147 Американчета шарят яйца и месят козунаци или как го правят българите в САЩ.

• 35 118
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
Подло и гадно не нападам. Посочвам несъответствия в онлайн присъствие. Всички постове се пазят, могат лесно да се проверят. Не обичам да ме пързалят -  допускам, че и на останалите не им е много приятно. Разглеждам всички пишещи в темата като потенциални приятели, показвам си тук децата и си споделям терзанията, затова не ми е все едно дали някоя измислена многодетна персона ме поднася. Няма да е за първи път, но все ми се иска да е за последен.

# 676
Джейн, ние сме в Сиатъл. Абе да те попитам, как ги докарвате тези руси и синеоки деца бре? Моето колко го мъчих пак с тъмна коса излезе, че и с тъмни очи  Laughing

А орхид, не знам, мъжът ми я свърши тая магия, аз съм си мургавка  Crazy Все чаках да й потъмнеят очите и косата, че нали уж моята боя по хваща.

Фея, аз мислех да пасирам плодове с йогурт и мед и да замразя резултата  newsm78 На проба - грешка ще го караме. Опитвам се да измисля сладолед, който да мога да дам на детето, че тя пък много обича, смуче ледчета и замразени плодове Simple Smile

Цитат
ПС и за капак рече, че съм била много убава за толкова умна жена.

Агент, голяма работа този таксиджия  Laughing Ама така като слушам то сигурно и ти си голяма работа Hug
А снимките ти са чудесни, както винаги. С какъв обектив е снимана втората?

Защо ви бавят толкова? Дано излетите скоро, много е скучно чакането на летище София.

Анетте, какъв блог?

Яна, здравей отново, винаги се радвам да те видя.

Честит празник, да пишем с повече уважение към родния език си пожелавам аз.

Как е времето при вас? При нас пак се развали за уикенда и ще е гадно до вторник. Как знае времето, че имаме дълъг уикенд, не знам. А никъде не ми се ходи на затворено в това време, като знам каква ще е навалица.

# 677
Аз нещо не схванах  Thinking??? Яна ме обърка рано сутрин  Laughing

АП, разказвай, разказвай , снимай, снимай  Hug

Джейн, синеоката красота е прелестна  Heart Eyes

Честит Празник на Буквите и хубав лонг уикенд, дами   bouquet

# 678

Фея, аз мислех да пасирам плодове с йогурт и мед и да замразя резултата  newsm78
Не съм Фея, но сладолед става по посочения от теб начин. Правя го от вишни, вишните се смилат слага се мед. Разделям сместа на половина. Едната замразявам веднага, в другата слагам кисело мляко и замразявам. Сервирам по няколко топки от двата вида. Правила съм го и с кайсии но предпочитам с вишни.

Честит празник на славянската писменост и култура! Такъв дъжд се изля днес във Варна и провали и манифестацията на децата.

# 679
мерси за ентусиазъма ви с моите зеленкаши Grinning Можете да пишете в блога,да,като отговор под рецепта (аз после ги правя на официални рецепти за да са търсими) или ако имате и снимки,плс пращайте на мейла на фермата (по контакт ъс),ще останете в аналите като подпомогнали мързеливо Охайо да яде по-добре Grinning

# 680
 Grinning Grinning Grinning  Eх, каква тесла си изпросих и аз, Джейн Wink

Wizz Air закъсняват с 3 до 5 часа засега, обаче аз не мисля да си развалям ваканционното настроение... намерихме една яка соц кръчма до терминал 1 (бирата по 1.60; пържола с гарнитура 2.60; шкембе 1.50 - пусто не пия бира и не ям шкембе) и фрий уай фай  hahaha Чудя се дали да не събера компания за купон или да продължа да обработвам снимки... обективът е 200/2.8!
(тези снимки ги правихме с две луди мацки, с които нарамихме дечинята и хукнахме по подбалканското да търсим цъфналата рапица... не я намерихме, но поснимахме де)

Ваканциите са хубаво нещо, където и да са, стига да има умни и забавни хора  Wink

Последна редакция: пт, 24 май 2013, 18:14 от Agent Provocateur

# 681
Титина, много ти благодаря. Аз мисля да пробвам ягоди и малини, това имам в хладилника, а и това се харесва най - много на домочадието.

Анет, дай го тоз блог. Аз съм сириъл блог риидър.

