АПРИЛКИ 2013 - последна от 23-те теми и после всички в "РОДЕНИ"

• 27 860
  • 731
  •   1
Отговори
# 420
Добро утро   bouquet
Аз съм рекордьор цели 2 часа съм спала. А болката ниско долу при движение си я има все така силно  Sad да ли от преумора или малката нещо натиска не зная, но е много неприятно.
Лек ден от мен   bouquet

# 421
Забелязвам родилите мами, намаляват присъствието си в темата, явно нямат време.....когато се преместим в РОДЕНИ, сигурно няма да е толкова активна темата.

# 422
Добро утро   bouquet
Аз съм рекордьор цели 2 часа съм спала. А болката ниско долу при движение си я има все така силно  Sad да ли от преумора или малката нещо натиска не зная, но е много неприятно.
Лек ден от мен   bouquet

E ти с тез 2 часа сън направо се оля Grinning
Болката най-вероятно е от тежестта...при мен се появи една болчица
като при цикъл, но лека и е предимно вечер...като пия едно но шпа ми минава.
То пък, като се замисли човек ще е странно нищо да не ни боли при това рапъване отвътре  Simple Smile

Забелязвам родилите мами, намаляват присъствието си в темата, явно нямат време.....когато се преместим в РОДЕНИ, сигурно няма да е толкова активна темата.

Да...особено по това време всяка ще гледа да крадне 5 минути сън в някой ъгъл Laughing

# 423
Зависи, аз с баткото, кърмех и висях на лаптопа Wink......така се бях специализирала да върша по няколко неща едновременно, че шесторъкият Шива пасти да яде.

# 424
Аз мисля, че родилите мами още се насаждат с бебчетата и за това не са така активни.

# 425
Добро утро момичета Simple Smile
ani27,the_witch,то много зависи как е бебчето.Иначе по/актвни сме във фейсбук WinkМойто пухче ми оставя време и аз се ровя и тук,и там.Сега си спинка.Иначе и аз вчера пробвах,кърмене и писане тук Mr. Green
Хубав ден и дано се покаже това слънце най/после Grinning

# 426
добро утро Simple Smile
как сте днес?

аз утре съм на запис на тонове, сега ме хвана и една кашлица...
ужас.
от МБ ми излязоха гадини и тях трябва да моря.. знаех си аз, че на джакузи не трябва да ходя, ама.

и аз искам слънцето днес да е повече.

# 427
Здравейте отново Simple Smile
Аз си заспах отново към 6.30, та до преди половин час.

ani27 дам, всеки се нагажда според обстоятелствата..аз баткото го
кърмих само месец за съжаление...надявам се с малкия  да е по-дълго.

jos май сме добре Simple Smile, поне засега Simple Smile
И аз утре съм на преглед в болницата и се надявам да ми кажат вече кога ще ме резнат.

Трябва да измисля нещо за обяд...

Последна редакция: вт, 16 апр 2013, 10:58 от MaDMamA

# 428
При мен все едно и също - бебето е добре, контракции няма Crazy.
Вчера на лягане усетих някакви болки, мъжът ми се зарадва, аз рекох да поспим, пък ако има нещо, ще ставаме.
Е, спахме си като пичове до 8 и никакви болки повече нямаше  Laughing
Днес казаха, да си ходя на тонове до петък и ако не родя, в събота с багажчето и ще индуцират бебето.

# 429
  • София
Добро утроооо Simple Smile

Оххх още ми е много трудно да се нагодя на наспането....направо съм като парцал и ако остана сама за няколко час точно на 2-та минута ще съм заспала. Малката като цяло е спокойна уж вечер, но вчера вечерта и снощи започна да ми прави номера. Заспива на мен, слагам я в леглото и точно след 5 мин. започва да реве....взимам я, пак я приспивам, пак я слагам и пак същата история  hahaha hahaha hahaha като я сложа да спи между нас и няма проблем...заспива си като пич. hahaha hahaha но не искам да я приучвам, че после ще стане тежко.
Надявам се това да е временно. А и ни започнаха коликите - за сега давам само инфакол, които не виждам да действа много, много....но поне за няколко часа я успокоява през деня, а вечер няма проблем - спи си и не се гърчи. Сега поръчах на ММ да и вземе и Био Гая да пробвам, че чета добри отзиви и на някои деца им действа добре.

