АПРИЛКИ 2013 - последна от 23-те теми и после всички в "РОДЕНИ"

• 27 832
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
Аз в началото като ми го предписаха малтофера, го забравях редовно  Crazy, смуках го всеки ден 10 дни преди кръвните изследвания и бях вдигнала с 3 пункта, на което докторката беше доволна.

# 511
На 10.04 родих Ивайла! Но чак днес се прибрахме у дома, защото тя беше на антибиотик,защото се роди 24 часа след изтичането на водите. Имах кошмарно раждане - 20 часа в пред-родилна зала. После касапница... но единственото важно е, че тя е добре и е прекрасна. Сега съм в шок. Първи ден вкъщи- объркана съм, притеснена и т.н.  Simple Smile И физически не съм се възстановила, защото имах наистина тежко раждане, което завърши с форцепс. Но знам, че постепенно всичко ще се нареди.
Целувам ви!

# 512
Оправяй се бързо, Пресли  Hug

# 513
  • Sofia, Bulgaria
Имам мнооого да наваксвам с четене тук- все не ми остава време да влеза  Wink Бебенцето ни е ЕЛИЦА- виждам, че не е отбелязано  Party

# 514
На 10.04 родих Ивайла! Но чак днес се прибрахме у дома, защото тя беше на антибиотик,защото се роди 24 часа след изтичането на водите. Имах кошмарно раждане - 20 часа в пред-родилна зала. После касапница... но единственото важно е, че тя е добре и е прекрасна. Сега съм в шок. Първи ден вкъщи- объркана съм, притеснена и т.н.  Simple Smile И физически не съм се възстановила, защото имах наистина тежко раждане, което завърши с форцепс. Но знам, че постепенно всичко ще се нареди.
Целувам ви!

Пресли радвам се, че всичко е приключило успешно за теб и за бебката.
В Майчин дом ли отиде след като онзи грубиянин те върна от ТК?

Бързо възстановяване ти пожелавам и бързо да забравиш неприятните моменти. Hug

arwen33 да расте усмихната и здрава малката Еличка.

Последна редакция: ср, 17 апр 2013, 20:36 от MaDMamA

# 515
CofeBreak, моят хемоглобин е паднал на 108, изписа ми док малтофер, смуках го 2 дена, вече не съм, пия чай от коприва, мисля на ден, през ден по едно да смуча, че не ме кефи нещо, може и съвсем да го пропусна и да наблегна на червеното цвекло.

И на мен АГ ми изписа малтофер, но не го вземам. Wink И аз мисля с храната да компенсирам недостига.

# 516
presley, не знам какво си преживяла, но се радвам, че сте у дома вече.
все пак къде роди последно, че те мислехме мнооого  Hug

честити ни нови бебчета в темата  Hug да са здрави и щастливи бебоци  Heart Eyes

Мечо Simple Smile браво за напредъка с кърменето, бреййй много топло у вас.
проветрявай хубаво преди спане вечер и когато можеш докато бебо не е в тази стая.
ние отдавна не включваме нищо, имаме слънце до 11.30-12 че сме североизток.

за бебо за след къпане 22-23-24до 26 градуса е ок в стаята. иначе сега 19-20 по стаите е нормално без да се отопляват.
ако е претоплено бебо обикновено пъпчиците са по вратлето, гърдичките горе и гърба.
а по коремчето по-не мисля да е от претопляне освен ако не е под памперса или наистина много е било навлечено, или е реакция към пампи нещо, второто ме съмнява де.
остави го голичко бебо по боди само и чорапки през деня да му подиша кожичката, не го увивай  като е топло. след баня прави масажа, по-късно се включва гимнастиката.
хубаво попивай тялото след миене и къпане преди да я облечеш и сложиш пампи.

