АПРИЛКИ 2013 - последна от 23-те теми и после всички в "РОДЕНИ"

• 27 836
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
Има ли будни или пак само аз будувам? smile3511 smile3507 smile3511

# 526
Намират се  Grinning

# 527
ох,мен малко ме е шубе.Утре ми е термина,а още не съм родила,та ще ходя до Окръжна да ме проверят,ама........ми е Цветко-Петко!!!Малката пикла не спира да рита и то зверски,но така и не се решава да излиза..........а вече и е време #Crazy

# 528
А така като те гледам и ти си като мен.........и сега?Тези мъници не искат да излизат,а?

# 529
Аз вече съм пред нервна криза smile3511 Да излиза вече че ще полудея smile3514

# 530
Явно им е добре вътре,постоянно му говоря на бебчо да излиза,и времето се оправи,пролет,птички,слънчице ама  smile3506 не го вълнуват тия работи  newsm62 Термина ми е 20.04,а по лентичката ми е 19

# 531
Много инатливи деца ни се паднаха  Thinking моя термин е 21, а няма никакви признаци  Sad вчера изчистих почти целия апартамент, разходих се доста и тя не иска да излиза  Sad

# 532
Ти какво реши?Ще влизаш ли в болница за няма нищо или ще си го чакаш у дома?Този твой док е направо........нямам думи!!!Без значение кога ти е термина......нали все пак се води преносено.....а то може и да не е.....На мен добре,че ми издърпаха термина от ПМЦ (09.04),на 18.04-по ФМ,иначе до сега сигурно и в лудницата да съм влязла,ако не са ме вкарали да раждам предизвикано......А аз искам малката сама да си тръгне.И аз като теб и говоря,ама,не-Овен!!!Само да не стане така,че аз се тревожех,когато още в 34 седмица се обърна и слезе ниско,че няма да я износя,но се молях само да не е Риби,а то да не стане така да е Телец........... newsm78

# 533
Много инатливи деца ни се паднаха  Thinking моя термин е 21, а няма никакви признаци  Sad вчера изчистих почти целия апартамент, разходих се доста и тя не иска да излиза  Sad

Охо,привет!Мислех,че си заспала вече....... Joy Joy Joy

# 534
Ако до петък не излезе бебо ще отида до МД,но определено ако нямам болки няма да казвам, че имам както ми каза док,просто ще кажа ,че ми е казал да отида да ме видят,пък ще видим...не ми се стои в болница без причина cry

# 535
Гледах филм до сега  Simple Smile
Лили, аз също като теб бих предпочела да си седя у дома, а не безсмислено в болница. Тя там обстановката само ще те депресира. А ако има нещо вече ще отидеш, нали си близо.

# 536
Гледах филм до сега  Simple Smile
Лили, аз също като теб бих предпочела да си седя у дома, а не безсмислено в болница. Тя там обстановката само ще те депресира. А ако има нещо вече ще отидеш, нали си близо.
newsm10

# 537
Лелее, как ще ги възпитаме нашите деца в този ,, модерен свят"?! Гледам по бтв комеди една анимация за деца и се чудя как може подобни  глупости за децата да дават  #2gunfire какви ли ще станат повлиани от простотията около нас?

# 538
Абе,няма що!!И аз много пъти съм се питала това.Момичета нещо много започна да ми се гади......защо така.И снощи така преди да започнат страшните болки много ми се гадеша,като и сега.Но нямам никакви болежки,освен съвсем лека в кръста,но то може да е и от неудобният ми вече стол.......а тя малката продължава да се пери вътре като пич.Незнам няма ли да се спира и да излиза........ newsm78

# 539
Ох,отивам да се паркирам,че нещо наистина ми стана зле.А и трябва да ставам рано утре.Като се прибера ще пиша какво е станало......ако се прибера,де!!!Спокойна нощ,мами!!!

Общи условия

Активация на акаунт