, да определено в Бургас си е доста ветровито, преди половин месец си бях там с малкия и той ми направи ларингит, толкова го пазих тук в София, а отидох там и така го опазих, че за малко да ни вкарат в болница
,и севтосахме АБ-ка,но нямаше как и кортикостеройди пи и какво ли не,но като сте си от там не вярвам да им влияе така времето. Дано скоро и при вас пекне и се затопли хубаво.
, сега пак си суче ,но ядеше като новородено през 3 часа, а аз не съм спала цяла нощ от както бях в 7 месец
, та до ден днешен. Уж децата не можели да надебелеят само на кърма, но ние сме живо доказателство
,но вече се лъже с водичка или чай и пак заспива,ако плачеше нямаше да го тормозя ,сърце не ми дава да го слушам как плаче.

мисля нали на кухня да го записвам, а там със сигурност го използват в някой от ястията си, пък и нали трябва бележка, че не е еларгичен към нищо и е захранен с всичко
надявам се 
/ а по някое време му съблякох и долничката на пижамката и остана с коли кръчета
/

Опитах се да го намачкам с вилицата ама нямаше много ефект, но си го изяде както си беше и не се задави. Явно може да яде парченца детето и вече няма да му пасирам нищо само ще го мачкам. Толкова беше службата на кухненския ми робот

а за хемоглобина недей да даваш капки щом е малка разликата, ама тая венозна кръв как е взимат , не им ли е гадно на децата

определено като му е топло и много се върти - снощи направо се побърка да се мята и като го събляках застана както го оставих
ще помисля има време до обед 
.

днес денят ти ще е изпълнен само с хубави емоции ... както се очертава
))).Очарователната ми тя... 
да си я взема викаш 
Препоръчани теми