения ми харесва повече  Peace Ако има разлика в цената, не мисля, че е оправдано, щото наистина не намирам предимствата в него.
Мон, Ани, Буена, Джос, ... леле време не остана  Hug
Почивайте пълноценно, че краят се вижда  Heart Eyes
 Аз ще ви помоля за съвет. Искам да си купя бебефон и моля някой, който е ползвал, да ми препоръча.
Живеем в къща - етажа е към 100 кв, налага се и в мазето да слизам и до двора да отскачам, та ще ми е нужен. Навремето си мислех, че е излишен, но един душ не мога да си взема спокойно.
Гледам за нещо такова

# 102
 Рениборо- съболезнования  Hug
 Силви- много се радвам за бебока, дано скоро се гушкате за постояно  Hug
 Аз продължавам да си ходя с мизерни 2 см. разкритие  Mr. Green Иначе околоплодните води са започнали да намаляват и плацентата да престарява, шийката също омеквала.  Въпреки всичко док е оптимистка, че и до термин мога да си откарам така  Whistling Най- веселото е, че бебка я изкарва към 3500гр., което означава, че ме чака голяма забава  Mr. Green
 А имам чувството, че от една седмица вече раждам денонощно  Crossing Arms Такива страхотни болки в ставите и костите и такива гадни, непродуктивни контракции не помня да съм имала  ooooh!
 Хайде, оплаках се, стига толкова  Wink

# 103
Elizabeta,като сега дадем болничния имаш ли идея кога ще вземем милионите?Simple Smile

# 104
Elizabeta,като сега дадем болничния имаш ли идея кога ще вземем милионите?Simple Smile
     Еми то май най-много зависи от това  как са ти внасяни осигуровките от работодателя,дали всеки месец на една и съща дата или не,но ги изплащат с месец назад абе да ти кажа честно с НОИ не се разбираме много  Mr. Green но мисля че ще си почакаме бая ............

Общи условия

Активация на акаунт