Ин витро - клиника Селена №8

• 47 854
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
Успех на всички момичета на които им предстои процедура и на тези които са в процес на процедурата.Вярвайте в чудеса,защото те се случват всеки ден около нас.
kokona20 ние сме с теб и сме като теб,затова всяка една знае как се чувстваш в момента и знай че тази вечер ще има много като теб, който ще се молят за теб за  EFP и  newsm04. Praynig Hug

# 256
коконче  още сега започваме с палците  и  да ни  зарадваш   EFP newsm17
,за главоболието  започвай да свикваш  с него  да знаеш ,че е за хубаво .
Деси, Меги    Praynig Praynig Praynig   успех милички  и  ще чакаме и вие да ни зарадвате , Морско момиче    Praynig Praynig Praynig  очертава се добра бройка  фоликули  , лека пункция и  трансфер .

# 257
Коконче, 2 дни преди теста имах адски силно главоболие, дори плаках от него. Понеже от парацетамола, който ми казаха от клиниката да пия, не ми мина, пих един алгозон и тогава се оправих. Бременна си, бъди сигурна! Peace
Успех на всички момичета! Praynig

# 258
Кокона имаш и от мен  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug Hug Пожелавам ти да видиш заветните  EFP EFP EFP preggo preggo preggo

# 259
  • UK
11 ден ЧХГ 174,49
ТСХ 1.19 добре ли е?
Божичкооооооооо Praynig дано всичко е наред Praynig

# 260
11 ден ЧХГ 174,49
ТСХ 1.19 добре ли е?
Божичкооооооооо Praynig дано всичко е наред Praynig

Честито   bouquet

# 261
Лелеее, това е страхотен резултат!!!  newsm44 newsm44 newsm44

Успешен финал ти пожелавам!   ylinfant newsm04

# 262
Честито Кокона  Hug Hug Hug newsm44 newsm44 preggo preggo

# 263
Коконче  newsm44 това е  най-прекрасната новина за днес -174.49 ми ти си отличничка (ако знаеш само как се усмихвам докато пиша).Радвам се,много се радвам и сега още повече съм сигурна,че и моето чхг ще е подобно

# 264
Оле kokona20 супер.Та това си е фантастичен резултат като се има впредвид че и един ден по рано го правиш.Честито мила. Hug

# 265
Браво, Коконка! Чудесен резултат!
Честито Heart Eyes
Поредната добра новина в тази тема. Това вдъхва надежда и на останалите момичета.

Кога ще е прегледа за точица?

# 266
коконче  браво мила ,  bouquet   а резултата ти е супер  ,така че споко  и  така  до 9 месец  .

# 267
Браво Коконче,видя ли, че успя  Hug Стискам ти палци до края preggo

# 268
  • UK
Благодаря ви от сърце момичета  bouquet дано съм много "заразна" и дано всичко е наред Praynig
Говорих с д-р Ставрев, каза че ЧХГ-то е фантастично и след 10 дни на преглед Praynig

# 269
Коконче, добре дошла при  preggo   bouquet Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност.

Общи условия

Активация на акаунт