Агенте, аз изобщо не знаех, че може такова хубаво боке да се докара на 2.8, имам да уча още уф. От месеци се опитвам да си избера нов обектив, че мъжо се чувства нещо щедър около рожденния ми ден, но е трудничко, като критериите ти са "за всичко да става".

Важното е уай фай да има. Това му харесвам на нашето летище със сигурност.

# 682
наш'та ферма е 25 на седмица,може са се пропуска и няма такса за записване; аз му правя страницата на младежа и блог с рецепти (ха!) та ми е фри зеленията,ей да гледате що за интернетаждийска готвачка се извъдих

http://www.fairridgefarm.com/

Джейн  Peace

# 683
наш'та ферма е 25 на седмица,може са се пропуска и няма такса за записване; аз му правя страницата на младежа и блог с рецепти (ха!) та ми е фри зеленията,ей да гледате що за интернетаждийска готвачка се извъдих

http://www.fairridgefarm.com/

Джейн  Peace

Оф мерси, много недоглеждам...  Hug

# 684
  • Boston, MA
Фейче държа всичко да е изяснено ! Не може така изведнъж да ми се налита като че съм убила човек !  Naughty Бенсът това ми е повече от ясно,но изясних всичко до последно ! Надявам се и Яна да ми изясни,защо ме нападна така подло и гадно за една правописна грешка ? Ако има някой да казва нещо по мой адрес настоявам да ми се каже,а не давай да се обиждаме като селяни.Ама че български манталитет...  Naughty

Ето, Форкс, в прав текст: Изнагляваш! Всеки може да си поизмисля и да преиначава, но имай предвид, че емоционални хора се вързват, вярват, и съчувстват на тези ми ти приключения, та по-леко с тролстването. Себе си не слагам в това число, дърво съм, но съм сигурна, че ти съпреживяват хората.

Та, събирай платната, дорде е време.

# 685
  • USA
Анет, ще помисля за манджи. Не я мисли Ния. След спортната програма, която си запланувала за лятото ще влезе във форма. Simple Smile

Форкс, моля навръх 24 май да не се обиждаме на българи.  Peace

Последна редакция: пт, 24 май 2013, 20:32 от Winx

# 686
Анет, има ли ограничение в типа рецепти (лесни/трудни, бързи/бавни, ограничение в тип техника и пр)?

# 687
ИЗВИНЯВАМ СЕ НА ВСИЧКИ НА КОИТО ПО НЯКАКЪВ НАЧИН СЪМ НАВРЕДИЛА ИЛИ СЪМ ИМ СЕ СТОРИЛА СТРАННА ! ВСИЧКИ СТЕ МИ МНОГО ПРИЯТНИ И МИЛИ ДАМИ,НО МОЛЯ ДА НЕ СЕ НАПАДАМЕ ТАКА БЕЗ ДА СМЕ 100% СИГУРНИ В ДУМИТЕ СИ И БЕЗ ДА ПОЗНАВАМЕ ПОНЕ НА 70% ЖИВОТА НА ОТСРЕЩНИЯ !  Naughty БУБЕ НЕ МОЖЕ ВСЕКИ ДА СИ ИЗМИСЛЯ И ПРЕИНАЧАВА И ДА ЗЛЕПОСТАВЯ ТАКА ПРЕД ДРУГИТЕ БЕЗ ПРИЧИНА ! ОТНОВО СЕ ИЗВИНЯВАМ И СЕ НАДЯВАМ АКО НЯКОЙ ИМА НЯКАКВИ ПРОТИВОРЕЧИЯ С МЕН ИЛИ НЕЩО ДРУГО ВИНАГИ СЪМ НА СРЕЩА НА ЛС  Peace

# 688
Поздрави за празника на БГ писменост!

Джейн, много сладка кукла наистина  Heart Eyes

Имаше една друга кукувица, ако някой помни преди 5-6 години - тя пък живееше на Ъпър Ийст Сайд и пазаруваше само в Тифани'с, цяла бременност изкара в нашата тема преди да бъде разобличена  Outta Joint... Оказа се, че е са Ай Пи от Плевен ли беше, откъде беше, ма далеч от Ъпър Ийст Сайд.

Като чух за 'СМС' за Оклахома... викам, айде още една  Rolling Eyes

# 689
Божке, Лени, вярно ли? Ужас, колко съм наивна...  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт