АПРИЛКИ 2013 - последна от 23-те теми и после всички в "РОДЕНИ"

• 27 858
  • 731
  •   1
Отговори
# 435
Момичета на кой трябваше да пиша на лични за да ми каже как да ви открия във фейсбук?

# 436
Имаме група във Facebook   
Който желае да се присъедини към групата, може да се обърне с лично съобщение към Aguto или lastname (групата е тайна и към нея могат да се присъединяват само активни потребители в темите на Априлки тук)

# 437
Здравейте,

да се похваля и аз, че си имам дъщеричка - Лора. Роди се на 09.04 със спешно секцио. Тежи 3,550 кг и е 50 см. Вече сме си вкъщи и се борим с кърменето Simple Smile.

Не съм чела назад и незнам какво се е случило през последната седмица. Връщам се да чета.

# 438
  • София
Здравейте момичета, вчера сутринта се роди малкото ни момиченце Ани Simple Smile 

# 439
честито мн мн да ви радват и слушкат малките принцесииии съни и полим  !!!!! bouquet

# 440
Какво се случва,момичета?Всяка 2-ра мама е със спешно секцио!Лекарите ли са нескопосани?Тези,които водят ЖК ли ?Ние като майки ли не можем да направим това,което зависи от нас????Напоследък това се засили като тенденция и почвам да се плаша.... Shocked
Задавам си въпроса дали наистина има нужда от рязане или така е по-лесно за лекарите....а в частните болници и за някой лев отгоре.Съжалявам,че съм толкова крайна,но в нашата страна всичко се случва.Да,разбирам когато наистина се налага-ДА,но.......Няма значение!
Честито polim и Sunny:) ,да са ви живи и здрави малките кукли,а на вас бързо възстановяване!!!    bouquet

# 441
Sunny:)  и polim честито  Hug Да са ви е живи,  здрави и много да ви радват малките принцеси   bouquet

Последна редакция: вт, 16 апр 2013, 14:32 от the_witch

# 442
Добро утроооо Simple Smile

Оххх още ми е много трудно да се нагодя на наспането....направо съм като парцал и ако остана сама за няколко час точно на 2-та минута ще съм заспала. Малката като цяло е спокойна уж вечер, но вчера вечерта и снощи започна да ми прави номера. Заспива на мен, слагам я в леглото и точно след 5 мин. започва да реве....взимам я, пак я приспивам, пак я слагам и пак същата история  hahaha hahaha hahaha като я сложа да спи между нас и няма проблем...заспива си като пич. hahaha hahaha но не искам да я приучвам, че после ще стане тежко.........

˙·٠• АлЕкС •٠·˙ я не се тормози ами си я взимай при теб...това с приучването в тази ранна възраст според мен си е пълна глупост. Детето има нужда да усеща близостта на майка си, та то е само от седмица извън теб  Simple Smile, а и ще си му по-полезна отпочинала и спокойна, а не изнервена и дремеща. Peace

Напълно си права, МадМама! Алекс, нощем и аз слагам бебето в леглото и ми е по-лесно да спя така. Вчера четох в кърмаческия форум за началото на кърменето, че тези първи дни и седмици с бебчо съм ги забравила. Прочети някоя и друга статия и ще се успокоиш - първите 2 седмици са за нагаждане - няма режим, нито точна схема, по която да се кърми. Също за откликването на плача на бебето, ако може да не се оставя да реве и т.н.

За раждането не се бойте, щом сте в болницата, няма страшно. Аз също бях на около 100 км оттам и затова отидох да го предизвикат. Родих за 4-5 часа общо, болката е силна, но поне аз си казвах, че е за последно и трябва да се справя stork-boy Само дето излезе дребен Цецко - 2680, а го очаквахме около 3 кг.
За първите 24-48 часа относно кърменето ще пиша по-късно, сега съм гроги, макар че спя по 6-7 часа общо нощем.

# 443
Да са живи и здрави новите бебчета! Да радват мама и тати!

Аз докато бях в болницата, искрено се радвах, че има много жени, родили нормално, защото наистина вярвах, че повечето в днешно време раждат със секцио. Къде по собствено желание, къде под натиска на лекари.
Иначе си мисля, че ако не беше моят лекар, всеки друг щеше да ме резне. Просто трудно ми се получава раждането, но евала на док за търпението  Crazy

# 444
Да са живи и здрави новите бебчета! Да радват мама и тати!

Аз докато бях в болницата, искрено се радвах, че има много жени, родили нормално, защото наистина вярвах, че повечето в днешно време раждат със секцио. Къде по собствено желание, къде под натиска на лекари.
Иначе си мисля, че ако не беше моят лекар, всеки друг щеше да ме резне. Просто трудно ми се получава раждането, но евала на док за търпението  Crazy
Да,но за съжаление малко са такива лекари!!!С лупа да ги търсиш!!! ooooh!

# 445
Честита ви радост Sunny:)  и polim .Много да ви радват бебоците и да са ви живи и здрави  bouquet Hug
И моя док беше много разочарован,като се разбра,че се налага секцио.Винаги ми е казвал,че хубава операция няма,и че е ЗА секциото само ако е застрашено бебето или майката.Е при мен бебка беше застрашена.Но важното е,че сега сме си вкъи живи и здрави.За което съм много благодарна на доктора ми.
Но както казва док и zonichka,има много доктори,които злоупотребяват със СПЕШНОТО секцио.
На моя приятелка баща и е роден по естествен начин 5кг. Shocked,а сега за 3500 искат секцио newsm78

# 446
Точно за това говоря!!!

# 447
честити бебешори на Съни и Полим Simple Smile  Hug   bouquet
да са им здрави и по-бързо у дома  Hug

като говорите за секцио и аз не знам как ще съм, че бебо вървеше голямо доскоро, та да видим какво ще каже, то и Божа работа как ще тръгнат нещата. както дойде, и аз предпочитам нормално, дано да мога така  Peace

толкова гадно време, не можахме да излезем с малката, тук и вятърът е отвратителен.
все пак до 7 има време, дано се пооправи малко времето.

# 448
Честито на Sunny:) и polim!
Живи и здрави да са, бързо да наддават и много да ви радват. Grinning
Много момиченца се народиха напоследък....сега трябва и малко момченца за
разнообразие ...Еовин ти си ... не се разсейвай Laughing

# 449
ние досега бяхме навън с малката, дори й навлякох шал по едно време, но пък добре потича един час.
искаше ми се още, ама на мен ми стана студено  Shocked

как са коремчетата и бебоците дето се родиха преди месец дето се вика?
нагласиха ли мамите с тях начина си на живот?

Общи условия

Активация на акаунт