Отговори
# 30
10 метра цунами грози България страшно заглавие ooooh! и после естествено се доуточнява,че цунами с височина до 10 метра е възможно да залее България, защото имаме излаз на море.
По тази логика е възможно и  самолет да падне в София защото летището е близо, но дали ще се случи никой не може да каже със сигурност.

# 31
  • Варна
Това май не е съвсем така. Ето първата попаднала ми от Гугъл статия:

http://www.monitor.bg/article?id=365581

Страх ме е, но тъй като съм безсилна да се предпазя, гледам да не мисля за такива бедствия. Доколкото мога, разбира се.

Според статията е точно така. Laughing

Не според статията, а според Манушев. А според Едуард Браянт в малките вътрешни морета може да има и големи вълни цунами.
Друг е въпросът колко са вероятни.

# 32
Щети от 2 м. вълна едва ли ще са кой знае колко сериозни, повече ме притесняват земетресенията.

Миналата зима нали имаше дори по-големи вълни? Поразби малко плажа, но нищо сериозно.

# 33
Не ме притесняват такива новини.
Големи земетресения могат да се случат неочаквано по всяко време и навсякъде. Не може да се живее в постоянен страх.
Аман от такива учени, геолози и какво ли не, които само плашат хората.
Аман от съфорумки.

# 34
  • Варна
Щети от 2 м. вълна едва ли ще са кой знае колко сериозни, повече ме притесняват земетресенията.

Миналата зима нали имаше дори по-големи вълни? Поразби малко плажа, но нищо сериозно.

Цунамито залива, т.е. 2м вълна да навлезе няколко километра навътре.

# 35

Ще навлезе ако е равно. Във Варна най-много да отиде до заведенията, от там нататък височината е доста по-голяма.

# 36
  • Варна

Ще навлезе ако е равно. Във Варна най-много да отиде до заведенията, от там нататък височината е доста по-голяма.

Peace

Общи условия

Активация на акаунт