Ин витро - клиника Селена №8

• 47 480
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета. Следя ви от много време и аз искам вторият ми опит да е в Селена.Като гледам има бая preggo Първият ми опит беше в София "Щерев"много съм разочарована.Сега чакам по фонда сигурно към октомври ще ми е опита но трябва да направя и едно лапаро към септември.Пожелавам успех на всички момичета  bouquet

# 151
CILEK, добре дошла! И аз имам един опит в Софийска клиника по фонда /преди това пет инсеминации/, после подадох пак документи, прехвърлих се в Селена, направихме ЦС, генетични и имунологични изслевания, лапароскопия, и последва втория опит, както виждаш успешен е Simple Smile
Права си, има много бебета!
Успех ти желая!
Ако желаеш разкажи малко повече, къкъв е проблемът при вас?

# 152
ivetod аз съм със запушени 2 тръби това е проблема при нас.Първо трябва да махнем или клампираме тръбите и тогава да започна втората процедура.Не съм решила и при кой лекар.Вие при кой бяхте?

# 153
Cilek  добре дошла !  При теб не може ли да се  пробва с цветна снимка  ,от контраста който минава през тръбите  в някои случай помага  и може  да си забременееш  естествено ,има  момичета които  след ЦС  до 2-3 месеца забременяват . лично аз след  цветната снимка  същия месец  забременях  ,въпреки  че  не стигнах до края  на бременноста  ,поради  наложил се аборт .
Желая ти успех !

# 154
ivetod аз съм със запушени 2 тръби това е проблема при нас.Първо трябва да махнем или клампираме тръбите и тогава да започна втората процедура.Не съм решила и при кой лекар.Вие при кой бяхте?
А за що док не е решил/а преди пърния ти опит да ги клампира/махне? Вероятно при ЦС се е видяло че имаш тубарен фактор.
Сега на консултацията в Селена ли взехте решетие за лапаро?

Моят доктор е Ставрев, но тук има момичета пациентки и на Минев, Топалова, Ненев и другите, и при всичките има бебета Simple Smile

# 155
Здравейте момичета и от мен!Ние също решихме да направим ин витро в тази клиника,и ще се радвам да ми отговорите на няколко въпроса,който са ми много важни.Ппърво искам да попитам първо трябва да си запазя час при някой от лекарите,или преди това трябва да си направя някакви изследвания?Интересуваме също така дали е задължително и мъжа ми да присъства на първият преглед,понеже почива само в неделя,а шефа му е много долен човек и изобщо не се вълнува от проблемите на работниците си,и думите отпуск и болнични при него граничат предимно като уволняване.Понеже ще се наложи доста пъти да ходим в клиниката,ще гледаме да е само когато се налага неговото присъствие.Благодаря ви предварително Hug  bouquet

# 156
Да при цветната снимка се видя.Но решиха 1 вият опит да е без операция.Аз още не съм ходила на преглед в Селена ще ходя септември месец понеже имам много време до заповедта сега искам малко да съм спокойна.Благодаря ви за хубавите пожелания .Хубав ден на всички bouquet

# 157
Здравейте,
Тачи-па, много съжалявам мила, знам и аз какво е усещането. Януари забременях , имах много високо ЧХГ -772 и след един месец нищо, просто падна на 0.00. спряха да се развиват. Нямах никакви симптоми, нито кървене ,ни6то. Но ето ме пак на старта Simple Smile. Никакво отказване.
Започнах с първата рецепта, но този път ми изписаха и едно допълнително лекарсто Дузофарм-за разширяване на кръвоносните съдове, защото най -вероятно не са можели да се хранят./поне аз така си мисля/.
Надявам се това да ми е трети последен опит.
Стискам ви палци момичета, борбата е тежка и трудна , но ние сме герои!!!!

# 158
dessislavka, стискам палци това да е третия, последен, с ревлив и пухкав финал опит! Права си борбата е тудна, жестока, кървава, всички момичета тук имат дълги истори, но са георини, пък като дойде бебо или бебетата,  силите ти су връщат и сякаш нищо не ти се е случвало преди това. Аз четох за това лекарство, права си точно съдоръзширяващ е, че има много добър ефект.

megisp , добре дошла и на теб!
Според мен си запази час за преглед при док, той ще прецени кои изследвания са ти нужни. Някой от тях са зависими от фазата на месечния ти цикъл. Пък ако имаш някакви правени преди това, можеш да ги занесеш за да се ориентира док. Мъжът ти може и да не присъства на първичния преглед /макар че за някой е по спокойна като като отидат двамата/, док ще реши какви изслевания за него са нужни, като начало това е спермограма, и тогава вече той ще трябва да отиде и така можете да съчетаете евентуално следващо посещение в клиниката.
Знае ли се какъв е проблемът при вас?

# 159
  • UK
Добре дошли на  CILEK и megisp и успех на новото място  Hug   bouquet

megisp и аз мисля, като ivetod Hug първо да си запишеш час за док, а той на място ще прецени, какви изследвания да си направите, дори може да прецени и още същия ден да ви ги пусне (кръвните например), аз бих те посъветвала, ако имате скорошна спермограма на мъжа да я носите, т.к със сигурност ще иска и да я погледне Wink
Десиславка успешна процедура и на теб и само с такъв финал  EFP newsm32 newsm30 preggo

# 160
dessislavka, стискам палци това да е третия, последен, с ревлив и пухкав финал опит! Права си борбата е тудна, жестока, кървава, всички момичета тук имат дълги истори, но са георини, пък като дойде бебо или бебетата,  силите ти су връщат и сякаш нищо не ти се е случвало преди това. Аз четох за това лекарство, права си точно съдоръзширяващ е, че има много добър ефект.

megisp , добре дошла и на теб!
Според мен си запази час за преглед при док, той ще прецени кои изследвания са ти нужни. Някой от тях са зависими от фазата на месечния ти цикъл. Пък ако имаш някакви правени преди това, можеш да ги занесеш за да се ориентира док. Мъжът ти може и да не присъства на първичния преглед /макар че за някой е по спокойна като като отидат двамата/, док ще реши какви изслевания за него са нужни, като начало това е спермограма, и тогава вече той ще трябва да отиде и така можете да съчетаете евентуално следващо посещение в клиниката.
Знае ли се какъв е проблемът при вас?
Благодаря ти много HugАми проблема е във мен,имам една запушена маточна тръба и другата е премахната преди две години поради извънматочна бременост.

# 161
Добре дошли на  CILEK и megisp и успех на новото място  Hug   bouquet

megisp и аз мисля, като ivetod Hug първо да си запишеш час за док, а той на място ще прецени, какви изследвания да си направите, дори може да прецени и още същия ден да ви ги пусне (кръвните например), аз бих те посъветвала, ако имате скорошна спермограма на мъжа да я носите, т.к със сигурност ще иска и да я погледне Wink
Десиславка успешна процедура и на теб и само с такъв финал  EFP newsm32 newsm30 preggo

[/quote
Благодаря ти и на теб за съвета HugАми имаме няколко спермограми ,но са много стари от преди няколко години са,когато ходихме в Майчин дом София за лапароскопията,но това беше преди около 4-5 години.Проблема е в мен едната ми тръба е запушена,а другата е отстранена при извънматочна бременост преди около 2 години.

# 162
  • UK
Добре дошли на  CILEK и megisp и успех на новото място  Hug   bouquet

Десиславка успешна процедура и на теб и само с такъв финал  EFP newsm32 newsm30 preggo

[/quote
Благодаря ти и на теб за съвета HugАми имаме няколко спермограми ,но са много стари от преди няколко години са,когато ходихме в Майчин дом София за лапароскопията,но това беше преди около 4-5 години.Проблема е в мен едната ми тръба е запушена,а другата е отстранена при извънматочна бременост преди около 2 години.

Със сигурност ще поискат да си направите нова спермограма при тях, затова ако не сте от Пловдив имайте нужното въздържание за да я направите на място и да не се разхождате излишно!
Носи си всички твои епикризи или диска от лапарото док ще трябва да се запознае със с-ето ти. Пожелавам ти успех и ревлив финал Hug

# 163
Добре дошли на  CILEK и megisp и успех на новото място  Hug   bouquet

Десиславка успешна процедура и на теб и само с такъв финал  EFP newsm32 newsm30 preggo

[/quot

Явно и мъжа ми трябва да дойде в този случай,за да не стане накрая пак да се разкарва.Благодаря ти много Hug

Със сигурност ще поискат да си направите нова спермограма при тях, затова ако не сте от Пловдив имайте нужното въздържание за да я направите на място и да не се разхождате излишно!
Носи си всички твои епикризи или диска от лапарото док ще трябва да се запознае със с-ето ти. Пожелавам ти успех и ревлив финал Hug

# 164
dessislavka усещането е убийствено,особено ако ти се случва вече за пети път,понякога стоя и изведнъж започвам да плача без причина даже мъжа ми ми се чуди откъде ги взимам всичките тези сълзи,ами незнам и аз, откъдето и силите с които да продължа борбата може би.Няма да се откажа въпреки че все още неможем да намерим причина за все повтарящото се спиране на развитие на ембриона,няма да се примиря докато не усетя ритника на моето дете в корема си и не чуя първия му плач,колкото и трудно да е това,колкото и време да ми отнеме.
Успех на всички които са в подготовка.
Добре дошли на megisp и CILEK.

Общи условия

Активация на акаунт