АПРИЛКИ 2013 - последна от 23-те теми и после всички в "РОДЕНИ"

• 27 867
  • 731
  •   1
Отговори
# 405
Да,наистина бавно,а и като ту ме боли,ту не ме боли.......незнам ще раждам ли или не?Хич не ми се иска да преносвам,камо ли да оставам в болница за следене или предизвикване.Имам още 3 дни,дано реши да излиза до тогава........... newsm17

# 406
Оф, мен от снощи ме боли и кръста и корема много ниско долу, но когато си намеря място в леглото не ме боли. Сега пих нош па и ще видим дали ще мине. Искам времето да идва, но ме е страх да не изпусна момента с  тръгването към болницата  Sad

# 407
the_witch ,съмнявам се,е ще го изпуснеш!Няма как да не разбереш,че е дошъл момента.Аз до колкото разбрах от всички писания тук,доста боли и място не си намираш.А и като зачестят толкова,колкото е необходимо,ще усетиш.Нали казват,че жената си усещала като дойде момента.И на теб ти е време,като и на мен!!! Rolling Eyes
Ти къде ще раждаш?На колко време път от вас е?Има ли по всяко време с какво да отидеш?

# 408
При мен нещата са сложни, защото съм от провинцията и най-близо ми е софия, ако можем да сметнем 100 км за близо  Wink иначе съм си избрала тина киркова като болница. За пътуването всичко относително, защото баща ми е шофьор и е все на път, а мм е миньор, та докато излезе от под земята аз мога и да родя. Та ми е мн притеснено

# 409
Оооо,твоята наистина е сложна.Ами,единственият съвет,който мога да ти дам е да си засичаш контракциите.Когато станат равномерни,а след това интервала между тях намалее,а времето на болката се увеличи-тръгвай!Нямаш ли познати тук,в София,при които да отседнеш за няколко дни?Така е много гадно,направо започвам да те мисля наистина дали ще успееш.....
Това ти е първо раждане,нали?Уж казват,че първото по-бавно излиза,ама то всичко си е до човек.Ако трябва да се разтърся за някаква квартира за няколко дни,да не е хотел,но поне ще си по-спокойна......знам ли?!Ако мога с нещо да помогна?

# 410
Благодаря за подкрепата  Hug имам приятели в сф и ако до четвъртък не родя ще остана при тях, че то ако пък пренося малко ще стане мн дълго гостуване. Надявам се малката да избере подходящ момент.

# 411
Пожелавам ти беболинка да се съобрази с твоите планове,а не като истински Овен да си има свои. JoyНа мен вече ми се иска да ме заболи,да отида и да родя!!!Звучи много просто,а знам,че не е така,ама  като си го мисля така,поне не ме лови страх..... #Crazy

# 412
Нормални мисли ти минават  Simple Smile все пак чакаш 9 месеца и вече всеки ден тръпнеш в очакване. Но както каза бебчетата си имат собствено мнение и не се съобразяват с бързането ни  Grinning

# 413
Да!Аз от 3 дни все говоря на моята кукла колко е хубаво навън,колко широко,а не като вътре тясно.Колко я чакаме,колко я обичаме,какво легалце има за нея,каква количка....как ще си я гушкам и целувам..........ей такива неща,ама тя е инат,не слуша!!!Стои си вътре и само ме стряска излишно с тези болки!!!От 1час вече никакви болки,само леки в кръста,и малко тежест,но това е нормално,в предвид килограмите и тежестта,която нося......... ooooh!

# 414
добре я убеждаваш  Grinning скоро ще те чуе и ще излезе. Явно няма да е тази нощ, но пък има цял ден  Wink
То и мен ме поотпусна, явно вчера съм прекалила с разходките.

# 415
Да,има нещо такова.Аз също съм забелязала,че когато се раздвижа повече от нормалното и след това ме боли.Може и да има нещо вярно,а може и да си втълпяваме......знам ли?!Още малко ни остана и ще си гушим бебките.А сега е време и двете да се ориентираме към леглата,за да могат и кръстовете ни да починат,че както каза ти утре цял ден ни чака.Стискам палци и при теб всичко да е наред и нещата да се случат тогава,когато си готова!А сега  smile3524

# 416
Мерси за пожеланията. Лека нощ и приятни сънища. Стискам палци и при теб всичко да мине бързо, безболезнено и скоро да гушкаш мъничето си  Outta Joint

# 417
Тази нощ и аз не мога да заспя  smile3511, голяма мъка! И като съм го замислила това раждане вече - и на мен ми се иска да е скоро (тази седмица), ама да видим. Доки каза, че сме готови от всякъде вече - какво чака малкия не знам, пък и вече сме 3600 и ако изкараме до термин не ми се мисли  ooooh!. С големия бая се мъчих - 3900, нормално раждане - справихме се ама си беше зор. 

# 418
Даам, и аз не спя, че нещо ме друсат нервите, защото сутринта съм пак на тонове и преглед, и не се знае ще отърва ли кожата този път Mr. Green
Имам напредък приготвих Rolling Eyes си багажа, дори вчера ходих ме да купим ваничка, защото съвсем бях забравила / от баткото нали продадох повечето неща/, само бебешкото легло/люлка ни е останало, и него едва в неделя почистих и подготвих, още не е позиционирано......хич не ми се бърза.....но мисля, че снощи имах контракции, леко ме стягаше корема, което до сега не ми се е случвало.......ще видим утре. Синковеца и той явно нещо усеща, защото вчера, колкото пъти бях по задачи, все караше майка ми да ми звъни по телефона,  за да ме чуел........а от както е тук баба му, тотално ни е отсвирил, мен и  баща му.

# 419
Вие не можете да заспите, а аз вечер бързо отлепям,
в повечето случаи, но сутрин все по-рано се будя.

Ето днес в 3.30 се облещих и то без видима причина...(освен лек глад  newsm55), но
явно съм се наспала. Шантаво е, но предполагам, че до час
пак ще ми се додреме. Вчера така се събудих рано и после
пак заспах.

Ще ходя да поровя из хладилника...дано всички спите сладко и непробудно,
чак до сутринта, а не като мен  Peace

Общи условия

Активация на акаунт