# 517
Честити нови бебчета. Да са живи, здрави и да носят много радост на родителите си.   bouquet
Presley, радвам се, че вече сте си вкъщи. Пожелавам ти бързо възстановяване   bouquet

# 518
Честито за новите бебчета!
Presley, добре дошла. Много те мислехме. Дето се казва- важното е, че е минало!
Днес ани не се е разписвала. Дали и тя вече е с бебе?
Аз всеки ден се пазаря с моя калпазанин да изчакаме до другата седмица. За тогава съм планувала и козметика. Той иначе добре си шава и само ми прави бабуни по корема.
За хемоглобина яжте месо и черен дроб. Хематоложката ми каза, че този малтофер бил много гаден.

# 519
Jos,изчснаха точиците Simple Smile Да наистина е много топло,ама само в наща стая.Ние сме в къща на 2 етаж.А в мойта стая слънцето грее от 11ч та чааааак до към 18ч.
Мойто пухче малко,едва заспа тази вечер Sad Този път коликите закъсняха иначе я боли към 20:00ч.Сукахме 15 мин и се скъса от рев след това.А захапва зърното,суче и като я свие пупата пуска и реве.А кърма имам,ама не мога да се изцедя.И на ръка пробвах,ама не става 20мл и се отказах.С помпата още по-зле.Спря да ми прави вакум,да им я тресна в главите на АВЕНТ #2gunfire
Момичета за еднократната помощ трябваше само 2 лични карти и акта за раждане,нали?
А защо им нося оригинала?!Те щще ми го върнат ли?!
Хаде лека и мека от мен,че след 3  часа пак ставам Wink

# 520
и на мен не ми допадна малтофера, сега съвсем се отвих да го пия  Rolling Eyes

Мечо Simple Smile, браво, че са минали пъпчиците, ще се нагодите и как да се обличате  Hug
аз на ръка по-лесно се цедях, ама като придобих малко опит.
а за вакуума на Авент има малко особености, да не си обърнала оная малката джаджа наобратно, и много точно трябва да се сложат вътре всички неща, щото верно не иска да прави вакуум иначе.
по-натам и няма да ти трябва да се цедиш толкова, като се регулира кърмата ти.

Ani27, как си, как сте?

# 521
Jos,изчснаха точиците Simple Smile Да наистина е много топло,ама само в наща стая.Ние сме в къща на 2 етаж.А в мойта стая слънцето грее от 11ч та чааааак до към 18ч.
Мойто пухче малко,едва заспа тази вечер Sad Този път коликите закъсняха иначе я боли към 20:00ч.Сукахме 15 мин и се скъса от рев след това.А захапва зърното,суче и като я свие пупата пуска и реве.А кърма имам,ама не мога да се изцедя.И на ръка пробвах,ама не става 20мл и се отказах.С помпата още по-зле.Спря да ми прави вакум,да им я тресна в главите на АВЕНТ #2gunfire
Момичета за еднократната помощ трябваше само 2 лични карти и акта за раждане,нали?
А защо им нося оригинала?!Те щще ми го върнат ли?!
Хаде лека и мека от мен,че след 3  часа пак ставам Wink

За еднократната помощ и декларация ще ти трябва,но предполагам,че там в социалните ще ти я дадат.Ще ти вземат Акта за раждане от съображение да не би да подадеш и на друго място за помощи.Ще ти го върнат тогава,когато парите са преведени.За всеки случай си го снимай.А и другото,което ще ти трябва е разписка от банката с айбан на сметката,в която да ти се преведат паричките.Дано съм била полезна.  bouquet

# 522
samo minavam da kaja, 4e ot 20h na 17.04 sum gorda mama na bebe Eduard -3500g i 49cm
Simple Smile spokoina no6t na vsi4ki

# 523
lindichka,честито!!!Живо и здраво да ти е мъжлето,а на теб бързо възстановяване.  bouquet

# 524
lindichka, браво на теб, ще чакаме да разказваш като имаш време,
да е здрав юнакът и много весело бебе!  Hug и за двамата!
надявам се да сте добре с бебо и по-скоро да сте у дома си!

Общи условия

Активация на акаунт