Ин витро - клиника Селена №8

• 47 853
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
  • In a surreal moment!
Коконче    Grinning Party Heart Eyes Hug  Внимавай! Край с работа и натоварвания, моля те!Гуш и цун!

Поздравявам всички!
Скрит текст:
Една красива песен , която се казва "Далеч от теб" и откъс от нещо , което пиша в момента. Да си пожелаем да изживеем всички този мечтан миг!  Heart Eyes

"...Живея в рая на земята!...Познах какво е да станеш Майка!Познах Моето Всичко!Видях децата си!Те вече не са само сън, мечта, въздишки и сълзи. Те са Чудо! Моето изстрадано Чудо! Моят спасен живот! Гледам спящите им личица и благодаря за мига, в който се доверих!Не сбърках,имам децата си!Те са плод на много повече от една любовна нощ.Те са специални.Те са животът!Безграничната любов, щастие и болка! Смисълът на всичките безумни години на страдание, самота и смирение!..Най-желаните! Най-красивите!Съкровището ми! Моето Всичко!..."

Последна редакция: пт, 10 май 2013, 16:58 от ИКСИ

# 271
Благодаря ви от сърце момичета  bouquet дано съм много "заразна" и дано всичко е наред Praynig
Говорих с д-р Ставрев, каза че ЧХГ-то е фантастично и след 10 дни на преглед Praynig

Честито и от мен миличка Hugстрашно много се радвам, като чуя такава прекрасна новина.Успех на всички нас,знам че Бог бди над всички нас и ни помага Hug Hug Hug Praynig

# 272
Коконче, чудееесна новина! Браво! Желая ти лека и безпроблемна бременност до щастливия финал. Хайде ти да поведеш поредицата от положителни тестчета! Успех, мили момичета! Hug

# 273
Коконче, чудесна новина! Желая ти прекрасна бременност и след 8 месеца - едно или две пухкави бебета! Hug
Икси, много красиви думи си написала. Докосна ме с тях и напълни очите ми със сълзи.  Звучат толкова реални, истински и сякаш недосегаеми, далечни и въображаеми. Напомни ми за ето това:
Скрит текст:
За децата

А една жена с детенце на ръце продума :
- Кажи ни нещо за Децата .
А той и рече :
- Вашите чада не са ваши чада.
Те са синове и дъщери на копнежа на живота за живот.
Идват чрез вас , но не са из вас.
И макар да живеят с вас, не ви принадлежат.

Можете да им отдадете любовта си , но не и мислите си, защото те имат свои мисли.
Можете да дадете подслон на телата им , но не и на душите им,
Защото душите им обитават къщата на бъдното, в която не можете да влезете дори насън.
Можете да се стремите към тях , но не се мъчете да ги направите като себе си,
Защото животът не се връща назад, нито помни вчера.
Вие сте лъковете , които изстрелват чадата ви като живи стрели.
Стрелецът вижда целта си върху пътеката на безкрая и ви огъва с мощ, така че вихрените му Стрели да отлетят надалеч.
Нека огъването ви в ръката на Стрелеца е за радост;
Защото както Той обича литналата стрела ,
Тъй му е драг и якият лък в десницата Му.

Халил Джубран - ,,Пророкът “

# 274
Искам да ви попитам ,колко струва прегледа и консултацията при доктор Ставрев?Записах си час за  сряда.Благодаря ви Hug

# 275
Коконче, честитоооооо и от мен, браво страхотен резултат.Пожелавам ти лека бременност до края.
Аз вчера направох трансфера, върнаха ми 3 ембиончета и силно се моля дано поне едното да се задържи ,пък и дай боже пове4е.
Меги , прегледа при доктора е 50лв., а консултацията е по-малко.
Стискайте палци момичета след 12 дни и аз да ви зарадвам с хубава новина.
Успех на вси4ки!!!!

# 276
Хайде dessislavka стискаме и на тебе много палчета и те очакваме след 12 дни с много хубави новини.

# 277
  • UK
Десиславка хайде пази бебчовците и те чакаме с хубави новини Praynig
Много ви благодаря момичета Hug дано всичко е добре докрая Praynig

# 278
dessislavka и от мен стиснати палци имаш  Praynig

# 279
Кокона честито и от мен. Hug

# 280
Кокона,честито Hug.Видя ли че успя Hug Hug Hug
Деси Praynigти си следващата щастливка!

# 281
  • In a surreal moment!
lali bali - Благодаря ти. Много хубави думи си постнала и ти. Запазих си ги!  Heart Eyes Hug
Аз чакам утре, вдруги ден да ми дойде и започвам естрофема. Доки ми е написала нещо от сорта 2+1, обаче...аз нищо не помня от схемата...ох, ще трябва да и звъня да ме посети какво беше. Нервна съм, всичко ме дразни, от едно състояние в друго....

# 282
Здравейте момичета!
Как сте?
kokona20 ,dessislavka , frozka,ZU-555  как са бъдещите мами?
Аз се опитвам с всички сили да търся проблема при мен преди следващия опит, но засега всичко си е както преди.Нищо ново и различно.
Да ви се оплача вече 20 дни ми цапа вече неиздържам - то цикъл ли е, чистене ли е, ужас направо и като капак на всичко ме ухапа и кърлеж.
Абе много е весело при мен - от липса на проблеми немога да се оплача  Grinning, но поне гледам по философски на живота или поне така си мисля.
Хайде това е от мен, пожелавам на всички един приятен и усмихнат ден! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 283
Тачи -па радвам се, че не падаш духом-това е много хубаво.Аз си почивам, но хич не ме свърта в леглото този път.Днес ми е трети ден и си налагам да стоя в леглото, но ето днес ходих да гласувам.Казвам си ,че ако ми е писано ще се полу4и, ако не-здраве да е .Стискам ви палци Hug Praynig

# 284
  • UK
Тачи  bouquet
много ми харесва подписа ти Peace
Сигурна съм, че ще се намери начина и при теб Praynig
Деси аз въобще не лежах този път, на следващия ден след ЕТ се друсахме по пътищата, ММ реши тоя път да пробва нов маршрут Crossing Arms през Айтоския проход ooooh! Лелеее, никой да не минава оттам, пътя е ремонтиран, но само в една отсечка ooooh! всичко друго е дупки, дупки и само дупки, та се подрусах подобаващо hahaha а после дойде Великден и цял ден -навън Crazy Стискам палци!

И да попитам, в петъка и вчера ми зацапа в розово и акуш. Чукова ми каза да си взема витамин Ц разтворим 500 мг, слава богу спря ми Praynig но една мацка в др тема ми пусна мухата, че бил токсичен за ембриона ooooh! то на мен, само тази муха ми липсваше, та да изтрещя Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт