Ин витро - клиника Селена №8

• 47 828
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • UK
Момичета за главоболие можеше ли нещо да се пие newsm78 или да си търпя Rolling Eyes

# 241
Момичета за главоболие можеше ли нещо да се пие newsm78 или да си търпя Rolling Eyes

Може би парацетамол ... нали той е разрешен при бременност, а ти все пак си бременна до доказване на противното  Hug Hug Hug

# 242
  • UK
Пи-пи благодаря   bouquet

# 243

Кокона, цял ден и аз съм така. Ще търпим, няма начин  ooooh!

# 244
И аз съм в клиниката в петък....защото вече съм 9 ден от стимулацията Crazy,вчера на прегледа видяхме,че Я се представят отлично на прегледа в дясно 7Я(11-13мм) и 4Я(8-10мм)и множество дребни,в ляво 4Я(11-13мм) и 2-3Я(8-10мм) и лигавица 8.5мм...много съм въодушевена
Коконче,успех на тебе и моля те бъди малко по-положителна.
Деси и на теб успех-повлечете  положителните тестове...аз съм след Вас и съм убедена в успеха си.Това е моят месец

Последна редакция: чт, 09 май 2013, 12:24 от морско момиче

# 245
На всички момичета в процедура стискам палци Praynig Praynig Praynig Praynig,а ти Кокона я малко по оптимистично,трябва да повярваш че ще стане този път ще е твоя Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug Hug. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 246
морско момиче браво,стискам ти палци  Praynig Praynig Praynig
Коконче мина ли главата?Как си ?Кога е тестчето? Hug Hug Hug
На всички момичета много късмет желая  newsm17

# 247
Благодаря ви момичета за подкрепата.Зареждате ме с много положителна енергия.Утре е големия ден и малко ми е притеснено, но силно се надявам и вярвам, че това е моя сполучлив опит.Дано да имам хубави новини след две седмици. Желая успех на всички и силно стискам палци -нека има само положителни резултати и радост в очите и душите ни ! Praynig

# 248
Здрвейте отново HugАз пак имам въпрос,обадих се за час за д-р Ставрев днес ,оговорихме за сряда ,но сега като видях че в понеделник ще ми дойде и се чудя дали ще има проблем,или да звънна за друг час.Ще започваме ин витро и това ще  е първото ми посещение при доктора.Благодаря ви много Hug

# 249
Момичета, стискам палци на всички и много се надявам темата да се напълни с нови бременелки:)

# 250
megisp зависи от много неща  newsm78 ако ще започвате стимулация,не е проблем,точно навреме,нооо ако тепърва ще правите изследвания,пускане на хормончета и т.н. се обади и си смени часа.Поне при мен беше така,следяха ме от 7-9 ден на цикъла и като решихме да започнем,ме викаха на 3 ден от цикъла.Успех ти желая  Hug

# 251
megisp зависи от много неща  newsm78 ако ще започвате стимулация,не е проблем,точно навреме,нооо ако тепърва ще правите изследвания,пускане на хормончета и т.н. се обади и си смени часа.Поне при мен беше така,следяха ме от 7-9 ден на цикъла и като решихме да започнем,ме викаха на 3 ден от цикъла.Успех ти желая  Hug

Ами и на мен ще ми е 3-ти ден тогава.Аз се обадих преди малко на регистратурата и жената ми каза  че няма проблем,че ще ми е дошло,а аз сега отивам за консултация то нещата са я сни,няма как иначе да забременея освен ин витро.Ами ще отида, пък каквото стане.То е ясно, че доста ще се ходи до там,важното е финала да е добър.Благодаря ти много за това,че ми отговори.Всичко добро Hug Hug Hug

# 252
Кокона,моето главоболие запо4на в на4алото на стимулацията и завърши през 3=тия месец от бременноста Grinning,надявам се 4е и твоето главоболие е бременно Praynig.
Деси Praynig
Меги,вие тепърва ще запо4вате с док да изследвате това онова,така 4е не мисля 4е  е проблем 4е си в цикъл..Стиснати палци и за теб.

# 253
Кокона,моето главоболие запо4на в на4алото на стимулацията и завърши през 3=тия месец от бременноста Grinning,надявам се 4е и твоето главоболие е бременно Praynig.
Деси Praynig
Меги,вие тепърва ще запо4вате с док да изследвате това онова,така 4е не мисля 4е  е проблем 4е си в цикъл..Стиснати палци и за теб.

Да,така е миличка,права си HugНо като видях,че тогава точно ще ми дойде 3 ден ще ми е и ми стана зле,ама после като размислих сега започваме и първо консултация и после вече всичко останало.Благодаря за това,че  си с мен да ти се стовари най голямото щастие Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 254
  • UK
Благодаря ви момичета  bouquet
деня на истината е за събота, но аз ще изпреваря малко и ще се тествам утре Praynig Дано ви зарадвам Praynig
megisp Успех, остави нещата в ръцете на док, така ще ти е по-лесно  Hug

Общи условия

Активация на акаунт