С какво ви дразнят свекървите- 24

• 64 120
  • 807
  •   1
Отговори
# 345
  • До морето :)
Тя и майка ми е била убедена, че като стискаш бебето за бузите, ще му излязат тръпчинки.  hahaha Ама тц, не действа. Тъкмо да се беше опитала да ме поучава за това.  hahaha

mama 123, според мен няма никаква логика в това с носа.   bouquet

# 346
По рано в темата и аз написах, че свеки ме съветваше да стискам моята мома за носа да и се затворили ноздрите...Ми кво да ви кажа и щипка да се сложи все тая.Това е ген.С главата е друго, то е все още хрущял, а не кост.А при носа вече и да дърпаш и да натискаш няма да се промени.
mama 123 искаш да научиш от темата нещо? Бъди приятелка първо с децата си и после със жените им.Не им се бъркай и не ги дондуркай ,за да не сте си взаимно зависими. Обичай си внуците, без да се бъркаш на майката колкото и млада и неопитна да е тя. И общо взето е това...  Peace

# 347
  • Бургас
По рано в темата и аз написах, че свеки ме съветваше да стискам моята мома за носа да и се затворили ноздрите...Ми кво да ви кажа и щипка да се сложи все тая.Това е ген.С главата е друго, то е все още хрущял, а не кост.А при носа вече и да дърпаш и да натискаш няма да се промени.
mama 123 искаш да научиш от темата нещо? Бъди приятелка първо с децата си и после със жените им.Не им се бъркай и не ги дондуркай ,за да не сте си взаимно зависими. Обичай си внуците, без да се бъркаш на майката колкото и млада и неопитна да е тя. И общо взето е това...  Peace

Не разбирам какво й стиска и й дърпа на малката - такава съвършено красива кукла е /пу-пу/  Heart Eyes И аз искам едно такова някой ден........и нищо няма да му дърпам, опъвам, стискам, сгъвам и разгъвам.

# 348
  • I want it all and I want it now.
Fraqueza Малката е невероятна красавица  Heart Eyes
Свекито не е в ред да стиска носа.

Най важно е уважението в отношенията и от двете страни и тогава всичко ще е наред.  Peace

# 349
Благодаря за комплиментите , момичета!
Свеки пък възкликна като я видя - "Да е жива и здрава, а красотата ще я докарваме с грим" Simple Smile

# 350
  • До морето :)
Свеки пък възкликна като я видя - "Да е жива и здрава, а красотата ще я докарваме с грим" Simple Smile
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

И на мен сега почти всички като разберат, че второто пак ще  момиче и реагират: Еми, нищо, да е живо и здраво, пък....

# 351
  • I want it all and I want it now.
 Joy Joy JoyОпределено нещо и има на твоята.
На сина ми очите също са сини на цвят. Свеки все чакаше да станат кафяви. В техният род, нямало никой с такъв цвят на очите.  Laughing

# 352
Лече, направо ужас!Как може две момичета?! Не те е срам Simple Smile
Syn , ами притеснила сее жената явно  Laughing
Убеждавам се, че някои свеките не ги слушат главите Simple Smile

# 353
Fraqueza перфектен е носа на куклата ти , сладурана е голяма .

# 354
  • Някъде на път....

hahaha
Това е егати идиотщината в твоя случай.....

# 355
  • Fort Worth, TX
Лече, направо ужас!Как може две момичета?! Не те е срам Simple Smile
Syn , ами притеснила сее жената явно  Laughing
Убеждавам се, че някои свеките не ги слушат главите Simple Smile
Разкошно дете.Красавица с перфектен нос.Моя син има абсолютно същата форма на носа, която я е взел от мен. LaughingНа свекърва ти и прати много поздрави от мен. Mr. Green

# 356

smile3544 smile3538  Малката е наистина красавица, да е жива и здрава и все така прекрасна!
И моите бузи са стискани с цел трапчинки и наистина имам такива, де  Mr. GreenОт стискането ще да са, не от на татко гена  Whistling

# 357
Ми кво да ви кажа и щипка да се сложи все тая.Това е ген.С главата е друго, то е все още хрущял, а не кост.А при носа вече и да дърпаш и да натискаш няма да се промени.

Черепът, викаш, е хрущял? А носът е....?

# 358
Ми кво да ви кажа и щипка да се сложи все тая.Това е ген.С главата е друго, то е все още хрущял, а не кост.А при носа вече и да дърпаш и да натискаш няма да се промени.

Черепът, викаш, е хрущял? А носът е....?

Кост Mr. Green

# 359
  • София
Преди време чистачката ни в офиса разказваше как снаха й не разрешава да маже детето с мас по крачетата, когато е болно. Било гнусно и не желаела детето й да е намазано. Жената /чистачката ни/ беше с насълзени очи и обясняваше колко добре действала маста и колко помагала за оздравяването. Тя чисто сърдечно вярваше в това и каза, че ще го намаже зад гърба на снаха си. Казахме й с колежката да не го маже и да се съобрази с волята на снаха си.
Наистина е ужасно да знаеш, че едно нещо би помогнало на внучето ти да оздравее, а снахата да е против и да трябва да я послушаш и да я оставиш да му дава антибиотици и други лекарства. Жената така виждаше нещата и й се късаше сърцето, че не й дават да помогне.
Може да й е било мъчно, но няма как. Тези решения са вземат от родителите. Не мога да си представя някой да намаже някое от децата ми с мас. Гадна е, а и запушва порите. Не упреквам тези, които го правят, обаче. Виж, за "соленето" е друга работа.  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт