На очакването иде край, ще гушнем бебчовците си през МАЙ !

• 28 253
  • 731
  •   1
Отговори
# 435
Здравете момичета,

Чета ви от известно време , но не съм писала досега.
милееенка, 35г,  втора бременност, пак момче очаквам... 36г.с и 2д., термин 11 Май София, кв. Изток.
От 2 седмици съм в отпуск и не съм се спряла.
Купих количка вече, сглобих дрехи за изписване и пелена, подготвих памперси за мен и за бебо:),
но имам още работа по 'гнезденето'Simple Smile (трябва да купя и наглася пердета, че сме новодомци.)

Нямам си още документи за раждането (обменна карта и прочие), но утре ще ходя на преглед и дано доки да ги е подготвила.
бебето ми върви малко по-малко и силно се надявам да го добутам максимално близо до термин.
Честито на всички родили мами и търпение на останалите.

# 436
Добре дошла при нас, Милеенка Hug Hug Hug Hug Hug

# 437
Nike family, честито и добре дошла в нашия свят малката беборана!  bouquet

Миленкаааааааа, добре дошла и ти и аз съм за 11.5. с момченце. Мислех, че като спра магнезия и ще родя на следващия ден, ама още си кретам. Simple Smile
Гледам, че всеки ден се раждат бебешори, предвидени за началото на май. Аз много сънувам това раждане, ще видим как ще е.

Пожелавам на всички слънчев следобед!

# 438
Сполай ви за посрещането  Hug
А ти защо спираш магнезия? Мойто доки каза, че ако не се ражда със секцио да се пие докрай.
Аз съм на сутрешна зоб от витамин, малтофер и магнезий.
Последният подпомага едни отходни процеси, които малтофера затруднява:)

Иначе и аз съм много смешна със ставането от леглото. Нямам представа колко кг съм качила, понеже нямам кантар, но са м/у 12 и 14 макс. Миналият път качих 16, като 10 от тях свалих още през 3-те дни престой в болницата след раждането.

# 439
милееенка, всъщност е точно обратното.Ако ще се ражда естествено, магнезият се спира в началото на 9 месец.

# 440
Упс, благодаря Aня.

Ще го спирам тогава.

# 441
Имам въпрос към варненските мами: ориентирала съм се към д-р Бейлерян от МД за планово секцио. По форумите през годините откривам преди всичко положителни оценки за нея. Препоръчаха ми и д-р Даниела Станева, но от нея не всички пациентки са във възторг. Моля за вашите актуални мнения!
Писах ти ЛС какво знам аз Peace

# 442
  • Бургас
милееенка, всъщност е точно обратното.Ако ще се ражда естествено, магнезият се спира в началото на 9 месец.

Това първо.
И второ - желязо /малтофер в твоя случай/ и магнезий не се пият заедно. Оставяш ли няколко часа между тях?

Честита рожба на  Nike family, да им е жива и здрава!   bouquet Hug  Grinning

# 443
Аз съм си пак вкъщи  Rolling Eyes  Майка ми ме докара, защото си ме боли още и ми е некомфортно.А ми се седеше на рождения ден.
Сестра ми каза, че според нея ми се е смъкнал корема.
В четвъртък съм на преглед, та ще видя тогава какво е положението.Ако не тръгне преди това де    Laughing 
Сега ако се появи не би трябвало да има проблем, нали?
Направо искам вече да се свършва, да знам, че е минало. Въпреки, че не ща да раждам  Laughing

# 444
  • Бургас
Бел, 37г.с. се води пълно доносване, не би трябвало да има проблеми, спокойно  Hug

Направо искам вече да се свършва, да знам, че е минало. Въпреки, че не ща да раждам  Laughing

И аз така  Mr. Green Mr. Green Laughing ама след няколко дни ако може  Mr. Green

# 445
Бел, не се притеснявай, както е казала Мон в 37г.с няма за какво да се притесняваш.И на мен точно това вчера ми каза доки, че от другата седмица вече и на теория си е в ред на нещата да излизат бебчетата, без притеснения.Ако продължава да те боли, според мен се чуй с тво лекар и иди днес или утре на преглед, ако се притесняваш де.
Аз днес си повръщам от сутринта , а ми се гади от снощи.Не знам , явно киселини пак и сега пия газирана вода , че от нея ми става по-леко, но поне кръстъ ми е по-добре.Скучно ми е и само се чудя какво да правя и си търся някакво занимание.Искаше ми се да се поразходя, ама времето е гадно

# 446
Е, то и аз уж знам, че е доносено, ня кг си го докарваме.Но все пак...20-ина дни са.
Сънувах тази нощ, че раждам момче  Laughing  Бях много разочарована в съня си и крещях на лекаря, че е некадърник, толкова месеци да ми повтаря, че е момиче.
Та се размислих...дали наистина не е възможно да се обърква. Не ща, не ща...искам си щерката  Joy 
На една позната и казаха някъде в 8 месец, че всъщност чака момче, не момиче.

# 447
  • Бургас
ха-ха, Бел, и аз вчера пак питах дали все още е момиче  Mr. Green
Синът ми ми бяха казали, че е момиче първо, няколко седмици живях с идеята, че чакам момиче, после се оказа момче. Ама аз тогава исках момче, та нямаше голяма драма.

# 448
честито бебешорче, да е здраво, браво на мама Найк!   bouquet
Миленка, добре дошла   bouquet

ние така и не излязохме с малката, не е спала, сега яета из терасата, само ми внася и изнася обратно ябълки в една кошница  Joy голямо забавление и ме пита "кажете сега, деца, това какво еее?"
отвратително време е при нас, че и с вятър...

при изтекли води, ако не те боли много и ако можеш - правиш си тоалета, ако не - по-добре да е в болницата, ще се преживее... както клизма, ако има.

Belle, да ви е здрава и весела рожденичката!
малко да се посмеете - аз с Милица до последно не бях сигурна момиче ли е или момче, че първо момче, после - бе май момиче, ама много се криеше и караха на по-малко от секунда видео... - и като родих питам един док от Мароко дето беше там, докторе - какво е - а той - момиче Simple Smile) и ми я подадоха да я цункам  Heart Eyes

# 449
Момичета на вас на обикновен ехограф ли ви казват колко тежи бебето?Аз вчера бях на тонове всичко е ок,кръвното също,много се радвам че с тази ми бременност нямам проблеми с това кръвно,предполагам,че е от малкото качени кг само +3.Има нов апарат 4Д в болницата от която нищо не разбират падналите от марс,но го накарах лекаря да ме види там за да измери бебето,понеже се притеснявам,че е мъничко а секциото ми е след 2 седмици.Два часа се мъчи да я измери,било е доста трудно при по пълните и накрая я изкара 2700,не вярвам че е точно но поне 2500 ще има мисля,надявам се до раждането поне да мине 3 кг.Синчето си го родих 3700 и се чудя възможна ли е такава голяма разлика,хайде 100-200 грама по може си мисля  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт