, вече не ме държат краката,но Миши е много доволен. Беше адски топло,но не си позволих да го съблека по къс ръкав
, в парка ,който се разхождаме е доста усойно и ме достраша .
, не че си нямаме и ние цяла тайфа майки тук,но така няма на нашата възраст има по-малки и по-големи, важното е да има разходки 
, дано че и на мен много ми трябват покрай кръщенето бая се охарчихме,но здраве да е парите се изкарват 
Така се радвам, че идва лятото. От няколко дни слагам Вики в проходилка, но още се мести само като се ядоса. Не се сеща да блъска с крачмета и си стои на едно място, докато й омръзне и започва да се ядосва. 
Яд ме , че не послушах Нубчето и не сложих късо ръкавче 
трябва сутрин най-късно в 8 да сме излезли и до обед пак по къщите
а после чак надвечер отново на разходка 

трябва да ги запечатим скоро ... а одеве го гледам отишъл и чопка щипката дето е хванат кабела за стената
направо не знам как ще го опазвам ... и него и покъщнината
определено ме зарадва, че иначе се бях настроила да ги чакам многото пари за след празниците 

И значи може да яде все пак, само номера дето ми върти 

май това е за сега ... утре пак 

Стои и на 4 крака непрекъснато и се клати напред-назад, мисля че скоро ще започне и да пълзи
Направо имам чувството, че за няколко дни се промени, също така е много весела, не мога да я позная
явно за момента не я мъчат други зъбки 

Утре пак ще ходим до болницата.

ние още чакаме да ни дадт пробвата за да видим Пламката как ще се чувства вътре.
и аз от това се притеснявам

Препоръчани теми