Красотата на земята сме събрали във цветята! Пролетно- цветна тема.

• 49 191
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Здравейте,
дали можете да ми препоръчате бързо нарастващо увивно растение, с което да покрия оградата на село. Оградата е мрежа и се нуждая от нещо което да я покрие, за да не се вижда много - много през нея. Ако може и да не чакам няколко години да израсне ...

Има много хубава тема в сайта, която може да ти бъде много полезна за питането:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=683685.615

# 661
И аз чета там, мерси за линка!  bouquet Страхотни градинарки има тука, суперски цветя! Heart Eyes Може ли да ви помоля под снимките, които качвате, да слагате имената на цветята, че голямо търсене им удрям... Tired

# 662
  • Пловдив
Тук пак е красота, красота, красота!!! Включвам се и аз към нея с първите цветчета на фуксията. Най-близо до реалния цвят е третата снимка.

Може ли да ви помоля под снимките, които качвате, да слагате имената на цветята, че голямо търсене им удрям... Tired

Ами питай де  Wink

# 663
Еми добре! Simple Smile Гледам да не нахалствам много, че засега съм само в теорията на градинарството... Embarassed ConfusedЕто това ако знаете как се казва, че искам да си засадя и аз по стълба? А това петунии ли са, бръшлян ли е? newsm78 А тези и трите искам да засадя около 1 голям червен розов храст, и на тях не знам имената. А това дръвче е от тази тема, направо се влюбих в него! Heart Eyes И още да попитам синият здравец расте ли нависоко? Това е засега... Confused Simple Smile

Последна редакция: сб, 11 май 2013, 14:47 от Пънки

# 664
  • в огледалото на живота
Пънки,това на втората снимка е грамофонче.Тук за него може да прочетеш:

http://www.gradinata.bg/index.php?page=article&article_id=568

# 665
  • Пловдив
На първата снимка, според автора е geranium rozanne Него ли имаш предвид под "син здравец"?
На последната снимка ми се струват маргаритки оформени като дърво или по-скоро увили се около дърво.

# 666
Да, гераниум имам предвид. Simple SmileМерси много за инфото и линковете!! Grinning Hug

# 667
Е открили сте ги Simple Smile  ,а на мен първото ми прилича на кампанула-та  , която преди две години уморих.

# 668
  • Пловдив
Е открили сте ги Simple Smile  ,а на мен първото ми прилича на кампанула-та  , която преди две години уморих.
Само за онези, които са много на снимката не мога да помогна. Розите са ясни, синьото прилича на камбанка, а лилавото даже на лавандула, обаче нека някой по-запознат с градинските да каже.

# 669
  • София
Здравейте,
дали можете да ми препоръчате бързо нарастващо увивно растение, с което да покрия оградата на село. Оградата е мрежа и се нуждая от нещо което да я покрие, за да не се вижда много - много през нея. Ако може и да не чакам няколко години да израсне ...

Ароматни увивни растения за градина:

http://www.zadoma.com/index.php?APP_ACTION=ARTICLE_READ&ARTICLE_ID=897

# 670
  • Бургас
Нели аз ги махам тези чорапчета,но всеки процедира различно.Като издърпам леко от горе понякога излизат много лесно без да наранявам корените.
Незито,да питам за жълто мушкато ако искаш ,май остана още едно.Сорта им е дребен не растат така като другите едри.Ако нещо решиш ми пиши на лични.

# 671
  • Бургас
И аз да се похваля със жълто мушкато най-накрая  Heart Eyes благодарение на Денима  Hug  bouquet
Показвам и малко нацъфтели цветенца от тук до края :
http://poepie.snimka.bg/flowers/cvetya-2013g.726668.30411569
Много интересно  newsm78 като гледам как са нацъфтели мушките на хората, а моите дори пъпки нямат,  newsm78 ужасна цветарка съм нямам думи  Close

Последна редакция: сб, 11 май 2013, 18:27 от poepie

# 672
  • Талант на 2012,2013 г.
В моето мушкато нямаше такава мрежичка... Rolling Eyes

# 673
  • Gone with the wind
Аз пък си отглеждам ягодки  Mr. Green

Скрит текст:
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 674
  • Пловдив
Аз пък си отглеждам ягодки  Mr. Green

Скрит текст:
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз пък пак ви досаждам този път с орхидея, която си остана с едно цветче, защото май ѝ смених мястото в неподходящо време. Не е разтворена добре още, но пък е красива

взех я преоценена, с увяхващи цветове и дори не бях видяла какви симпатични точки има.
Скрит текст:
Тук с дружката
Скрит текст:

poepie един много сладък бодливко видях на снимките, нацъфтял в розово.  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 11 май 2013, 19:50 от t_tabakova

Общи условия

Активация на акаунт