Аз вече се пооправих, но все още малко ми придърпва, а и след като ми махнаха конците и сега си е само раната малко ме дразнят дрехите които се допират до нея  Cry Cry Cry Cry Cry направо ми се доревава, тъй като все още си е рана и се дразни. А и все още ми е подуто и малко ме боли като го пипна. Надявам се скоро да се махне отока и да мине и болката от допира с дрехи.

ХАйде, момичета не остана....време ви е една по една да започнете да раждате  Joy Joy Joy Joy Joy

# 430
Добро утроооо Simple Smile

Оххх още ми е много трудно да се нагодя на наспането....направо съм като парцал и ако остана сама за няколко час точно на 2-та минута ще съм заспала. Малката като цяло е спокойна уж вечер, но вчера вечерта и снощи започна да ми прави номера. Заспива на мен, слагам я в леглото и точно след 5 мин. започва да реве....взимам я, пак я приспивам, пак я слагам и пак същата история  hahaha hahaha hahaha като я сложа да спи между нас и няма проблем...заспива си като пич. hahaha hahaha но не искам да я приучвам, че после ще стане тежко.........

˙·٠• АлЕкС •٠·˙ я не се тормози ами си я взимай при теб...това с приучването в тази ранна възраст според мен си е пълна глупост. Детето има нужда да усеща близостта на майка си, та то е само от седмица извън теб  Simple Smile, а и ще си му по-полезна отпочинала и спокойна, а не изнервена и дремеща. Peace

# 431
˙·٠• АлЕкС •٠·˙ и мне ме дразнят дрхите.Вече незнам какво да облека.Като излизам,слагам дънките за бременни,ама и те ме дразнят.На мен все още е леко подуто,но като го пипам е безчувствено,изтръпнало.даже и отстрани на десния крак на свивката е изтръпнало.Че и гаяи незнам вече какви да обувам.И те ме дразнят.Гадна работа,ама ще ине.Вече е добре,щом не е като първата седмица ехеееееееееееееее,значи сме добре Wink
jos,мерси,че ме добави на 1ва страничка Wink

# 432
И аз мисля че родилите мами са заети с своите съкровища и нямат време да пишат,въпреки че аз ви следя тук пиша най-вече в групата в фб,тя е доста активна....
А аз съм все така в очакване,вчера на жк-нищо  Whistling Малкия е решил да е теленце,доки каза че корема ми е малък но бебчо е едричък,по скоро главчест  Joy Имам като менструални болки в кръстта отвреме на време,гледам да се разхождам че и без това умирам от скука вкъщи,домакинствам си....пък каквото дойде,божа работа !! лек ден от мен мамчета !!   bouquet

# 433
hap,
честито бебче!
радвам се, че сте добре.
нека беболина расте здрава, да наддава бързо Simple Smile
в коя болница беше? при теб ли е бебка?
Благодаря! Simple SmileНие сме от Бургас Simple Smile Сега вече чакам да ми докарат бебка да се пробваме да се кърмим, а от утре ще ми я оставят при мен. До тогава би трябвало съвсем да съм живнала.

# 434
И аз цяла нощ не спах като хората..........всъщност изобщо не спах.Корема ме болеше,сънувах,че съм изпуснала момента да отида в болницата.....кошмари....А и това ставане до 00... smile3511 Вече започвам да се тревожа защо не излиза.....даже сутринта си поплаках...започвам да се паникьосвам #Puppy dog

Общи условия

Активация на акаунт