Ин витро - клиника Селена №8

• 47 225
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Тачи, поплачи си, за да ти олекне и после пак на старта! Hug

# 136
  • Varna, Bulgaria
Момичета днес видяхме точицата след две седмици пак на преглед.Тачи горе главата всяко зло за добро.

# 137
  • UK
Меги, честито Heart Eyes всичко да е наред докрая  Hug Тачи-па, как си  миличка, съвземаш ли се  Hug[/color]

# 138
Meги, чудесни новини!  Hug
Кокона, много сладък аватар! Пожелавам ти същата двойна радост!  newsm04

# 139
  • UK
Meги, чудесни новини!  Hug
Кокона, много сладък аватар! Пожелавам ти същата двойна радост!  newsm04

Пи-пи благодаря   bouquet Hug Дано  Praynig

# 140
Здравейте момичета!
 Съвземам се вече kokona20, няма как,пък и не ми е за първи път не е нещо което да не съм изживяла та май по бързо взех да се взимам в ръце.Имам вече набелязани други цели,ще оставя бебето на заден план засега.Осъзнах поне че най-хубавите ми години минават все в стремеж на нещо,което явно още не му е дошло времето.Ще се опитам това да не ми е фикс идея и да правя нещо друго,защото през последните 7 години мислех и живях само за тази идея да бъда майка и оставих на заден план много други неща.
megind много хубави новини.
Успех на всички.

# 141
  • Varna, Bulgaria
Благодаря ви момичета.Кокона благодаря ти за всичко и дано скоро ни зарадваш.Успех на всички.

# 142
  • In a surreal moment!
Днес бях на преглед при д-р Топалова. Добре ми е матката след операцията от декември.
Мислим на следващия МЦ да направим една пробна подготовка за ЗЕТ. Да се ориентираме как ще реагирам.
Ако всичко е ОК в началото на юни ,когато ще е МЦ да трансферираме.
Сега имам инструкции да си пия лекарствата, да не позволявам покачване на кг и спокойствие.
Ще изпълнявам, къде ще ходя Simple Smile
Успех на всички!
Целувки!

# 143
megind, ИКСИ чудесни новини, момичета!

# 144
  • UK
Здравейте момичета Hug днес, дадох сумати банки кръв ooooh! и ако резултатите са ОК Praynig в понеделника ще  е денят Praynig Но, незнам от друсането по пътя ли ooooh! от какво, но нещо ме боли корем, яйчници, има ли опастност да ми дойде, като съм на Естрофем и Климара, то днес ми е 12 ден от подготовката едва Rolling Eyes? Rolling Eyes
Тачи-па Hug ИКСИ чудех се, къде се загуби Hug

# 145
Здравейте момичета,първо да ви се похваля в петък станах леля на прекрасна малка кукла Ема ,моята сестра ни дари с момиченце newsm44 newsm44 newsm03 newsm03  bigdance2 dance dazzler1Тачи много съжалявам мила за случилото се но не се отчайваи и отказвай ,почини ,помисли и после смело напред и моята борба продължава вече 11 години .Кокона стискам ти силно  Praynig Praynig Praynig Praynig Hug Hug HugМеги честито Hug Hug newsm44 newsm44

# 146
 kokona20, стискам палци за понеделник. Болките и напрежението може би са от емоции, хормони, на 12 ден няма как да ти дойде. Още малко остава до понеделник, предполагам как се вълнуваш. Ще чакаме новини с трепет Heart Eyes
Всъщност кога ще разбереш за резултатите от дадената кръв, не че се съмнявам, че ще са лоши, но все пак за твоу успокоение?

Мария, да ти е жива и здрава племенницата Simple Smile

# 147
Коконче не се притеснявай,няма как да ти дойде цикъла,стискам ти палци за успешен трансфер  Praynig  Praynig  Praynig

Мария честито   bouquet да е жива и здрава малката Ема и много да ви радва  Hug

Тачи как си? Надявам се да си по-спокойна вече и скоро пак на старта  Hug няма да се предаваш  Heart Eyes

megind честито   bouquet ИКСИ успех и на теб   Praynig

# 148
frozka по спокойна съм вече.Няма да се предаваме разбира се.Ти как си?
maria_valenzova честито.Да ви е жива и здрава.

# 149
Аз съм добре Тачи,повръщането отшумява.Доки ме вика вече веднъж на месец и на 7 май си записах час,дано тогава разберем и пола на бебо newsm30

Общи условия

Активация на акаунт