С какво ви дразнят свекървите- 24

• 64 120
  • 807
  •   1
Отговори
# 795
  • Варна
Вита, това наистина е ненормално. Аз не обичам деца /всеки го знае/, но да откажеш храна на дете?!?! На собственото си внуче??! Shocked
Аз бих спряла субсидиите в нейна посока. Ще ги пренасоча за череши.

# 796
  • София
Отделете се, пък тя да си яде черешите и каквото още я влече.

ПП Що за двукрака амеба трябва да си, за да ти се свиди храна за собствено внуче, при това  smile3555 Такова поведение, дори да е инцидентно, е доста показателен инцидент.

# 797
  • София
 Първо на внучето ще дам да опита,като то яде на мен ми е сладко,все едно аз ям.

Една позната съседка ,пазарува в магазина пред мен и накрая вика :
-Дай ми и един шоколад за внучката.
 След като излязохме навън ,си го извади шоколада и си го изяде. Grinning
 Важното е хората да видят,че ето на грижи се жената... Живеем в малък квартал и се знаем....
 Друг е въпроса дали трябва да купува шоколад за детето?

# 798
 Iliana__мъжа ми винаги се е грижел да майка си, когато баща му е умирал той му е дал такова обещание и ми го каза това още преди да се оженим.Останала съм с впечатлението че тя не желае да съжителстваме заедно, защото и пречим, но мъжа ми настоява за да не се чувствала самотно. Поели сме повечето и разходи, осигуряваме и почивка на море с приятелите . Въпреки че нейните доходи са почти колкото заплата ми, на рождените дни на децата се прави на ударена и нито подаръци, нито пари (и ми е много обидно).Научена е да живее само за себе си. И така живеем повече от 10 години, конфликтни ситуации е имало много, но заради него съм си затваряла очите и почти винаги съм премълчавала. Като цяло аз не и обръщам много внимание и в техните конфликти не съм се намесвала, те са майка и син да се оправят.Както и той не се намесва в нашите конфликти. Но когато някой засегне децата ми, съм готова на всичко Twisted Evil дори да е собствената ми майка.

# 799
  • Бургас
Някои хора заслужават да си умрат сами, изядени от котките си.

Ние утре заминаваме за София, че изписват свеки от болницата.
Може да ме наречете "Кучка", но вече ми писна от цялото това бягане София-Бургас-София, трошене на нерви, пари и пр. за човек, който през годината ни звъни 2-3 пъти и то защото иска нещо. За 10г. и толкова проблеми, които сме имали в нашето семейство един път не ни е питала как сме, оправяме ли се.... Да, знам - тя е майка на мъжа ми, ама не е честно  Crossing Arms

# 800
  • Варна
Вита, май е време да започнеш да обръщаш внимание. Peace
Имате си трето пълнолетно дете, редно е като родители да го поскастрите малко. Правата обикновено вървят в комплект със задължения.

# 801
Богиня, и аз си отчитам като голяма грешка, че твърде много съм си премълчавала. Резултата е че свеки ни е качена на главата.

Последна редакция: чт, 06 юни 2013, 16:24 от vita

# 802
  • София
miss july, аз дори ти се учудвам на нервите и издръжливостта.   bouquet

Мен ме пишете голяма кучка. Няма да си помръдна и пръста, ако някога нещо се случи със свекърва ми.  Peace

# 803
  • Бургас
miss july, аз дори ти се учудвам на нервите и издръжливостта.   bouquet

Мен ме пишете голяма кучка. Няма да си помръдна и пръста, ако някога нещо се случи със свекърва ми.  Peace

Тони, аз само заради мъжа ми го правя. Ама ми идва вече нагорно - цял месец се занимаваме с проблеми. На 27г. почнах да водя родители по болници и да се чудя кой път да хващам. Баща му вика от чужбина "Какво да направя. Аз ако знаех, че ще стане така....", брат му бил "айляк", баба му и тя не е добре /а уж ни вика да сме водили майка му у тях да се грижи за нея, защото ние сме на работа по цял ден/. И аз направо вече съм  Crazy  Tired.......за разходите да не говорим.

# 804

Друг е въпроса дали трябва да купува шоколад за детето?
Защо да не се купува  шоколад за детето?

# 805
  • планетата Земя
Защо да не се купува  шоколад за детето?

Защото често бабите и децата прекаляват с него  Wink

# 806
А другите части сигурно са ти се паднали от лотарията.

Ние не живеем на един етаж, всеки си има етаж. Освен това къщата се ремонтира изцяло с наши пари , нищо че е обща. Както и да е това няма значение, дори и къщата да е нейна, няма право да се държи така за това че внука и е изял няколко череши, при положение че и казах че още утре ще купя нови. Цялата работа е за 1лв., колкото и да не ви се вярва.

точно на Трещи не и се оправдавай. Здраве да е. Кой в коя къща и т.н. Не си го слагай на сърцето.

Време е да си направите нова тема Rolling Eyes

# 807

Общи условия

Активация на акаунт