Ин витро - клиника Селена №8

• 47 794
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
  • UK
Тачи-па Hug честит рожден ден и от мен на "патерички"  newsm59 newsm67 Догодина ще се моля да го посрещаш най-малко 2 в 1  preggo Praynig
ИКСИ Hug браво, добре ми звучат нещата, а за хаповете, не се притеснявай и аз пия една шепа Joy
Морско момиче заредила съм палците  Praynig
Благодаря ви от цялото си сърце за подкрепата, тя е безценна   bouquet Hug
Успех на всички и не забравяйте, мечтите се сбъдват! Peace

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 391
Икси, радвам се много, че нещата вървят така добре. Другият месец трябва да си прибираш съкровищата вече при теб smile3503 Стискам палци!
Тачи,  newsm59  ura Много здраве и позитивизъм ти желая! Мечтите се сбъдват!

# 392
Тачи честит рожден ден на патерици nbirthday nbirthday newsm59 newsm59  ura здраве,много късмет и сбъдване на най -съкровената мечта. Hug Hug Hug Simple Smile Simple Smile Simple SmileИкси,Морско момиче стискам ви палци  Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

# 393
Zdraveite momicheta!Mislq da se nasocha kam "Selena" za eventualno IKSI na estestven cikal.Nqkoia ot vas pravila li e tazi procedura v Selena?

# 394
  • UK
Zdraveite momicheta!Mislq da se nasocha kam "Selena" za eventualno IKSI na estestven cikal.Nqkoia ot vas pravila li e tazi procedura v Selena?

smile_ Hug добре дошла при нас  bouquet
Мисля, че в момента pi-pi беше споменала, че е  в такава процедура, дано се включи с повече инфо или ти пък и пиши на ЛС  Hug

# 395
Момичета искам да ви попитам,понеже другият месец някъде в началото ще ходим в клиниката за Фсх и спермограма ,за да подадем документите към фонда, но има вероятност това да се падне събота или неделя 3-ти ден от цикъла за Фсх.Та искам да попитам ако  е тогава, клиниката работи ли в почивните дни ,правят ли се изследвания тогава,и изобщо ще има ли кой да ни приеме документите?Благодаря ви Hug

# 396
Момичета искам да ви попитам,понеже другият месец някъде в началото ще ходим в клиниката за Фсх и спермограма ,за да подадем документите към фонда, но има вероятност това да се падне събота или неделя 3-ти ден от цикъла за Фсх.Та искам да попитам ако  е тогава, клиниката работи ли в почивните дни ,правят ли се изследвания тогава,и изобщо ще има ли кой да ни приеме документите?Благодаря ви Hug
Спермограмата е до четвъртък включително, с предварително записан час( прави се 24 -часово изследване за преживяемост ,затова до четвъртък).Всичко останало може  да бъде свършено е почивните дни, работи клиниката с пълна пара. Дано съм била полезна  Hug

# 397
Спермограмата е до четвъртък включително, с предварително записан час( прави се 24 -часово изследване за преживяемост ,затова до четвъртък).Всичко останало може  да бъде свършено е почивните дни, работи клиниката с пълна пара. Дано съм била полезна  Hug

Наистина ли до четвъртък Sad това изобщо не ми го казаха когато ходих преди месец,само че трябва да е от 8 ч. до 12 ч.Проблема е,че сме от Казанлък и моя мъж с голям зор го пускат от работа,и сега като му кажа че може да се наложи да ходим още веднъж ,ако случайно не се падне  в рамките ,и не знам....

# 398
megisp , ще се включат и други, да кажат. Може да звъннеш и да питаш, за по- сигурно.

# 399
megisp , ще се включат и други, да кажат. Може да звъннеш и да питаш, за по- сигурно.
Благодаря ти Simple Smile Ще изчакам и други да се включат,и ще звънна да попитам.Дано не е така,че ще трябва да се разкарваме два пъти ако 3-я ден е след четвъртък,а и как ще го пуснат пак от работа.Много гадна ситуация Sad

# 400
Благодаря ти Simple Smile Ще изчакам и други да се включат,и ще звънна да попитам.Дано не е така,че ще трябва да се разкарваме два пъти ако 3-я ден е след четвъртък,а и как ще го пуснат пак от работа.Много гадна ситуация Sad
Здравей, спермограмата се прави до четвъртък, защото се следи 24ч, а  в събота и неделя явно няма кой да я следи.

# 401
  • UK

Лабораторията си работи и през уикендите, за ФАР незнам, но ние спермограма сме пускали и в др дни и часове, не само до четвъртък, може би, са се съобразявали с нас т.к не сме от Пловдив Crazy

# 402
Не съм сигурна дали е до четвъртък,но със сигурност трябва да имате записан час.
Smile добре дошла,не съм запозната с процедурата на ЕЦ,при мен изобщо не се коментира.

# 403
  • In a surreal moment!
ZU-555 - как хубаво си го казала  Heart Eyes  Ще ги прибере мама ,ще ги прибере... Hug

megisp - Нека съпругът ти отиде и направи спермограма когато може да отсъства през седмицата. А ти в съответните дни от МЦ. То може и година да се напасвате и пак да не успеете. Вършете работата , ако е нужно и поединично. Вие сте толкова близо до Пловдив. Ние от Северна Б-я какво да кажем. Аз като чуя Шипка и почвам рефлексно да повръщам  Mr. Green

# 404
Благодаря на всички за горещите пожелания.Вярвайте в успеха,борете за това което искате и преследвайте мечтите си, тогава няма невъзможни неща.

Общи условия

Активация на акаунт