Ин витро - клиника Селена №8

• 47 800
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Прогестерона е изследван на 7 ден след овулацията.
Пи пи, прегледа ми при Ставрев е в средата на май.
Започнах да си правя актуални хормонални изследвания, с които да отида при него.
Не съм започнала още.
Чета за прогестерона и май е добре да е височък.

# 226
Супер! Много стиснати палци от мен!  Hug

# 227
Благодаря ти, пи пи.
 Hug и стиснати палци и от мен.

# 228
  • UK
Пинка успех и от мен Hug
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ИМЕННИЦИТЕ   bouquet

# 229
Здравейте момичета, ето ме  Flutter . Днес бях на преглед да видим как е лигавицата и започнах и втората рецепта. Лигавицата ми е 8.3мм и живот и здраве в петък правим трансфера. Много се вълнувам и нямам търпение и в същото време малко  ми е свито сърчицето.
Стискам ви на всички палци и дано да има само хубави новини и успешни процедури !!! Hug Praynig
Дано скоро и аз да имам хубава новина .

megisp-Аз мога да ти дам тел. на д-р Ставрев, но ако нямаш лична уговорка с него да отидеш без да запазваш час- по-добре да си запишеш час на регистратурата на 3-я етаж.Желая ти успех Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 май 2013, 13:37 от dessislavka

# 230
  • UK
Десиславка Hug хайде, ще стискаме палци в петъка Praynig и вие ми стискайте и на мен Praynig, решила съм тогава да се тестувам Rolling Eyes аз, един ден по-рано, няма да е проблем newsm78

# 231
dessislavka ,kokona20 ще ви стискам много палци момичета.Толкова се надявам да успеете. Hug

# 232
Деси  много  палци  и от мен  за петък  ,  Кокона  ще те чакаме  с  две чертички  .

изпращам ви много положителна енергия  момичета и от сърце ви желая   само щастливи  мигове и изненади . Hug Praynig

# 233
# 234
  • UK
Тачи, Лана, Пантерка, много ви благодаря момичета  bouquet Hug аз обаче, вече се настройвам, как да превъзмогна - отрицателен резултат Rolling Eyes

# 235
Е kokona20 ти по-бързо и от мен се отказваш.Недей така.Вярвам че този път ще успееш,повярвай и ти и ще ти стане много по-леко.

# 236
  • UK
Е kokona20 ти по-бързо и от мен се отказваш.Недей така.Вярвам че този път ще успееш,повярвай и ти и ще ти стане много по-леко.
Rolling Eyes

bouquet  bouquet  bouquet

# 237
Момичета, да не ви изброявам по отделно, стискам палци на всички ви, няма да се отказвате толкова лесно  Hug Hug Hug

Аз вчера бях на преглед,всичко е наред, само дето си мислех,че съм в 16г.с, а то излезна,че съм в 17г.с,не знам вече, много се обърках с тези седмици,гестационни седмици,лунарни месеци.И ще излезе,че съм пропуснала ЖК в четвърти месец.Исках ме да видим и пола,но бебока беше в гръб,не се обърна.

# 238
  • UK
Фрозче Hug звучи много хубаво и как бързо, тече времето при теб Crazy

# 239
frozka наистина колко бълзо времето минава.Толкова е хубаво като чета такива новини.

Общи условия

Активация на акаунт